Kopaszodik a szupermodell
2012. augusztus 12. 14:49
onedirectionfanlove egyetértek tényleg nem szép de most már nem is az számít h milyen szép egy nő hogyha modell akar lenni hanem csak az számít h legyen kb. 2 méter magas és legyen minél soványabb...van egy ismerősöm(lány) nagyon gyönyörű mégis viszautasították mert csak 168 centi magas...De most komolyan tehet-ő arról h nem született magasnak...neki nincs szüksége póthajra és nem kell koplalnia h karcsú maradjon mégis elutasítják mert nem égimeszelő vagy mi...ez a csaj meg "vedlik" olyan csúnya az arca mégis ő keresi a "szépségével" a pénzt?
Amúgy szerintem Naomi nem csak a póthaj miatt kopaszodik...mert ha valaki nem eszik rendesen mint a modellek többsége belebetegszik és kopaszodhat is akár meghát csak 42 éves és a hajhullás is örökletes a póthaj csak olaj a tűzre...Naomi tönkretette magát belülről és most már tönkremegy a külseje is...számolnia kellett volna ezzel magának csinálta nem tudom őt sajnálni
Amúgy szerintem Naomi nem csak a póthaj miatt kopaszodik...mert ha valaki nem eszik rendesen mint a modellek többsége belebetegszik és kopaszodhat is akár meghát csak 42 éves és a hajhullás is örökletes a póthaj csak olaj a tűzre...Naomi tönkretette magát belülről és most már tönkremegy a külseje is...számolnia kellett volna ezzel magának csinálta nem tudom őt sajnálni
2012. augusztus 12. 15:04
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline |
Undorítóan néz ki kicsikét :/ :$
2012. augusztus 12. 15:17
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát nagyon ronda szegény, mondjuk nem csodálom, hogy ennyire hiányos a haja, hiszen a sok hajszobrászkodás nem tesz jót a hajnak. Mondjuk szerintem nem csak a haja néz ki durván...
2012. augusztus 12. 15:36
Nagyon durva ha tényleg így van Nem biztos, hogy kopaszodik mert nagyon szabályosnak tűnik
2012. augusztus 12. 15:40
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline |
Igen szörnyen nezzki
2012. augusztus 12. 15:43
K.gabiii97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182660 offline |
Omg !!! Nagyon durva!!!!
2012. augusztus 12. 16:09
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline |
elég érdekesen kopaszodik. durva
2012. augusztus 12. 16:27
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Nekem inkább úgy néz ki, mintha valaki nekiesett volna egy nullás borotvával a fejkoronája elülső szakaszának. Vagy teljesen kopasz, és elcsúszott a paróka.
2012. augusztus 12. 16:32
olyan, mintha csak leborotválta volna... fura :S mindenesetre nagyon sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.