20 éves lett Demi Lovato
2012. augusztus 20. 18:13
Én annyira szeretem Demi Lovatót!Most végre nem úgy tekintenek rá mint egy fiatal kis Disneys sztárra hanem mint egy felnőtt,érett nőre!Legalábbis szerintem!ja igen:BOLDOG SZÜLINAPOT DEMI!!!
Bella19
Bella19
2012. augusztus 20. 18:21
senorita.torresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179305 offline |
Boldog Születésnapot Demi! ♥
2012. augusztus 20. 19:54
Boldog Születésnapot Demetria Devonne Lovato!A twitterén is írtam neki . Rengeteget változott az évek alatt de szerintem ugyanaz maradt aki volt.Fogadok hogy Sellykének még csak eszébe se jutna hogy írjon Deminek egy boldog szülinapot .
2012. augusztus 20. 21:16
One_Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 179413 offline |
Boldog Szülinapot neki!
2012. augusztus 20. 22:19
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Ugyan én akartam ebből cikket írni, reggel láttam, hogy valaki megelözött. Itt is el szeretném mondani, mennyire büszke vagyok Demire. Egy gyönyörű, erős, érett nő lett belőle, hihetetlen mennyire gyorsan száll az idő. Emlékszem amikor kislány koromba olyan akartam lenni, mint Demi, Miley vagy Selena 14-16 évesen. Most ennyi vagyok, és nagyon furcsa erre gondolni, mert magamon nem érzem annyira az idő elteltét. Ahogy Karina197 írta, sokunknak megmentette vagy jobbá tette az életét, örökké hálás leszek neki emiatt. Már irtam Deminek, itt is nagyon boldog szülinapot és egészséges, boldog életet szeretnék neki kívánni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.