Adam Lambert elég megosztó személyiség, legfőképpen a szexuális beállítottsága miatt. Elmondása szerint nem érdekli mások véleménye, inkább lesz önmaga, boldogan, mint valaki egészen más a média és a világ kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert: „Nyitott könyv vagyok”
2012. augusztus 11. 14:14
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Ha az ő küzdelme, öröme és szerelme, akkor minek tárja az egész világ elé? Ha annyira baja van a társadalommal és arra akarja őket sarkallni, hogy fogadják el a hozzá hasonlókat, akkor pont azzal tenne eleget ennek, ha befogná a száját és nem reklámozná ezt. Sok ember nem tudja ennyire természetesen venni az ő ügyét, - jelentem én sem - és ennek az az oka, hogy képtelenek lennének úgy élni, mint ő. Nekem alapjáraton semmi bajom velük, a közvetlen környezetemben is élnek homoszexuális emberek, de úgy, hogy ezt magánügyként kezelik és soha még csak véletlenül sem lett beszédtéma ez a környezetükben. Amíg így viselkednek, addig nekem semmi problémám, de mihelyst közszemlére teszik, jelen esetben nyilatkoznak róla és előveszik "mártír" énjüket és felvonulásokon hirdetik mivoltjukat, egyből a hányinger kerülget. Ha nem tennének ilyen kijelentéseket, nem hívnák fel magukra a figyelmet, a társadalom is könnyebben kezelné őket és a kutyát sem érdekelné, ha valaki a saját neméhez vonzódna...
2012. augusztus 11. 14:35
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
nekem nem azzal van bajom, hogy meleg, de miért kell koncerteken lesmárolni a pasikat és egyéb dolgokat művelni ami tökre nem tartozik a rajongókra??? azért mennek oda az emberek, hogy hallgassák a zenéjét, semmi egyébért. nem bírom ezt a gyereket.
2012. augusztus 11. 14:40
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Szerintem éppen eléggé a magánügyeként kezeli, de mint híres ember, elkerülhetetlen, hogy felszólaljon, hiszen jelenleg ő a legnépszerűbb, legeladhatóbb meleg énekes a fiatal generáció körében, amely hatalmas szó, főleg a társadalmunk elfogadási problémái miatt. Adamnek feladata az, hogy felszólaljon az elnyomás mellett és támogasson szervezeteket, hiszen ő szájából a leghitelesebb. Úgy értem, Gaga is szokott felszólalni a melegek érdekében, de nem él benne, nem tudja, min mennek át. Azért ezek mérlegelendő dolgok.
Amit az interjú második felében mondott, az It's get better kampányhoz kapcsolódóan, pedig gyönyörű. Jó lenne, ha sokan elgondolkodnának rajta, csak az a baj, hogy hosszú, így nyilván a 90% el sem fogja olvasni.
Amúgy tök jó, hogy őt szidjátok, mert egyszer egy interjúban szánt arra pár sort, hogy büszke és végre elfogadta magát teljes egészében, illetve egészen hasznos dolgokat mondott. De ezt leszámítva leginkább a zenéjéről hallunk és a sikereiről, nem pedig arról, hogy hol és mikor villantott, meg részegen esik át egyik buliból a másikra, továbbá a szerelmi élete is túl békés és csendes + igyekszik egészségesen élni és sportolni. De persze ő csinálja rosszul.
Amit az interjú második felében mondott, az It's get better kampányhoz kapcsolódóan, pedig gyönyörű. Jó lenne, ha sokan elgondolkodnának rajta, csak az a baj, hogy hosszú, így nyilván a 90% el sem fogja olvasni.
Amúgy tök jó, hogy őt szidjátok, mert egyszer egy interjúban szánt arra pár sort, hogy büszke és végre elfogadta magát teljes egészében, illetve egészen hasznos dolgokat mondott. De ezt leszámítva leginkább a zenéjéről hallunk és a sikereiről, nem pedig arról, hogy hol és mikor villantott, meg részegen esik át egyik buliból a másikra, továbbá a szerelmi élete is túl békés és csendes + igyekszik egészségesen élni és sportolni. De persze ő csinálja rosszul.
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Johinna
Csak gratulálni tudok a ..nagyon okos, inteligens,, hozzászólásodhoz...Szóval szerinted ha valaki nem mindennapi annak kusban kell lennie ,és csak a négy fal között beszélheta vágyairól ?? Egész egyszerűen zárja dobozba magát ? Pff :/ Ez olyan ,mintha neked azért kéne hallgatnod az érzéseidről ,mert heteró vagy ... A .században élünk emberek ... Hogy lehet iylen apróság végett ítélkezni ? ...
Egypéként Adam nagyon szépen fogalmazott ...
Csak gratulálni tudok a ..nagyon okos, inteligens,, hozzászólásodhoz...Szóval szerinted ha valaki nem mindennapi annak kusban kell lennie ,és csak a négy fal között beszélheta vágyairól ?? Egész egyszerűen zárja dobozba magát ? Pff :/ Ez olyan ,mintha neked azért kéne hallgatnod az érzéseidről ,mert heteró vagy ... A .században élünk emberek ... Hogy lehet iylen apróság végett ítélkezni ? ...
1 felhasználónak tetszik:
dzse
ígykell csinálni! nem érdekli senki sava,csak önmaga..;-)
2012. augusztus 11. 14:47
respekt előtte, és még sok mindenki előtt aki felvállalja, annak ellenére, hogy a mádia világában mozog.. undorítónak tartom az olyan sztárokat akikről tudni lehet, hogy melegek de "nekik barátnőjük van stbstb." , és ezt azért állítják mert besz*ri kis nyuszik és jobban féltik a hírnevüket, karrierjüket..utálom ez ilyen képmutató embereket, mindig az egyenesség a legjobb!
