Már hosszú ideje csak színjáték volt a két sztár házassága. Állítólag Bereczki civil lányt, Szinetár pedig egy kollégát szeret egy ideje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hónapok óta csalta egymást Szinetár és Bereczki
2012. augusztus 15. 08:29
Yaroslava:ezt a cikket nem ő írta,hanem egy oldalon találta és azt fogalmazta meg a saját szavaival
Ez itt a cikkírás!
És egyáltakán nem kéne leszólnod senkit,mert rengeteg meló van a cikekkel és főleg nem az oldal alapítóját
Ez itt a cikkírás!
És egyáltakán nem kéne leszólnod senkit,mert rengeteg meló van a cikekkel és főleg nem az oldal alapítóját
2012. augusztus 15. 08:31
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline |
sajnos ha vki hírnévre tesz szert,akk teljesen eltűnik a magánélet fogalma!
2012. augusztus 15. 08:33
Sajnálom őket, hogy nem tudnak csendben elválni, pedig azt szerették volna.
2012. augusztus 15. 08:37
Mielőtt válaszolsz Kriszti1515 értelmezd a hozzászólásomat. Sem a szerkesztést, sem Freeze-t nem szóltam le, hanem azt, aki írta. Egyébként is ezeknek a cikkeknek nincs semmi konkrét alapja. Egy bennfentes nyilatkozott. Persze..Mindenki döntse el magának, hogy igaz-e vagy sem. Tehát szépen kérlek, mielőtt reagálsz, olvasd el amit én írtam, fogd fel, gondolt át és csak utána reagálj rá. Köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. augusztus 15. 08:51
Szerintem akkor már nem voltak együtt. Csak még nem jelentették be. Amúgy a blikket, mert ott van ez a cikk, perelni fogják ha nem fejezik be amit csinálnak. Ez a cikk sokkal jobb lett, de az ottani egy k..vának mutatja be Dórit.
2012. augusztus 15. 08:52
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Hát ez gyönyörű xP
2012. augusztus 15. 08:54
BellaLove már bocs, de a "pletykák" szerint Zoli április óta jár valakivel, míg Dóri csak 2 hónapja. Az előző férjével is már elváltak és csak azután jött össze Zolival. Először talán nézz utána valakinek és csak utána piszkáld.
2012. augusztus 15. 08:56
Szerintem ez csak kamu! Három hónappal ezelőttig még együtt éltek,laktak,nevelték a gyerekeket!
Az újságok meg már leszállhatnának róluk,de igazán!Nem örülök neki,hogy elválnak,mert szerettem őket együtt,de ez nem azt jelenti,hogy most hirtelen megutálom mondjuk Zolit,és átpártolok Dórihoz vagy fordítva! Mindkettőjüket ugyanúgy szeretem továbbra is!
És majd ezt a hírt,hogy csalták egymást csak akkor fogom elhinni,ha ők maguk nyilatkoznak ebben az ügyben!
Az újságok meg már leszállhatnának róluk,de igazán!Nem örülök neki,hogy elválnak,mert szerettem őket együtt,de ez nem azt jelenti,hogy most hirtelen megutálom mondjuk Zolit,és átpártolok Dórihoz vagy fordítva! Mindkettőjüket ugyanúgy szeretem továbbra is!
És majd ezt a hírt,hogy csalták egymást csak akkor fogom elhinni,ha ők maguk nyilatkoznak ebben az ügyben!
2012. augusztus 15. 09:01
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
szerintem is elég álszentek, hiszen egészen eddig csak eljátszottak, hogy hű, de szeretik egymást, meg minden... példaképnek tekintették őket, a házasságuk is példaszerű volt, erre jön a megcsalós pletyka... én most nagyon nagyot csalódtam bennük!
2012. augusztus 15. 09:09
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Ugyanúgy lehet igaz, mint kamu. Kezdetben Stewart kisasszony ügyét is kamunak tekintették, aztán kiderült, hogy igaz. Különben sem túl nehéz a boldog család látszatát kelteni a külvilág felé, ha valaki azt akarja. Magyarországon meg nincs annyi paparazzo (van egyáltalán az önjelölteken kívül?) hogy lebuktassa a félrelépőket.
2012. augusztus 15. 09:15
igazából különösebben nem érdekel mit csinálnak nem szerettem nagyon egyiket sem, sőt bereczkit egyre kevésbé, de sztem ennek az lesz a vége hogy most a két titkos viszony ami jelenleg jól működik egyszer csak majd véget ér, aztán megint egymás mellett kötnek ki
sztem az h titokban jól működtek ezek a kapcsolatok nem jelenti azt hogy most majd h fényre derülnek is jól fognak, de én semmit rosszat nem kívánok nekik, az ő dolguk, semmi közöm hozzá
csak én őket egymás mellett tudom csak elképzelni
sztem az h titokban jól működtek ezek a kapcsolatok nem jelenti azt hogy most majd h fényre derülnek is jól fognak, de én semmit rosszat nem kívánok nekik, az ő dolguk, semmi közöm hozzá
csak én őket egymás mellett tudom csak elképzelni
2012. augusztus 15. 09:15
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Idézet (Yaroslava @ 2012.08.15. 08:37)
Mielőtt válaszolsz Kriszti1515 értelmezd a hozzászólásomat. Sem a szerkesztést, sem Freeze-t nem szóltam le, hanem azt, aki írta. Egyébként is ezeknek a cikkeknek nincs semmi konkrét alapja. Egy bennfentes nyilatkozott. Persze..Mindenki döntse el magának, hogy igaz-e vagy sem. Tehát szépen kérlek, mielőtt reagálsz, olvasd el amit én írtam, fogd fel, gondolt át és csak utána reagálj rá. Köszönöm!
Én teljesen értem, hogy mire gondolsz. Az eredeti cikk írójáról beszélsz. Amit meg is értek, mert én is így gondolom. Ennyi erővel lehetnék Én is az a bennfentes vagy akár a szomszéd Anikó néni is.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.