Brad Pitt: „Nem adhatunk pénzt minden koldusnak"
2012. augusztus 17. 13:52
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
Persze...megdolgozott azért a pénzért és teljesen igaza van amit nyilatkozott....Beyonce-ék meg no comment...megtapsolhatják magukat...itt látszik sztár és sztár közt a jólelkűség és nem csak ők jótékonykodnak hanem vannak azért még más sztárok is hálistennek...valaki reálisan megmarad a józanság talaján és tényleg részt vesz a jótékonykodásban míg a másik oldal elfelejtkezve úszik a sztárgázsiban és él mint hal a vízben...hát undorító!!! ez a véleményem!
2012. augusztus 17. 14:04
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Semmi rosszat nem mondott ezzel Brad,ha mindenkie gy picit belegondol,teljesen józanul beszél... A Beyoncé & Jay-Z-s részt nem igazán értem...Ha jól tudom ők is rengeteg petíciót,jótékonysági akciót támogatnak.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 17. 14:13
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 607 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline |
Tényleg szánalomra méltóak azok, akik nap mint nap az utcát koldulnak, de szerintem sem osztogathatják el a pénzüket (hat gyereket nevelnek!!!), és azokat kell támogatniuk, akiknek tényleg szüksége van rá, akik nem a maguk, hanem a társadalmuk hibájából kerültek szorult helyzetbe.
2012. augusztus 17. 14:22
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Igaza van. Jó, hogy jótékonykodik, de ne adjon százezer dollárokat minden egyes koldusnak amerikában.
2012. augusztus 17. 14:42
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Igaza van, tényleg nem osztogathatja szét az összes pénzét, még így is rengeteget adományoznak...
És csak annak kell adni, aki tényleg megérdemli. A szélhámosokat sajnos nehéz kiszűrni
És csak annak kell adni, aki tényleg megérdemli. A szélhámosokat sajnos nehéz kiszűrni
2012. augusztus 17. 15:01
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Hát nem tudom, de én Brad adakozásairól azóta tudok, mióta Angelinával van. Tehát az egész Angie érdeme szerintem.. Jó lehet, hogy Brad korábban is részt vett ilyen-olyan akciókban, erről nem tudok, ez az én hiányosságom... Én akkor is úgy látom, hogy Angelinának volt szerepe ebben, így Brad is a "nagylelkűségéről" lett híres.
Jay és Beyoncé-t nem igazán értem, miért kellett megemlíteni, holott nem tudhatja az ő tevékenységüket ezek szerint. A sztárvilágban azért bőven vannak olyanok, akik egyáltalán nem vállalnak "társadalmi felelősséget" ....sőt
Jay és Beyoncé-t nem igazán értem, miért kellett megemlíteni, holott nem tudhatja az ő tevékenységüket ezek szerint. A sztárvilágban azért bőven vannak olyanok, akik egyáltalán nem vállalnak "társadalmi felelősséget" ....sőt
2012. augusztus 17. 15:04
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Szerintem teljesen érthető ez...végül is nem nekik kell "ellátni a világot", de persze nem hiszem, hogy annyira megterhelő nekik adományozni egy-egy szervezetnek, vagy intézménynek (hogy ne koldusokról legyen szó), bár szerintem nem fognak felhagyni az adományozással ilyen téren, mármint például egészségügyi szolgáltatások stb.
Szóval szerintem teljesen érthető , ...meg hát házasodnak...kell a pénz a LÁTHATATLAN feliratokra.
Szóval szerintem teljesen érthető , ...meg hát házasodnak...kell a pénz a LÁTHATATLAN feliratokra.
2012. augusztus 17. 16:25
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
megértem, mondjuk a családomra én költenék mondjuk karácsonykor többet mint aki nem teheti meg.. de lehet őis költ csak nem köti mindenki orrára :'''')
2012. augusztus 17. 16:35
Igaza van hogy nem adhatunk mindenkinek, hisz mindenki maga irányitja a sorsa egy részét. Végülis ő kereste meg a vagyonát, arra költi amire szeretné, emellett egy igazán nagyvonalú ember Brda.
2012. augusztus 17. 16:47
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Nehogy már, olyan ember féltse a pénzét, aki egymillió dollárt költött a jegygyűrűjére Komolyan megértem, hogy nem adhat minden szegény embernek pénzt, de, hogy félti azt a nagy vagyont....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.