A magyar olimpiai formaruha a 9 legjobb között
2012. augusztus 15. 21:10
hat ha olyan rossz lenne akkor nem kerult volna be a kilenc LEGJOBB kozw
2012. augusztus 17. 14:11
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Szerintem is szépek voltak a ruhák, szerintem Herczeg Zolinak az a baja, hogy nem az ő által tervezett ruhában vonultak fel olimpikonjaink. Én büszke vagyok rá hogy magyar lehetek.
2012. augusztus 17. 15:04
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Én a megnyitón pont azt néztem, hogy milyen gagyi, de így közelről nézve már nem olyan rossz A hímzés pedig nekem tetszik
2012. augusztus 18. 20:25
Nekem tetszett és én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok.
Herczeg Zoltán meg csak nyugodtan befoghatja a száját! Oh, csak nem az a baj, hogy nem az ő ruháiban vonultak fel a magyar olimpikonok?
És én arra mondanám "pestiesen" szólva, hogy 'vérciki', hogy azt mondta: "Én újra csak szégyellem magam, hogy magyar vagyok" [ És itt az a lényeg, hogy ÚJRA] -.-
[ Ez már csak egy aprócska megjegyzés, de minden tudomásom szerint PÁRIZS a divat fővárosa. Szóval Herczeg Zoltán eláshatja magát -.-"]
Herczeg Zoltán meg csak nyugodtan befoghatja a száját! Oh, csak nem az a baj, hogy nem az ő ruháiban vonultak fel a magyar olimpikonok?
És én arra mondanám "pestiesen" szólva, hogy 'vérciki', hogy azt mondta: "Én újra csak szégyellem magam, hogy magyar vagyok" [ És itt az a lényeg, hogy ÚJRA] -.-
[ Ez már csak egy aprócska megjegyzés, de minden tudomásom szerint PÁRIZS a divat fővárosa. Szóval Herczeg Zoltán eláshatja magát -.-"]
2012. augusztus 19. 16:26
Sophie07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 181348 offline |
Szerintem egyáltalán nem rossz, és ha világhírű divatszakértőknek tetszik, akkor igazán eláshatná magát Herczeg Zoltán. Rachel16 egyetértek, valószínű, hogy azért van ennyire kiakadva, mert nem az ő általa tervezett ruhákban vonultak fel...
2012. augusztus 20. 17:22
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Rachel16 azt adom. XD
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.