Brad Pitt: „Nem adhatunk pénzt minden koldusnak"
2012. augusztus 17. 17:54
Hát azért most kicsit meglepődtem Brad-en, én nem gondoltam hogy ilyen véleménnyel van a pénzköltésről. Te jó ég hiszen milliomos akkor mit figyel oda rá hogy mikor mire költ. Meg az: nem adhatunk pénzt minden koldusnak..ha ő milliomos létére nem teszi akkor ki tegye..tán az akinek nincs?...Jó nem mondom hogy rossz ember de lehet az egész jótékonysági dolog csak Angelina miatt volt és nem Brad miatt.
2012. augusztus 17. 19:49
wildgirl26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 183242 offline |
komolyan spórolni akar?? hiszen rengeteg pénze van ..egy életbe kerülne mire azt eladományozza..
2012. augusztus 17. 19:49
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
corny4 egyet értek
2012. augusztus 17. 19:55
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
corny4 teljesen igazad van
2012. augusztus 17. 21:02
Igaza van, egyedül nem válthatja meg a világot. Azt viszont nem értem, mi baja másokkal, Beyoncé-ék máshogyan adakoznak, de hol itt a gond? Ha mindenki ugyanoda tenné a jótékonykodásra szánt pénzét, egy probléma megoldódna, viszont a többi meg felerősödne.
2012. augusztus 17. 21:36
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (foolishdoll @ 2012.08.17. 13:52)
Persze...megdolgozott azért a pénzért és teljesen igaza van amit nyilatkozott..Beyonce-ék meg no comment...megtapsolhatják magukat...itt látszik sztár és sztár közt a jólelkűség és nem csak ők jótékonykodnak hanem vannak azért még más sztárok is hálistennek...valaki reálisan megmarad a józanság talaján és tényleg részt vesz a jótékonykodásban míg a másik oldal elfelejtkezve úszik a sztárgázsiban és él mint hal a vízben...hát undorító!!! ez a véleményem!
Te hol élsz? Beyoncé is adakozik rengeteget, szóval légy szíves máskor tájékozódj, mielőtt pont olyat ócsárolnál, aki két lábbal áll a Földön a milliárdjai ellenére és még jószívű is.
A cikkhez hozzászólva, elég unszimpatikus lett nekem így Brad, nem tudom mennyire valósághű, de ha az, akkor köszöntem nem kérek belőle.
2012. augusztus 17. 21:44
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát van igazság a dologban!
2012. augusztus 18. 10:50
Itt senki nem ért semmit?"Nem adhatunk pénzt minden koldusnak" Brad úgy értette,hogy ők ketten egyedül NEM VÁLTHATJÁK MEG A világot.Az a sok milliárd ami nekik van nem elég a világ összes koldusának.Ha megváltozna a rendszer,több sztár adakozna és a lusta emberek dolgoznának is akkor talán nem lenne ilyen sok szegény ember a világon.
2012. augusztus 26. 12:43
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
És mennyire igaza van...
2012. szeptember 08. 19:39
senkise várja el brad pittől h váltsa meg a világot és adakozzon mindnekinek, a szegénységet úgyse lehet megszüntetni ebben világban, úgyh persze megértem h nem fog minden koldusnak pénzt adni, de szerintem elég gyerekes ujjal mutogatni más sztárokra h "ők mért nem adnak több pénzt..." pf kérlek....
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.