Kedvenc képem, most :) II.
2013. június 04. 20:08
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline |
Aranyosak
18 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Darkness,
Lilimooo,
Hayley.5,
Lady Suzy,
patrícia4,
Dorothy6,
MadHatter,
TheDanush,
x Maite_Sandra x,
House Of Wax,
Misao,
LexiCobain,
Bettyke94,
Pöttömke,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.,
sMokEe.cLouD
2013. június 04. 20:14
Idézet (Beyla @ 2013.06.03. 22:44)
Miért ne örüljön neki, ha sikerült? Valószínűleg nem csak miattad ment át, hanem maga miatt is, egyébként én a párommal tavaly keringőztem a szalagavatómon, mindketten falábúak voltunk és nem vezettük egymást, sőt azért a lány lép mindig hátra, s a fiú előre, hogy úgy nézzen ki, hogy a fiú vezeti a lányt. Szóval, ha nem vagy profi táncos, akkor megjegyzem, nem vezetted sehova sem, csak megtanultad, hogy mikor hova lépjél. Három ezer forint meg egy normál és olcsó vizsgadíj, mert tőlem anno modulokként ECDL-en annyit kértek, sőt a KRESZ vizsga is ugyanannyiba kerül. A középfokú nyelvvizsga (egy komplex) olyan 35 000 Ft volt pár éve a Katedránál és vagy háromszor meghúztak ilyen 1-2% híján. Szerintem meg inkább legyél büszke a párodra, hogy végig csináltátok együtt ezt az egészet, hisz az a dologban a muri. Én speciel nagyon büszke voltam tavaly a páromra, hogy megtanulta a keringőt és hibátlanul el is táncolta velem azt, pedig informatikus és még az alap keringőlépéseket sem tudta. Ne lehordjuk már a másikat, és ne azt mondjuk már, hogy "Hú, miattam mentél át!". Nekem ilyet mondana a párom nemhogy a tányért vágnám a fejéhez, de lehet, hogy egy hétig nem szólnék hozzá, pluszba levont volna egy jó nagyot az önbizalmamból. Inkább dicsekedd el fűnek-fának, hogy milyen klassz és ügyes barátnőd van!
Kedves válaszoló!
A párom volt és a tánc elején megmondta, hogy nem a vizsga miatt akar jönni sőt nem is akart csak a nővére és az édesanyja erőltette, hogy végezze el ezt az ALAPFOKÚ tánctanfolyamot. De jó, inkább nem szólok semmit se, bekussolok és kérek magam elé egy kamiont ha már ezt kívánják egyesek (gondolataim szerint)...
2013. június 04. 20:28
Idézet (Krakateu10 @ 2013.06.03. 21:23)
3ezret fizettél be, vezettelek. Ennyiért már csak átengednek.
Am olvasd el... "ALAPFOKÚ TÁRSASTÁNC TANFOLYAM" egy ekkora szaron átmész ha legalább rendesen pördülsz meg egy kis életerőt vinnél bele. De te leszartad és most meg örülsz... Nagyon jó!
GRATULA! p
Am olvasd el... "ALAPFOKÚ TÁRSASTÁNC TANFOLYAM" egy ekkora szaron átmész ha legalább rendesen pördülsz meg egy kis életerőt vinnél bele. De te leszartad és most meg örülsz... Nagyon jó!
GRATULA! p
Nem is örülhet neki,hogy átment?Ha a párod volt megérdemelne egy "Gratulálok" szót és nem egy ilyen szöveget Ő átment,gondolom te meg nem... Komolyan.. Én se csinálom ezt ha a legjobb barátnőm jobb jegyet kap nálam,vagy valami mást csinál
On:
10 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Vampiregirl1,
patrícia4,
Dorothy6,
MadHatter,
Beyla,
TheDanush,
coke.,
Nórii. SelFan.,
Minimanó94
2013. június 04. 20:34
Annyira gyönyörű. «3
8 felhasználónak tetszik:
Lilimooo,
Allie_0504,
Vampiregirl1,
Lady Suzy,
Beyla,
TheDanush,
Alison Lerman,
Minimanó94
2013. június 04. 20:39
remélem, még nem volt.
19 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
Allie_0504,
Darkness,
Hayley.5,
patrícia4,
MadHatter,
Beyla,
Zsófi765,
laszloboti,
dijansalihu,
TheDanush,
Bettyke94,
Pöttömke,
Alison Lerman,
coke.,
Nórii. SelFan.,
barbyyy,
Minimanó94,
sMokEe.cLouD
2013. június 04. 20:57
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
sírokmindjártbelehalokvalakisegítsen
Mozog!!
Mozog!!
2013. június 04. 21:08
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Bettyke94
2013. június 04. 21:22
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline |
Micsoda szemek, meg kell őt zabálni. Hogy lehet egy cicának ilyen édes pofija?!
