Robert Pattinson túl van a szakításon
2012. augusztus 15. 12:56
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline |
Látszik rajta azért, hogy zavarban van... Én sajnálom őt is és Kristent is, mert most mindenki rászállt kettejükre. Remélem, egyszer sikerül megbeszélniük.
2012. augusztus 15. 13:06
Lehet bekattant? Szegény Rob, még mindig nem hiszem el hogy ennyire felszarvazták. Jó hogy próbál vidám lenni, de szerintem legbelül még most is tombol. Csak próbálja mutatni a rajongóinak, hogy ő milyen hamar kihever egy szakítást, pedig ez korántsem olyan egyszerű.
2012. augusztus 15. 13:47
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
bohemia Egyetértek,van benne valami
2012. augusztus 15. 13:49
Ti tudtok erről valmit:
Megvettem a legújabb Im-et és azt írják benne hogy Rob is egy csomószor félrelépet és Kristen csak boszúból tette. Álítólag együtt volt Ashley Greene-nel, Megan fox-al, Nikk Reeddel. Összeszürtea levet Emilie de Ravinnelaz emlkezz rám forgatsán és még felsoronak egy csomó nőt akivel együtt töltött egy északát és hogy mindenfle szexklubban mutatkozik meg ilyesmit. Vlószínüleg a nagy része hazugság de van aki hallot erről valamit?
Megvettem a legújabb Im-et és azt írják benne hogy Rob is egy csomószor félrelépet és Kristen csak boszúból tette. Álítólag együtt volt Ashley Greene-nel, Megan fox-al, Nikk Reeddel. Összeszürtea levet Emilie de Ravinnelaz emlkezz rám forgatsán és még felsoronak egy csomó nőt akivel együtt töltött egy északát és hogy mindenfle szexklubban mutatkozik meg ilyesmit. Vlószínüleg a nagy része hazugság de van aki hallot erről valamit?
2012. augusztus 15. 13:53
Ja és ne értsetek félre Rob az egyik kedvenc színészem kristent meg utálom csak érdekel mert mr több napja ezen gondolkodom!
2012. augusztus 15. 13:57
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
nem is tudom szerintem azért teljesen nincs túl a dolgon..
2012. augusztus 15. 13:58
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ahoz képest hogy nemrég még mennyire szenvedett gyorsan túl lett rajta.. végülis nemérdemes sokáig ezen rágódnia.. d és megértem h ő az aki hamarabb kiheveri mert itt ő az "áldozat" és neki ebből annyi baja lett h elveszítette kristent, kristennek viszont baj van a karrierjével emiatt és kirúgják a filmjeiből, hát nekem se esne jól és ezért nem is érdemes... ha a film rossz lenne akkor nem emiatt néznék kevesen
2012. augusztus 15. 14:05
Idézet (Nataural. @ 2012.08.15. 13:49)
Ti tudtok erről valmit:
Hallottam, hogy melegklubokban látták. Ha teljesen őszinte akarok lenni, szerintem az ő kapcsolatuk inkább reklámfogás volt, bár biztosan barátok lettek, vagy hasonló.
2012. augusztus 15. 14:10
CocoBerry, de ha csak reklám lenne nem hiszem, hogy úgy alakították volna a végét a kapcsulatuknak, hogy az egyiknek tönremenjen a karierje. A másik meg hogy akkor az utolsó rész befejeése után csinálták volna ezt a szakítósdit!
2012. augusztus 15. 14:13
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
jól tette! remélem talál valakit, aki jobban bánik vele
2012. augusztus 15. 14:18
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Igy kell ezt,
Kristen,jól megkaptad !
Kristen,jól megkaptad !
2012. augusztus 15. 14:22
Nem bírom se Robert-et se Kristen-t úgyhogy tökmindegy de szerintem jobb egymás nélkül nekik
2012. augusztus 15. 14:24
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline |
Hát így kell csinálni emberek.Azért is meg kell mutatni Kristen-nek h már csak azért is az szarik fejére.Legalább Kristen most depizhet ezek után. Ennyi
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.