Magic Mike talán a nyár legnagyobb durranása, itt van néhány ok, hogy miért érdemes megnézni - még a fiúknak is.
A teljes cikkhez kattints ide!
5 ok, amiért érdemes megnézni a Magic Mike-ot
2012. augusztus 09. 08:37
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
a kigyurt fiúkért érdemes
2012. augusztus 09. 08:49
A pozitív kritikákról csak annyit, hogy 6,5-ön áll az Imdb-n (és még fog az apadni jócskán), persze ez soha nem mérvadó, csak útbaigazítás. Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nem az izmos felsőtestek, helyes pofik és a formás férfihátsók csalnak be a moziba. Ezek a színészek egyébként nem rosszak, sőt némelyikük túl szépek', hogy igazak legyenek. Pl. a 2 Matthew. de még így sem fogok rohanni fejvesztve. Megvárom míg megjelenik DVD-n.
2012. augusztus 09. 08:51
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Én nem vagyok meggyőzve. Igen, szemnek szép látvány és az is igaz, hogy sztriptíztáncosról nem igen csinálnak filmeket de engem akkor sem ragadott magával a történet kockahas ide vagy oda.
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Black Hearth2
2012. augusztus 09. 09:16
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline |
Ezaz, a tinédzser srácok értékrendjét is torzítsuk el. Ne tanulj, járj konditerembe! Jeee! Egyik lányt sem érdeklik a belső értékek, csak a kockás has!
A megszólalásom alapvetően a cikknek szól. Értem a benne rejlő jó szándékot, "mozdulj ki a gép elől", de úgy érzem, hogy nagyon a kockás hasra van kiélezve.
A megszólalásom alapvetően a cikknek szól. Értem a benne rejlő jó szándékot, "mozdulj ki a gép elől", de úgy érzem, hogy nagyon a kockás hasra van kiélezve.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 09. 09:22
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
jó cikk! biztos jó film
2012. augusztus 09. 09:23
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Biztos jó a film.
2012. augusztus 09. 09:24
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (mycroft @ 2012.08.09. 09:16)
Ezaz, a tinédzser srácok értékrendjét is torzítsuk el. Ne tanulj, járj konditerembe! Jeee! Egyik lányt sem érdeklik a belső értékek, csak a kockás has!
Ez csak is arról szól. Ilyen szempontból még nem is figyeltem a dolgokat de lássuk be, ez a film nem is a fiúknak készült. Folytatás és színházi darab is lesz belőle de hogy az miről fog szólni és miért van rá szükség azt nem tudom.
2012. augusztus 09. 09:27
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
WTF?? Most hallottam életemben először erről a... Egyébként meg biztos az kell minden nőnek hogy egy pasi rázza a seggét az orruk előtt. Jajaj csak át ne menjünk metroszexuálba.
2012. augusztus 09. 09:47
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Valahogyan az én fantáziámat soha nem mozgatta meg annyira egy kockás hasú fiatalember. Jól néz ki, az tény. De nekem nem kell izompacsirta sem nyápic alak. De ilyet nehéz találni, de végül is, még sok időm van eldönteni a dolgokat ilyen téren ...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 09. 09:49
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline |
Alapvetően jobban örültem volna, ha mondjuk a nemek szempontjából fordítva van megcsinálva a film , de így is egész jó, mondom ezt úgy, hogy csak az előzetest néztem meg... Az egyik részlet, ami nagyon-nagy: "Ejjha de sok 1dolláros...Vannak 5ösök is közte...Az más...20as nincs...Ne akard megtudni mit várnak el egy 20asért..."
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.