Még mindig Mihalik Enikő a legkeresetebb magyar modell
2012. augusztus 21. 18:43
fogjatok mar fel, hogy a modellszakmaban nem a tipikus klasszikus szepsegeket keresik, hanem az olyan lanyokat akikben megvan az a VALAMI, az a "plusz", es meg erdekes es kulonleges is..ennyi, en sem vagyok enikoert oda, de kulonleges arca van es modellnek tokeletes ugyhogy neha felre kene tenni a szuklatast meg az irigyseget........-.-
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 21. 19:41
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline |
Ahoz képest nem a legszebb....
2012. augusztus 22. 16:03
Idézet (Paramour @ 2012.08.19. 18:31)
Enikő nem egy átlagos szépség az tény, de általában az lesz sikeres modell akinek különleges arca van, nem az aki egyszerűen szép... :)erre nagyon jó példa Kate Moss vagy Twiggy, egyikőjük sem az a lány, akire elsőre azt mondod " milyen szép, akár egy modell" (szerintem), mégis nagy sikereket értek el...
nekem mondjuk twiggy pontosan az lány volt, akire habozás nélkül tudtam volna mondani hogy 'na igen, ő gyönyörű' nem tudom miért... szerintem sem szép enikő, de különleges azt meg kell hagyni, és tényleg ez kell nekik nem egy barbibaba mint palvin barbi, pont azért mert akikben semmi kifogásolható nincs azzal nehezebb eladni egy terméket, mint akinek van valami érdekes része, legalábbis én ezt gondolom.
2012. augusztus 22. 18:22
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline |
Amúgy egyrészt senki nem kérdezte hogy szerintetek ki a szebb, másrészt pedig csak azért mondjátok hogy Barbi szebb mert egyedül őt ismeritek, de ha egy kicsit is utána néznétek a modelleknek akkor látnátok hogy Enikő sikeresebb, különlegesebb, és jobban megérdemli az elismerést. Nem mondom hogy Barbi csúnya sőt nagyon szép de egy kicsit túl van sztárolva.
Pöttömke
2012. augusztus 31. 10:30
gmk123456új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 179111 offline |
Szerintem kifutómodellként és fotómodellként is fantasztikus!!!!!Rendkívül dekoratív!!Igen,tényleg nem egy hétköznapi szépség,de szerintem az átlagember a híres modellek csaknem felére nem feltétlenül mondaná azt,hogy szép az arca!!
Pöttömke
2012. szeptember 22. 13:07
Nem csodálom, hogy ilyen sikeres, hiszen tényleg nagyon tehetséges modell. Igazán szép lány, nagyon karakteres és szép arca van. Remélem, hogy még sokáig ilyen sikeres marad. Sok sikert neki a továbbiakban!
2014. április 29. 16:07
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline |
Szerintem Palvin Barbi szebb és tehetségesebb, keresettebb, de ő is szép.
2015. július 22. 16:38
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline |
Egyszer M.Enikő egyszer P.Barbi màskor pedig A.Vanessza e legkeresettebb modell. Akkor most ki??
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.