Zayn Malik összeköltözik barátnőjével
2012. augusztus 10. 12:05
Petruuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 177249 offline |
Én ennek nagyon örülök,csak a bökkenő az,hogy Perrie már több százszor átvágta Zayn-t.De végül is,ha boldogok,akkor legyenek is azok!! Sok boldogságot!!!
2012. augusztus 10. 12:10
Nekem min1 csak boldog legyen!!! *-*Szeretlek Zayn ))
2012. augusztus 10. 12:15
ManocskahGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 176244 offline |
Sok boldogságot nekik! D Niall az enyém!!!*.*D:$
2012. augusztus 10. 12:16
ha Perrie osszetori Zayn szívét velem gyulik meg a baja...
2012. augusztus 10. 12:17
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
sok boldogságot nekik!
2012. augusztus 10. 12:26
docika27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178968 offline |
Örülök hogy összeköltöznek. Szerintem nagyon aranyos pár.
nem is azzal van a baj h összeköltöznek hanem azzal hogyha Perrie szakít Zayn-el. Akkor lenne bajban Perrie mert a rajongók tényleg lázadnának ellene xDD
nem is azzal van a baj h összeköltöznek hanem azzal hogyha Perrie szakít Zayn-el. Akkor lenne bajban Perrie mert a rajongók tényleg lázadnának ellene xDD
2012. augusztus 10. 12:30
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
De jóó tök cuki h összeköltöznek legyenek boldogok
2012. augusztus 10. 12:36
Az amúgy annyira gáz hogy a rajongók azért utálják és próbálják őket szétválasztani, mert bejön nekik Zayn. Attól hogy szakítanak esetleg nem lessz jobb nekik, mennyi az esélyük hogy pont velük jön össze? 0.
2012. augusztus 10. 12:40
CatSmile1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182786 offline |
Én eleinte nem kedveltem Perriet,de a youtube-os vidik alapján,normális és aranyos csajszi D Nekem már semmi bajom nincs vele, remélem boldogok lesznek
2012. augusztus 10. 12:47
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
sokra megyek azzal,hogy Harry és Niall még mindig szingli,ha egyszer Zayn a kedvencem...
egyébként én nem igazán értem az ő kapcsolatukat. Elvileg volt körülöttük valami balhé,ugyanis még régebben(kb. 1 éve) Perrie csúnyán átverte,kihasználta Zaynt. Hogy pontosan miről van szó,arról fogalmam sincs,de sokan hangoztatták,hogy Perrie egy szemét dög,amiért kihasználta/átverte Zaynt. Mert hogy régebben is jártak. Aztán most,kb. járnak 5-6 hónapja,és összeköltöznek? WTF? Szerintem ennyi idő nem elég ahhoz,hogy jól,alaposan megismerd a másikat és a hibáival együtt is elfogadd. Pláne úgy,hogy ebből az 5-6 hónapból Zayn sokat távol volt a turnézás,a koncertek és a fellépések miatt.
Nekem Perrie alapból olyan furcsa lány. Nem,nem a féltékenység beszél belőlem,mert TUDOM,hogy már akkor egy mázlista vagyok,ha életemben egyszer(!!!) találkozhatok Zaynnel,és a 1D-vel. Én az a fajta rajongó vagyok,aki tudja,hogy soha nem fog járni a banda bármely tagjával,hiszen ez nagyon keveseknek adatik csak meg. Éb csak azt szeretném,hogy a srácok megtalálják az igazit,és boldogok legyenek. De úgy gondolom,hogy Zayn egy olyan lány mellett,aki átverte,kihasználta őt,hát...nem biztos,hogy boldog lehet. Perrie teljesen más,mint Eleanor vagy Danielle. Az utóbbi 2 lány foglalkozik az 1D rajongókkal,közös képeket készítenek,beszélgetnek velük,de Perrie...nem is érdekli őt. Nyilván,nem ismerem személyesen a szőkeséget,de valahogy már a megjelenése ellenszenves,és nyilván,nem voltam túl boldog,mikor kiderült,hogy járnak.
De ez az ő döntésük,az én véleményem nem sokat számít. Csak azt szeretném,hogy Zayn tényleg boldog legyen,akár Perrie-vel,akár egy másik lánnyal,és hogy,mielőtt még nagy lépéseket tenne az életében,gondolja át jobban azokat. Még csak 19,előtte az élet,ráér még családot alapítani.
egyébként én nem igazán értem az ő kapcsolatukat. Elvileg volt körülöttük valami balhé,ugyanis még régebben(kb. 1 éve) Perrie csúnyán átverte,kihasználta Zaynt. Hogy pontosan miről van szó,arról fogalmam sincs,de sokan hangoztatták,hogy Perrie egy szemét dög,amiért kihasználta/átverte Zaynt. Mert hogy régebben is jártak. Aztán most,kb. járnak 5-6 hónapja,és összeköltöznek? WTF? Szerintem ennyi idő nem elég ahhoz,hogy jól,alaposan megismerd a másikat és a hibáival együtt is elfogadd. Pláne úgy,hogy ebből az 5-6 hónapból Zayn sokat távol volt a turnézás,a koncertek és a fellépések miatt.
Nekem Perrie alapból olyan furcsa lány. Nem,nem a féltékenység beszél belőlem,mert TUDOM,hogy már akkor egy mázlista vagyok,ha életemben egyszer(!!!) találkozhatok Zaynnel,és a 1D-vel. Én az a fajta rajongó vagyok,aki tudja,hogy soha nem fog járni a banda bármely tagjával,hiszen ez nagyon keveseknek adatik csak meg. Éb csak azt szeretném,hogy a srácok megtalálják az igazit,és boldogok legyenek. De úgy gondolom,hogy Zayn egy olyan lány mellett,aki átverte,kihasználta őt,hát...nem biztos,hogy boldog lehet. Perrie teljesen más,mint Eleanor vagy Danielle. Az utóbbi 2 lány foglalkozik az 1D rajongókkal,közös képeket készítenek,beszélgetnek velük,de Perrie...nem is érdekli őt. Nyilván,nem ismerem személyesen a szőkeséget,de valahogy már a megjelenése ellenszenves,és nyilván,nem voltam túl boldog,mikor kiderült,hogy járnak.
De ez az ő döntésük,az én véleményem nem sokat számít. Csak azt szeretném,hogy Zayn tényleg boldog legyen,akár Perrie-vel,akár egy másik lánnyal,és hogy,mielőtt még nagy lépéseket tenne az életében,gondolja át jobban azokat. Még csak 19,előtte az élet,ráér még családot alapítani.
2012. augusztus 10. 12:53
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Remélem,kifogják élvezni az összeköltözést
2012. augusztus 10. 12:58
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Most millió Vándájretek rajongó fog eret vágni...
2012. augusztus 10. 13:11
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
szerintem nagyon aranyosak együtt
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.