Milyen trendek lesznek érvényben idén ősszel?
2012. augusztus 06. 11:53
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
Tetszenek bár nemszeretem az oszeset
2012. augusztus 06. 11:58
Tetszenek a ruhák bár a peplum-ot nem bírnám elképzelni magamon.
2012. augusztus 06. 11:58
Nekem nagyon tetszik az idei őszi trend, ugyanis örülök hogy végre vége lesz ennek a neon mániának. A hipster stílus az ami a leginkább tetszik, de nincs ellenemre a többi ruhadarab sem
2012. augusztus 06. 12:22
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
A csövesek öltöznek így. (SORRY xD) max az a csillagos cucc nem rossz,de én ezt már kitaláltam pár éve,úgyhogy nem csoda,hogy divat lett,velem mindig ez van.
2012. augusztus 06. 12:31
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
Idézet (Az egyetlen @ 2012.08.06. 12:22)
A csövesek öltöznek így. (SORRY xD) max az a csillagos cucc nem rossz,de én ezt már kitaláltam pár éve,úgyhogy nem csoda,hogy divat lett,velem mindig ez van.
ha a csövesek így öltöznének, máshogy nézne ki Magyarország összképe ha végigsétálsz az utcán...
2012. augusztus 06. 12:46
A nude színek, az állatminta és a deszkás cipők is tetszenek, szóval nekem bejön az őszi divat
2012. augusztus 06. 12:51
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
a hipster stílus nagyon király én a neon-t is kedveltem, na meg a zászlós cuccokat
2012. augusztus 06. 12:53
utálom a neon színeket, nagyon piacosak, remélem többet nemlátok belőlük az utcán:D
viszont a mentaszínt és a nude-ot énis előnyben részesítem, militaryt nem hiszem, hogy gyakran fogok hordani, de mivel szeretem az egyedi stílust, az állatos témát lehet hogy kipróbálom, a peplum se rossz, de nem hinném hogy hanyatt-homlok rohanok majd érte a boltokba, viszont loafersért odavagyok! de abból is csak a szimpla szegecsesért
a galaxy minta nem újdonság, csak az a bökkenő, hogy az igaz hipstereknek van egyfajta életfelfogásuk amivel a sok kis divatot majmoló liba nincs tisztában és így eszeveszetten leutánozzák ezt a stílust, anélkül hogy tudnák mi is a pontos jelentése... persze nekem is tetszik, de attól még nem kell rögtön hipster-bőrbe burkolózni, elég ha csak pár elemet csempészünk bele a ruhatárba! hozzáteszem Amerikában lassan már lejárt lemez ez a hipster dolog, pár éve hódított nagyon, aki kicsit is tisztában van a divattal, az tudja
viszont a mentaszínt és a nude-ot énis előnyben részesítem, militaryt nem hiszem, hogy gyakran fogok hordani, de mivel szeretem az egyedi stílust, az állatos témát lehet hogy kipróbálom, a peplum se rossz, de nem hinném hogy hanyatt-homlok rohanok majd érte a boltokba, viszont loafersért odavagyok! de abból is csak a szimpla szegecsesért
a galaxy minta nem újdonság, csak az a bökkenő, hogy az igaz hipstereknek van egyfajta életfelfogásuk amivel a sok kis divatot majmoló liba nincs tisztában és így eszeveszetten leutánozzák ezt a stílust, anélkül hogy tudnák mi is a pontos jelentése... persze nekem is tetszik, de attól még nem kell rögtön hipster-bőrbe burkolózni, elég ha csak pár elemet csempészünk bele a ruhatárba! hozzáteszem Amerikában lassan már lejárt lemez ez a hipster dolog, pár éve hódított nagyon, aki kicsit is tisztában van a divattal, az tudja
2012. augusztus 06. 13:17
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Minden bejön, csak a military-t én valahogyan nem nagyon csípem...
A peplum szoknya és a hipster stílus nagyon tetszik...
De mondjuk nekem semmi bajom nem volt aneon színekkel és a zászlókkal sem, de a zászlók már kezdenek az idegeimre menni, mert már szinte mindenkin az van... De erre lehetett is számítani.
A peplum szoknya és a hipster stílus nagyon tetszik...
De mondjuk nekem semmi bajom nem volt aneon színekkel és a zászlókkal sem, de a zászlók már kezdenek az idegeimre menni, mert már szinte mindenkin az van... De erre lehetett is számítani.
2012. augusztus 06. 13:22
Nagyon jók. Huh, ősszel jó lesz kicsit beújítani a ruhatáram Ilyen cuccokkal.
2012. augusztus 06. 13:54
Nagyon jó cikk lett, ilyesmire most szükségem volt egy kicsit. Nekem egyre jobban bejön ez a Hipster-stílus.
2012. augusztus 06. 14:05
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline |
A peplumot soha nem venném föl szerintem, és ez a hipster stílus sem nekem való
De a pasztell színeket imádom. És annyi szép ruhát szeretnék venni, hogy csak na:D
Jaj és a neon színek is bejönnek, főleg körömlakként, piros és rózsaszín színekben:)
De a pasztell színeket imádom. És annyi szép ruhát szeretnék venni, hogy csak na:D
Jaj és a neon színek is bejönnek, főleg körömlakként, piros és rózsaszín színekben:)
2012. augusztus 06. 14:11
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Bubii:
"ha a csövesek így öltöznének, máshogy nézne ki Magyarország összképe ha végigsétálsz az utcán..."
Látom nem tudod,mit jelent az,hogy irónia....-.-"
"ha a csövesek így öltöznének, máshogy nézne ki Magyarország összképe ha végigsétálsz az utcán..."
Látom nem tudod,mit jelent az,hogy irónia....-.-"
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.