2012. augusztus 11. 14:49
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Nagyon helyes, ez vagy te, és így imádunk Adam ♥♥♥
Nagyon jól fogalmazta meg
Nagyon jól fogalmazta meg
2012. augusztus 11. 14:52
Ez az ember az interjú alapján sokkal okosabb, mint gondoltam.
2012. augusztus 11. 14:53
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Edeee... @ 2012.08.11. 14:40)
Johinna
Egyéni szoc problem, ha nem tetszik, amit írtam. Tudod ez a saját véleményem, amit kulturáltan megfogalmaztam veled ellentétben. Nem ítélem el őket, de én sem gerjesztek felvonulásokat, mert heteroszexuális vagyok, pedig ha ők megtehetik akkor mi is megtehetnék, minket is ugyanúgy zavarhatna sok minden. Nem vagyok sem naiv, sem antiszociális, hogy csak azért mert a 21. században élek attól még bármit megegyek amit elém raknak. Társadalomellenes pedig az lesz, aki úgy cselekszik, mint Adam és ezért a saját társadalmát taszítja el maga mellől. Ha rosszul látom hát rosszul látom, ez már csak az én bajom, tessék beletörődni
2012. augusztus 11. 14:58
Idézet (Johinna @ 2012.08.11. 14:14)
Ha az ő küzdelme, öröme és szerelme, akkor minek tárja az egész világ elé? Ha annyira baja van a társadalommal és arra akarja őket sarkallni, hogy fogadják el a hozzá hasonlókat, akkor pont azzal tenne eleget ennek, ha befogná a száját és nem reklámozná ezt. Sok ember nem tudja ennyire természetesen venni az ő ügyét, - jelentem én sem - és ennek az az oka, hogy képtelenek lennének úgy élni, mint ő. Nekem alapjáraton semmi bajom velük, a közvetlen környezetemben is élnek homoszexuális emberek, de úgy, hogy ezt magánügyként kezelik és soha még csak véletlenül sem lett beszédtéma ez a környezetükben. Amíg így viselkednek, addig nekem semmi problémám, de mihelyst közszemlére teszik, jelen esetben nyilatkoznak róla és előveszik "mártír" énjüket és felvonulásokon hirdetik mivoltjukat, egyből a hányinger kerülget. Ha nem tennének ilyen kijelentéseket, nem hívnák fel magukra a figyelmet, a társadalom is könnyebben kezelné őket és a kutyát sem érdekelné, ha valaki a saját neméhez vonzódna...
Ez kétélű fegyver. Ha "nem verik nagy dobra", akkor nem jut el az üzenet a hasonló cipőben járó fiatalokhoz Pekingtől kezdve Helsinkin át Sydney-ig. Nagyon sok homoszexuális embernek jelent hatalmas segítséget önmaguk elfogadásában az, ha egy világszerte ismert és elismert személy nyíltan, félelem nélkül felvállalja, hogy igen, a saját neméhez vonzódik. Nagyon kevesen közülük mondhatják el magukról, hogy családjuk, barátaik tolerálják a másságukat, sokan életük végéig kényszerülnek hazugságban, látszatházasságban élni, mert különben a társadalom kitaszítja magából. Sajnos ez van, hiába élünk a XXI. században. A hírességeknek azonban lehetőségük van minél több platformon megmutatni, hogy ők tulajdonképpen semmivel sem különb emberek azért, mert nem a másik nemből választottak partnert, ettől még igenis lehet valaki sikeres a szakmájában, élhet teljes életet és kivívhatja mások megbecsülését. Óriási lelki löket ez sokaknak. Véleményem szerint a probléma ott van, hogy megjelentek a "divatb*zik" (mert ők nem melegek, vagy leszbikusak, hanem idétlen kis b*zik), akik menőségből járkálnak kézen fogva, smárolnak a bulikban, csak mert azt hiszik, hogy ez is olyan divatirányzat, mint a csőnadrág vagy a neccharisnya.
A melegfelvonulásokkal én sem vagyok kibékülve, mert már régen elvesztette azt, amiért tulajdonképpen megalakult ez a kezdeményezés. Most már transzvesztitákkal, magamutogatókkal van tele az egész. Az egyik legjobb barátom pár évvel ezelőtt elment, hogy felvonuljon, de tíz perc után hagyta a francba az egészet, mert azt mondta, ilyenekkel ő nem közösködik. És ez nem csak az ő véleménye, hanem a többi melegé is, mármint a normálisabbjáé, akik nem farsangi karneválnak nézik a rendezvényt.
Az pedig, hogy megcsókol fiúkat a színpadon? Lányt is lekapott már, nem is egyet. Különben is, Pinknek, Britney-nek stb. szabad? Ez a showbusiness, végülis kit érdekel már, ha valaki csak szimplán kiáll egy mikrofon mögé és gyönyörűen énekel? Senkit.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 11. 15:04
Gaga5000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 685 Csatolások: 39 Azonosító: 168050 offline |
Annyira szeretem Adamot még egy kicsit sírtam is a cikken Nagyon kedves tőle! Bátor dolog hogy válalja ki valójában és én nagyon tisztelem ezért! Nem ítélem el a mássága miatt!
2012. augusztus 11. 15:13
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline |
Én nagyon szeretem Adamet. Imádom a dalait és ő magát is. És az, hogy nem a nőket szereti nem a rajongókra/utálókra tartozik. Az ő magánélete és kész, nem szabadna vele foglalkoznunk.
2012. augusztus 11. 15:15
Elmondása szerint nem érdekli mások véleménye, inkább lesz önmaga, boldogan, mint valaki egészen más a média és a világ kedvéért...
2012. augusztus 11. 15:15
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
én nem birom Adam-et de a számai jók és a hangja is
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.