Kristen Stewart: „Miért csak én vagyok a rosszfiú?”
2012. augusztus 20. 16:26
Ayumu12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 141944 offline |
Én is csak ezen csodálkoztam, mindennek elhordták ezt a csajt (talán jogosan...) de ehhez a dologhoz is két ember kellett. Sőt ha azt vesszük a pasié a nagyobb "bűn" mert ő a feleségét csalta meg, a gyerekekről nem is beszélve...
2012. augusztus 20. 16:34
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
De akkor is igaza van..
2012. augusztus 20. 18:38
Kristennek van igaza mert csak őt bántják mikor Rupert is belement ebbe.
2012. augusztus 20. 20:07
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline |
Kristennek igaza , van mindketten kelletek ehez az egészhez , nem csak Kristen a hibás :/
2012. augusztus 20. 20:19
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Snowkiss tudod hogy Rob hányszor csalta meg kristent?És akkor ő van megsértődve...Minden kapcsolatban előfordul ez.Jah és nem kellene Kristenről ekkora drámát cisnálni.Megcsalta?Megcsalta.Vége ennyi kész.
2012. augusztus 20. 22:25
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Mindketten benne voltak, de mégis Kristen a világ egyik legjobb pasiját csalta meg.. - mondjuk szerintem egy kicsit se jó pasi Rob, de ez egyéni vélemény. - és Kristen rajongótábora ilyenkor hol van? Nem kéne kiállni mellette, tévedni emberi dolog vagy nem? és különben is mindenki hibázik. ;P
2012. augusztus 20. 23:16
Dórii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180848 offline |
Igaza van Kristennek!Én nem akarom védeni őt mert amit tett eléggé csúnya dolog,de nem csak ő a bűnös ebbe ehhez két ember kellett..és a másik jól kihúzta a bajból magát..pedig ugyanazt a hibát követte el!
Valamint az is milyen már,hogy minden filmből kirúgják úr isten hibázni emberi dolog emberek százai csalják meg naponta egymást ők is ugyanolyan emberek mint mi és akkor már hibázott és rögtön a mélybe kell lökni..Nem úgy vettem észre Roberten mostanság hogy annyira bánkódna,hiszen azzal vannak teli a címlapok,hogy túl van a szakításon meg folyamatosan csak mosolyog bárhol meglátom..hagyjuk már..túldrámázzák az egészet..ha Rupertnek a FELESÉGE ÉS GYEREKEI is megtudtak bocsátani akkor Pattinson mért nem??
Néhányan elgondolkozhatnának azért ezen is;)
Valamint az is milyen már,hogy minden filmből kirúgják úr isten hibázni emberi dolog emberek százai csalják meg naponta egymást ők is ugyanolyan emberek mint mi és akkor már hibázott és rögtön a mélybe kell lökni..Nem úgy vettem észre Roberten mostanság hogy annyira bánkódna,hiszen azzal vannak teli a címlapok,hogy túl van a szakításon meg folyamatosan csak mosolyog bárhol meglátom..hagyjuk már..túldrámázzák az egészet..ha Rupertnek a FELESÉGE ÉS GYEREKEI is megtudtak bocsátani akkor Pattinson mért nem??
Néhányan elgondolkozhatnának azért ezen is;)
2012. augusztus 21. 02:05
RoseBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 184104 offline |
Itt nem Kristen az, akinek örülnie kéne, hogy Rupert házassága a helyén van, hanem Rupertnek kéne segítenie Kristent azzal, hogy magára vállalja a felelősség ötven százalékát, ha már a nyelve Kristen torkán le tudott csúszni...
Úgyhogy egyet kell értenem Kristennel, ez így igazságtalan és undorító.
Úgyhogy egyet kell értenem Kristennel, ez így igazságtalan és undorító.
2012. augusztus 21. 02:18
Ez két emberen múlik. Lehet h Kristen vesztette rajta a legtöbbet de legalàbb ez intő példa volt neki hogy a karrierje ilyen könnyem széteshet. De azért sajnàlom őket igazàn szép pàr voltak. De Rupet feleségét sem értem. Megcsalta mégis megbocsàt neki?? Lehet h tévedni embero dolog de könyörgöm Mo.-on ha meglàtod a férjed egy màsik nővel kàvézni rögtön vàlópert indttatasz. Ha Rupert kapott egy màsodik esélyt Kristen miért nem??
2012. augusztus 21. 02:54
Ayumu12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 141944 offline |
A másik az hogy annak hogy megcsalta a pasiját (nyilván nem szép dolog) annak mi köze ahhoz hogy milyen filmekben szerepel? Mármint komolyan ezért rúgják ki egy filmből, hát könyörgöm ettől ő nem lett rosszabb színész, vagy mi a szösz... o.O
2012. augusztus 21. 07:44
Kristennek félig igazat adok, mert ehhez két ember kellett. Nem csak ő a hibás.
2012. augusztus 21. 12:17
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline |
En egyaltalan nem szeretem kristent, de most igazat kell adnom neki.
A noknek joresze biztos csalta mar meg a parjat, es ennek egz civil szamara annyi kovetkezmenye lehet, hogz elveszti a szerelmet.
Nem ertem, hogy a sztaroknal miert van ez az egesz felfujva. Hibazott, es? Ettol meg nem kene szineszkent utalni ot.
A noknek joresze biztos csalta mar meg a parjat, es ennek egz civil szamara annyi kovetkezmenye lehet, hogz elveszti a szerelmet.
Nem ertem, hogy a sztaroknal miert van ez az egesz felfujva. Hibazott, es? Ettol meg nem kene szineszkent utalni ot.
2012. augusztus 21. 17:13
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Hát sajnálom azért hogy kirúgták több filmből is meg hogy szenved de magának köszönheti
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.