Alig akad olyan ember aki ne hallott volna a kanadai székhelyű, utazó társulatról, a Cirque du Soleilről és lenyűgöző műsoraikról, akik legutóbbi munkájukban a pop királyának állítanak emléket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkba érkezik a Michael Jackson: The Immortal World Tour
2012. augusztus 03. 09:19
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
emberek! meg valaki moderátor, adminisztrátor!
ez NEM egy énekes által előadott koncert! ez egy cirkuszi show!!
Michael dalaira koreografált mozdulatok, táncjelenetek.
szóval a cím eléggé félrevezetőre sikerült... (mivel én mást adtam neki: Cirque du Soleil - The Immortal World Tour) lehetne, h vki kijavítsa, mert az az érzésem jópáran lesznek akik nem értik a különbséget... hát ez szomorú.
ez NEM egy énekes által előadott koncert! ez egy cirkuszi show!!
Michael dalaira koreografált mozdulatok, táncjelenetek.
szóval a cím eléggé félrevezetőre sikerült... (mivel én mást adtam neki: Cirque du Soleil - The Immortal World Tour) lehetne, h vki kijavítsa, mert az az érzésem jópáran lesznek akik nem értik a különbséget... hát ez szomorú.
2012. augusztus 03. 09:41
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
devilrose: igaz! *de én MÁS címet írtam. másfelől egy kibebaßott szó sincs a cikkben arról, h vki énekelni fog úgy, mintha ő lenne MJ... táncosok vannak, akik táncolnak.
Nutella_Nuti: a cím félrevezető, *, de a tartalom szerintem azért emleget olyat, h Cirque du Soleil, és nem a mezei cirkuszi bohócos műsorra kell asszociálni...
ezekben az emberekben, táncosokban azért ott a tehetség. és mivel cirkusz, így nem x-fucktoros hakni dömpingről van szó, hanem akrobtikus elemekkel tűzdelt TÁNCos showról.
nem kéne lefitymállóan szólni egy társulat munkájáról, akik majd 1 éven formálták a koncepciót, a koreográfiát, jelenteket, a kosztümöket, a háttereket... ők azért tesznek is bele munkát, a sikereiket nem twitter v fb kacsaszájjal, meg celebséggel érték el.
vki egyáltalán megnézte a videót, h miről is van szó?? v ezentúl mindenki jön majd az idétlen "it's fake" beszólásaival??? hát ennyire nehéz értelmezni egy szöveget...?
Nutella_Nuti: a cím félrevezető, *, de a tartalom szerintem azért emleget olyat, h Cirque du Soleil, és nem a mezei cirkuszi bohócos műsorra kell asszociálni...
ezekben az emberekben, táncosokban azért ott a tehetség. és mivel cirkusz, így nem x-fucktoros hakni dömpingről van szó, hanem akrobtikus elemekkel tűzdelt TÁNCos showról.
nem kéne lefitymállóan szólni egy társulat munkájáról, akik majd 1 éven formálták a koncepciót, a koreográfiát, jelenteket, a kosztümöket, a háttereket... ők azért tesznek is bele munkát, a sikereiket nem twitter v fb kacsaszájjal, meg celebséggel érték el.
vki egyáltalán megnézte a videót, h miről is van szó?? v ezentúl mindenki jön majd az idétlen "it's fake" beszólásaival??? hát ennyire nehéz értelmezni egy szöveget...?
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Pöttömke
2012. augusztus 03. 10:10
végre vki képben van miről is van szó
gondolom az előrendelt jegyek így az első etapban vmivel tán olcsóbbak, mint később lesznek... vmi "akció" van ezzel kapcsolatban: augusztus 7., 10 óra - aug.9., reggel 8 óra között...
gondolom az előrendelt jegyek így az első etapban vmivel tán olcsóbbak, mint később lesznek... vmi "akció" van ezzel kapcsolatban: augusztus 7., 10 óra - aug.9., reggel 8 óra között...
2012. augusztus 03. 11:01
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline |
Málnah19 egyetértek!
2012. augusztus 03. 11:44
Én azt se tudtam, hogy ilyen létezik. Azonban örülök, hogy megemlékeznek Michael-ről
2012. augusztus 03. 14:13
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Hihetetlen ez a társulat. Ez igen! Ebbe aztán rengeteg munka, szorgalom, fegyelem kell, hogy egy ilyen kaliberű műsort dobjanak össze. Ja és Michael Jackson dalaira. Így még csodásabb. Tavaly hallottam erről a projektről, csodálkozom, hogy még csak most érnek ide...de nagyon várom már
2012. augusztus 03. 18:55
Michael csodálatos ember volt nagyon örülök,hogy valaki még megemlékszik a popkirály-ról .
2012. augusztus 04. 11:07
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én kíváncsi vagyok rá ..
2012. november 04. 16:33
Jonnek MO-ra de én nem megyek el rá. egyrészt elég drága másrészt meg minek? :S
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.