14 felhasználónak tetszik:
patrícia4,
Lady Suzy,
MadHatter,
Beyla,
TheDanush,
x Maite_Sandra x,
LexiCobain,
Someone 15,
Bettyke94,
Pöttömke,
Alison Lerman,
coke.,
Nórii. SelFan.,
Vampiregirl1
2013. június 04. 21:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Krakateu10 @ 2013.06.04. 20:14)
Kedves válaszoló!
A párom volt és a tánc elején megmondta, hogy nem a vizsga miatt akar jönni sőt nem is akart csak a nővére és az édesanyja erőltette, hogy végezze el ezt az ALAPFOKÚ tánctanfolyamot. De jó, inkább nem szólok semmit se, bekussolok és kérek magam elé egy kamiont ha már ezt kívánják egyesek (gondolataim szerint)...
Én most nem tudom, hogy mi volt a dolog előzménye, csak azért én ilyet nem mondanék/írnék a páromnak, de sajnos nem vagyunk egyformák. Akár ő akarta, akár nem, nem azért ment át, mert te miattad, hanem maga miatt - kitartó volt, erős és szorgalmas, a munkája gyümölcse pedig azaz oklevél, amit ide felrakott. Büszke volt, elégedett, te se perc alatt mindezt eltiportad, mert biztos vagyok benne, hogy sz*rul esett neki, hisz nekem is úgy esne, ha a párom ilyen megjegyzést tenne. Dicsérd meg és halmozd el szép szavakkal! Egy lánynak ez kell, a kamiont meg senki sem kívánja neked, csupán annyit, hogy becsüld és szeresd azt amid van, mert az élet nagyon rövid és történhet veletek valamelyikőtökkel bármi.
On: (csakhogy ne legyek teljesen off)
Egy ilyet most szívesen elfogadnék!
11 felhasználónak tetszik:
Dorothy6,
MadHatter,
rolllllleee,
patrícia4,
TheDanush,
Misao,
Pöttömke,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.,
Vampiregirl1,
Minimanó94
2013. június 04. 22:17
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline |
rolllllleee,
csilagoseg,
MadHatter,
TheDanush,
x Maite_Sandra x,
coke.,
Nórii. SelFan.,
barbyyy,
Vampiregirl1,
Szandiiii
2013. június 04. 22:19
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
12 felhasználónak tetszik:
laszloboti,
MadHatter,
Beyla,
patrícia4,
TheDanush,
Pöttömke,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.,
Vampiregirl1,
Minimanó94,
Enikő125,
Dorothy6
2013. június 05. 06:40
Idézet (Beyla @ 2013.06.04. 21:28)
Én most nem tudom, hogy mi volt a dolog előzménye, csak azért én ilyet nem mondanék/írnék a páromnak, de sajnos nem vagyunk egyformák. Akár ő akarta, akár nem, nem azért ment át, mert te miattad, hanem maga miatt - kitartó volt, erős és szorgalmas, a munkája gyümölcse pedig azaz oklevél, amit ide felrakott. Büszke volt, elégedett, te se perc alatt mindezt eltiportad, mert biztos vagyok benne, hogy sz*rul esett neki, hisz nekem is úgy esne, ha a párom ilyen megjegyzést tenne. Dicsérd meg és halmozd el szép szavakkal! Egy lánynak ez kell, a kamiont meg senki sem kívánja neked, csupán annyit, hogy becsüld és szeresd azt amid van, mert az élet nagyon rövid és történhet veletek valamelyikőtökkel bármi.
Nem volt kitartó se szorgos.
Nekem mondta el, hogy miért nem akar táncolni. Pontosabban én voltam az aki erőltette, hogy végezze el velem ha már elkezdte, de ő lesz@rt@. Most meg a végére örül-virul, hogy megkapta az oklevelet. Ja és én is megkaptam az "elismerést".
2013. június 05. 07:21
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Alig várom, hogy olyan vörös legyen a hajam, mint az övéké.
2013. június 05. 11:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Nah ki szereti még a palacsintát?
rolllllleee,
patrícia4,
Pöttömke,
Alison Lerman,
coke.,
Beyla,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Vampiregirl1,
Dorothy6
2013. június 05. 12:47
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
patrícia4,
Bettyke94,
Pöttömke,
Alison Lerman,
Beyla,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Vampiregirl1,
Minimanó94,
Dorothy6,
laszloboti
2013. június 05. 13:22
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Sajnos ez tényleg így van kész szánalom az 1D
Bocsi fanok
Bocsi fanok
x Maite_Sandra x,
LexiCobain,
Pöttömke,
Alison Lerman,
Beyla,
barbyyy,
Lilimooo,
MadHatter,
Vampiregirl1,
Minimanó94,
Dorothy6
2013. június 05. 14:25
Isten éltessen sokáig Pete! Remélem, még nagyon sokáig hallhatlak, és láthatlak, mert nagyon nagy szükségem van rád! 34 éves lettél, élvezd ki rendesen, hisz még előtted az egész élet! Nagyon szeretlek, és bármi is legyen, én melletted leszek! Köszönök mindent.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.