A változás jó? — I. rész
2012. augusztus 16. 15:42
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
Bijja0405,egyetértek
2012. augusztus 16. 15:43
Először is gratulálni szeretnék a csodás cikkedhez Glamster. Szeretem az ilyen cikkeket. Olyan jó látni, hogy ki miként kezdte. Ott van máris az angyali Britney, aki természetes és bájos kisugárzásával 20 Selena Gomezt kitett egykor. Most már szegény olyan, mint egy MILF. Vagy a szintén bájos, de nőisesebb Christina, akinek inkább a whore' stílusát szerettem, de a B2B során igazán magáratalált. Valódi díva lett. Ha változás, akkor Madonna. Ő egy igazi kaméleon, ahány album, annyi stílus, annyi arca. Vérprofi. Aki pedig korunk egyik legnagyobb megújulója, az nem más mint Rihanna. Sokan hívják őt a "fekete Madonnának" is a tengerentúlon. Talán nem véletlenül. Csinál ő is jó pár divatbakit, de nem lehet tőle elvitatni, hogy elég sok arca van. A többiekben viszont nem nagyon látom a változást.
2 felhasználónak tetszik:
Glamster,
Black Hearth2
2012. augusztus 16. 15:43
Britney csodálatos..és ahogy a cikkben is van írva tényleg egy főnixmadár...bámulatos ami az évek alatt történt vele...siker,mély gödör és az a csodálatos visszatérés. Az évek alatt nem sokat változott, gyönyörű maradt.
Jennifer Lopez is ugyan olyan szép mint volt.
Madonnával csak az a gondom hogy neki azt a gyönyörű arcát nem kellett volna megmásítania..hiszen úgy volt gyönyörű..nem mondom hogy most csúnya mert ez nem igaz, rengeteg nő szeretne úgy kinézni ahogy Madonna 53 évesen, fiatalokat megszégyenít.
Nekem Rihanna ugyan olyan maradt olyan semmit mondó.
Hát Lady Gaga szerintem sosem tartozott a szép nők közé, bár az igaz hogy 2008-ban 5-ször jobban festett mint most..szerintem megoperáltathatta az arcát vagy nem is tudom mit csinált vele..de hogy nem tett jót neki az is biztos.
Pink sem változott sokat ugyan olyan vadóc mint volt. Csak most már ezt anyaként teszi.
Jennifer Lopez is ugyan olyan szép mint volt.
Madonnával csak az a gondom hogy neki azt a gyönyörű arcát nem kellett volna megmásítania..hiszen úgy volt gyönyörű..nem mondom hogy most csúnya mert ez nem igaz, rengeteg nő szeretne úgy kinézni ahogy Madonna 53 évesen, fiatalokat megszégyenít.
Nekem Rihanna ugyan olyan maradt olyan semmit mondó.
Hát Lady Gaga szerintem sosem tartozott a szép nők közé, bár az igaz hogy 2008-ban 5-ször jobban festett mint most..szerintem megoperáltathatta az arcát vagy nem is tudom mit csinált vele..de hogy nem tett jót neki az is biztos.
Pink sem változott sokat ugyan olyan vadóc mint volt. Csak most már ezt anyaként teszi.
2012. augusztus 16. 15:45
Van aki tényleg rengeteget változott Adam, Miley, Demi
2012. augusztus 16. 15:51
Nem értek egyet Stellával.Szerintem jól áll neki Vki rengeteget változott
2012. augusztus 16. 15:53
hát én erre nem tudok mit mondani... valaki régen volt szép valaki most
2012. augusztus 16. 15:54
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nagyon jó cikk lett tetszik!
2012. augusztus 16. 15:58
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
úristen Bill o.o
2012. augusztus 16. 16:04
A Tokio Hotelnek Magyarországon tényleg kevesebb rajongója van, mint anno, a látszólagos tétlenségüktől függetlenül azonban továbbra is sorra nyerik a díjakat. Azért kíváncsi leszek, mennyire fog leesni az emberek álla, amikor kijön a negyedik stúdiólemezük. Szerintem nagyon.
2012. augusztus 16. 16:04
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Szerintem nagyon jó cikk lett, a változások szerintem hol bizarrak, hol pedig jobb irányba fordultak.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 16. 16:08
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Ez aztán igazán jó cikk lett, gratulálok Tartalmas, és figyelemfelkeltő. A kedvenc részem a Kellys és a Riris volt.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.