Adam Lambert: „Nyitott könyv vagyok”
2012. augusztus 11. 15:22
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Szerintem igaza van és nem véletlen osztotta meg ezt az emberekkel. Oké magánügy de ezzel csak segíteni akart másokon is, biztos hogy ő sem óriási örömmel beszél róla, csak szeretné, hogy a magafajtáknak könnyebb legyen az életük.
2012. augusztus 11. 15:24
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline |
Ennek örülök.
Örülök annak,h Adam nem foglalkozik a külvilág véleményével! Nem is kell!! Mindenkinek szíve joga,h mi érdekli,mivel foglalkozik,milyen beállítottságú!Nagyon szeretem Adamat,eddig is felnéztem rá,ezután is fel fogok!
Örülök annak,h Adam nem foglalkozik a külvilág véleményével! Nem is kell!! Mindenkinek szíve joga,h mi érdekli,mivel foglalkozik,milyen beállítottságú!Nagyon szeretem Adamat,eddig is felnéztem rá,ezután is fel fogok!
2012. augusztus 11. 15:35
Én nagyon bírom Adamet, mert tehetséges énekesnek tartom, nagyszerű előadó. Az sem érdekel, hogy meleg, mert ez az ő magánügye. Egyetértek azzal, hogy az embereknek nem kéne állat módjára viselkednie, és lenézni másokat, hiszen valóban mindannyian emberek vagyunk, ahogy olvashattuk az utolsó bekezdésben.
De szerintem azért tényleg vannak olyan határok, amiket már nem lehet elviselni, mert egyesek ezt túllépik. És itt nem a melegek mocskolásáról van szó. Mivel Adam is ebbe a táborba tartozik, a másik végletbe nem lát bele. Úgy gondolom, hogy valóban nincs baj azzal, ha valaki meleg, de az már nagy probléma, hogy össze-vissza nyilatkozik róla az illető, és mindent elmond, ami csak létezik. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, függetlenül attól, milyen a nemi hovatartozása.
Adam viszont nem szokott nyilatkozni erről, mert nem ilyen, ezért is kissé meglepő, hogy most erről is beszélt, de legalább nem esett túlzásba. Felvállalta magát, és kész. Ő legalább nem játszotta el, hogy hetero, ellenben pár emberkével a showbizniszben.
Szóval továbbra is felnézek rá, mert tényleg, csodás előadó, aki valóban szereti a rajongóit, és amíg nem tárja ki az egész életét, kedvelni is fogom azért, aki Mint embert és mint előadót is.
De szerintem azért tényleg vannak olyan határok, amiket már nem lehet elviselni, mert egyesek ezt túllépik. És itt nem a melegek mocskolásáról van szó. Mivel Adam is ebbe a táborba tartozik, a másik végletbe nem lát bele. Úgy gondolom, hogy valóban nincs baj azzal, ha valaki meleg, de az már nagy probléma, hogy össze-vissza nyilatkozik róla az illető, és mindent elmond, ami csak létezik. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, függetlenül attól, milyen a nemi hovatartozása.
Adam viszont nem szokott nyilatkozni erről, mert nem ilyen, ezért is kissé meglepő, hogy most erről is beszélt, de legalább nem esett túlzásba. Felvállalta magát, és kész. Ő legalább nem játszotta el, hogy hetero, ellenben pár emberkével a showbizniszben.
Szóval továbbra is felnézek rá, mert tényleg, csodás előadó, aki valóban szereti a rajongóit, és amíg nem tárja ki az egész életét, kedvelni is fogom azért, aki Mint embert és mint előadót is.
2012. augusztus 11. 15:44
Az utolsó hosszú nyilatkozatával nagyonis egyetértek, és örülök hogy így bíztat mindenkit!
2012. augusztus 11. 15:48
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
tetszik az hogy ilyen őszinte és nem kertel
2012. augusztus 11. 15:54
Szerintem a magánéletéhez senkinek semmi köze.
Mi így szeretjük
Mi így szeretjük
2012. augusztus 11. 16:02
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Ez egy nagyon jó cikk nem semmi. Nagyon okos ember,és abszolút jól éli így az életét. Elfogadta magát, nem rejtegeti,és nem fél kimondani,h ő mi Ez szép.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 11. 16:26
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Szép beszéd volt
2012. augusztus 11. 16:30
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
cappy007 Igen,én is így gondolom!!Attól mert valaki a saját neméhez vonzódik,nem kell meg utálni,hisz Ő is ugyan olyan ember.Ez tényleg egy lényegre törő cikk!És ez mind szép és jó h ennyire/így biztat mindenkit
2012. augusztus 11. 16:33
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline |
Nagyon meghatott ez a cikk, örülök neki, hogy Adam mindigis őszinte ember volt, most is az, és biztos vagyok benne, hogy az is marad. Nem lehetett könnyű neki. Nehéz kinézni belőle, hogy a színpadon oly laza srác bizony sok mindent tud az élet nehézségeiről.
1 felhasználónak tetszik:
vdorina96
2012. augusztus 11. 16:33
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Jó, hogy őszinte : )
2012. augusztus 11. 16:38
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
jólteszi hogy nem adja ki magát másnak mint aki, még ha ezzel sok rajongót is veszít el
2012. augusztus 11. 16:42
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline |
Szerintem jól teszi , hogy nem foglalkozik azzal , hogy mások mit gondolnak a másságárol . Én nagyon szeretem mert csodálatos hangja van és nekem még melegen is tetszik
2012. augusztus 11. 17:00
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
Örülök hogy ő így látja a világot csak az a nagy baj hogy a világ igen nagy része pedig ahogy ő mondaná a gimnázium effektusban szenved.és ez sajna változni nem fog.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.