Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”
2012. augusztus 17. 22:19
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
hali,nos én vagyok a cikk író,és sokan írták,hogy az utolsó bekezdéssel egyetértenek/nem értenek egyet.nos,én kristen fan vagyok,tehát ezt a cikket azér akartam írni,mert igazságtalanságnak tartom,hogy rajta csattan az ostor,és így is írtam meg.viszont mint mindneki tudja,hogy a cikk közzététele előtt a starity cenzúrázza a dolgot,így elmondhatom,hogy az utolsó bekezdés utolsó mondatát nem én írtam.Én a cikkben nem akartam senki mellé sem állni,de szerintem Kristennek van iagaza,Sanders aránytalanul jobban megússza a dolgot.
2012. augusztus 17. 22:24
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Nah ebből elég. Kristen-nek teljesen igaza van. Ha az ő élete tönkre megy akkor a másik pasas is szenvedjen. Igaza van, és egyetértek. Ez szemétség. Mi akkor is szeretünk Kristen
2012. augusztus 17. 22:25
snoopyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 2 Azonosító: 178306 offline |
Csalódtam Kristenben, ez igaz, de tényleg nem igazságos, hogy rajta csattan az ostor. Jó tette, hogy ki áll magáért, és megmondja azt, hogy Sanders is hibás. Nyilván Kristen ezerszer megbánta, hogy kikezdett a pasival, aki ráadásul maximum a felesége bizalmát vesztette el, ami előbb utóbb visszanyer.
2012. augusztus 17. 23:04
Eliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182738 offline |
Igaza van Kristennek!Miért örüljön annak h Rupert élete nem ment tönkre?Annak mindenki örül h Kristen élete tönkre ment mert ezt tette és ezért megérdemelte.De Rupert nem ugyanezt tette és nem ugyanezt érdemli?De érdekes valahogy a sajtó és mindenki más is úgy beszél a témárol mintha Kristen egyedül csalta volna meg Robertet és Rupert a közelben sem lett volna...
2012. augusztus 17. 23:27
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
El van telve egy kicsit magától. Rupertnek azért bocsájt meg mindenki, mert nem olyan híres, mint Kristen. Ennyi (igaz, piszkosul megúszta a pasas). Ha meg neki is rosszat akar akkor meg érzelmileg 0 volt a kapcsolatuk, ergo nem tudom miért voltak együtt egy csomó ideig.
2012. augusztus 18. 00:02
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline |
Kristen és Robert ugy voltak beállítva mint egy álompár akikről soha nem lehetett volna azt feltételezni, hogy egyszer majd szakítanak. És most, hogy szakítottak mindenki ezen csámcsog. Igaz, hogy nem helyes az amit Kristen tett, és ezért meg is kapta rendesen a magáét, de mostmár békén lehetne hagyni őt, mert ha én lennék a helyében biztos rohadt szarul esne, hogy a fél világ utál...
2012. augusztus 18. 00:14
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Kedves cikkíró, az utolsó mondatod: inkább örülnie kellene, hogy legalább Rupert élete nem ment tönkre.
Ezt jól átgondoltad?! Te örülnél neki, ha ott állnál mindenki előtt, úgy, hogy az emberek tudják, hogy megcsaltad a barátodat, és egyszercsak minden szétesik körülötted? A negyvenkét éves, érett szeretőd pedig nem elég férfi vagy nem elég felnőtt ahhoz, hogy felelősséget vállaljon a tetteiért, csak a saját gondjával-bajával történik, és téged otthagy a szarban. Mivel Kristen fiatal, és alapvetően se a hirtelen jött nagy hírnevet nem viselte túl jól, se most ezt a gyűlölködést (persze, érthető, ők voltak az álompár, még ha ilyen nincs is...), és nyilván számított arra, hogy ha csak egyetlen mondattal is, de Rupert megvédi őt, és kiáll mellette. Legalább ő, hiszen ketten voltak abban a románcban is... Szerintem érthető, miért nyilatkozta ezt Kristen. Csalódott, hogy még Sanders sem segített neki.
Kristent sem szeretem túlzottan, hát még Robertet, hogy utálom, de ettől függetlenül, jó színész a csaj, kár, hogy bukta a filmeket. :S
Ezt jól átgondoltad?! Te örülnél neki, ha ott állnál mindenki előtt, úgy, hogy az emberek tudják, hogy megcsaltad a barátodat, és egyszercsak minden szétesik körülötted? A negyvenkét éves, érett szeretőd pedig nem elég férfi vagy nem elég felnőtt ahhoz, hogy felelősséget vállaljon a tetteiért, csak a saját gondjával-bajával történik, és téged otthagy a szarban. Mivel Kristen fiatal, és alapvetően se a hirtelen jött nagy hírnevet nem viselte túl jól, se most ezt a gyűlölködést (persze, érthető, ők voltak az álompár, még ha ilyen nincs is...), és nyilván számított arra, hogy ha csak egyetlen mondattal is, de Rupert megvédi őt, és kiáll mellette. Legalább ő, hiszen ketten voltak abban a románcban is... Szerintem érthető, miért nyilatkozta ezt Kristen. Csalódott, hogy még Sanders sem segített neki.
Kristent sem szeretem túlzottan, hát még Robertet, hogy utálom, de ettől függetlenül, jó színész a csaj, kár, hogy bukta a filmeket. :S
2012. augusztus 18. 00:41
bassistgirl ajánlom figyelmedbe littlevamp103, azaz a cikkíró hozzászólását pár sorral lejjebb
2012. augusztus 18. 09:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Idézet (bassistgirl @ 2012.08.18. 00:14)
Kedves cikkíró, az utolsó mondatod: inkább örülnie kellene, hogy legalább Rupert élete nem ment tönkre.
nos,már sokszor leírtam,de akkor megteszem még egyszer.én avgyok a cikk író,és,mint mindneki tudhatja áűtnézik a cikkeket a staritynál,mielőtt lehozzák.ezt úgy döntöttek,hogy lehozzák,és nem is módosítottak sokat,csak az utolsó mondatomat átírták teljesen másra.Én ezt írtam:
"Mit gondoltok,Kristen jogosan szólalt fel?Vagy ez csak a hibái következménye?"
És igen,így úgy gondolom,hogy ÉN jól átgondoltam,és tárgyilagos voltam,nem tehetek róla ha a starity átírta...
2012. augusztus 18. 09:05
Idézet (zsoffiaa @ 2012.08.18. 00:41)
bassistgirl ajánlom figyelmedbe littlevamp103, azaz a cikkíró hozzászólását pár sorral lejjebb
köszönöm!
2012. augusztus 18. 09:43
dreammm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 810 Csatolások: 2 Azonosító: 170185 offline |
szerintem Kristen megérdemli,amit kapott cserébe. Én abszolúte nem vagyok Kristen-fan,ami,gondolom,le is jött egyeseknek,de ha már volt annyi esze,hogy összefeküdjön egy másik,családos emberrel,akkor annak mind a ketten meg kéne igyák a levét. Ebben egyetértek vele. Gondolhatták volna,hogy ez lesz...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.