Zayn Malik törölte Twitter-profilját
2012. augusztus 23. 04:11
FinlandForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 170 Csatolások: 128 Azonosító: 179792 offline |
Óóóóó nee... Én nem írtam neki utálkozó levelet... Jöjjön vissza, én is elakarom őt bombázni sokkal
1 felhasználónak tetszik:
VeRaa
2012. augusztus 23. 07:26
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Ha tudtam volna segítettem volna h ezt előbb tegye meg! Zayn regisztrálj vissza! De az One Direction hivatalos Twittere is megteszi jah meg a többi tag ebből a b*zibandából!
De ha már ennyire fáj a kicsi szíve megvárom!
De ha már ennyire fáj a kicsi szíve megvárom!
Maci HEEL
2012. augusztus 23. 07:26
One Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175886 offline |
Törölte a twitter fiókját...Meg tudom érteni de ezzel csak azt mutatja hogy enged a sok utálkozónak...Nem értem Zaynt meg azt hogy ezt miért kell lehozni témának?Már az az új pletyka hogy kiszáll a bandából és most megnyugtatom a Directionereket hogy NEM SZÁLL KI!!!Ne itt veszekedjünk azon hogy a One Direction mit mutat majd fel mert itt senki nem lát a jövőbe,az hogy már az Olimpián is felléptek úgy h 2 éves a banda elég jó ,de attól még nem kell össze vissza fikázni mindenkit és mindent.Én is Directioner vagyok de nem képzelem el hogy az esküvőmön Zayn Malik lesz a jövendőbelim és hogy Harry Liam Louis és Niall ott áll majd melette meg hogy Danielle és El ott áll majd mint koszorúslány...Mindenki azt hiszi h a Directionerek ezt képzelik.Nem ők csak kiállnak azok mellett akiket szeretnek és akik utálják őket azok meg csak fikázzák őket mert akkor ők sokkal jobbak náluk tényleg...Eddig egy híres Directionátorról nem hallottam viszont vannak híresebbek Directionerek is,mint pl Bella Thorne vagy esetleg Selena Gomez aki szintén szereti őket...Kettőjüket is mindenki fikázza mintha tudná kik ők de vissza a fiúkhoz.Szánalmas h sokan azt hiszik h ha itt fikázzák őket akkor menőbbek.Mondjátok az arcukba repüljetek Londonba megnézném hogy ott mit nyögdöstök össze(tisztelek a kívételnek) Addig amíg egy videót sem láttatok róluk ami nem videóklipp addig ne fikázzátok!Nem tudjátok milyenek így nem tudjátok kik Ők...Világbéke xD
2012. augusztus 23. 07:34
One Direction 4ever teljes mértékben egyet értek veled! ^^
2012. augusztus 23. 07:35
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Idézet (helgoca1994 @ 2012.08.22. 20:49)
Szegény Zaynie.. :/ nemtudom miért jo az embereknek ha zaklatják a másikat vagy esetleg sértegetik vmivel..nem csoda h nem bírta sokáig és törölte magát:( remélem azért majd a későbbiekben ójraregisztrálja magát :/ aki híres azt zaklatják..ez sajnos benne van a sztárságban..:/
Azért van ennyi utálójuk mert nem tudnak zenét csinálni! Mondd már meg nekem h pl. (csak h igazán tehetséges nevet mondjak akit NEM LEHET nem szeretni!) Kelly Clarksonnak hány utálja van!?
Nem sok hisz hiteles és nem tucat zenét csinál! Hanem valami egyedit egy elsöprő hanggal! De ne gyere azzal h 10 éve volt rá! Mert már az American Idolban rengeteg énekest lesöpört volna a színpadról!
Visszatérve! Ha hiteles és jó zenét csinálnának, és lenne hangjuk képes lennék szeretni őket! KC egy példa volt!!
Íme remélem h mindent megtudtál!
Maci HEEL
2012. augusztus 23. 07:39
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.17. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175886 offline |
VeRaa
nem bántásból mondom de Kelly Clarkson idősebb náluk jóval és gondolom ő magától is tud jó számokat írni,a fiúk is tudnának csak nekik megírják előre.Viszont 5 embernek nehezebb zenét írni mint egynek akinek tényleg elsőprő hangja van
nem bántásból mondom de Kelly Clarkson idősebb náluk jóval és gondolom ő magától is tud jó számokat írni,a fiúk is tudnának csak nekik megírják előre.Viszont 5 embernek nehezebb zenét írni mint egynek akinek tényleg elsőprő hangja van
2012. augusztus 23. 07:56
VeRaavisszatérő vendég |
Idézet (One Direction 4ever @ 2012.08.23. 07:39)
VeRaa
Értelek én de azért KC sem egyedül írja a dalokat (áh nem jutnak eszembe a nevek na mind1!)! De am az egyik albumukra KC is írt dalt ha jól tom! Vissza a lényegre! Az 1D tagok úgy...19 évesek ugye? KC ekkor tört be a zeneiparba és már akkor is írt számokat! És én megmondom h nekem mi fáj! Néztem róluk vidit! Nem sok tiszta hangot hallok előtte klipet nézek) és látom h a megjelentek tök jól elbuliznak a számaikra. Olyankor annyira rossz érzés h nem tudom h mit lehet bennük bírni! Persze nem akarok semmi vitába átmenni hisz nem sok értelme lenne! Eszembe jutott vmi! De ha már korról beszélünk ADELE! Erre nehezebb lépni hisz Adele 21 éves és a nagy slágereit Ő írta! Szóval ez nem korfüggő dolog! A hangi adottságra egyszerűt tok mondani: akinek nincs hangja az ne legyen énekes. Bocsika 1D fanok de most magamhoz képest nagyon langyán írtam véleményt mert most örülök h nem minden 1D fan olyan h szétszed ha egy rossz szót mondok! Szóval ez szerény véleményem! Bocsika h hosszúra sikeredtem!
Maci HEEL
2012. augusztus 23. 08:15
VeRaa
Igen Ő is írt rá dalokat,mégis fikázzák azért mert a fiúk éneklik.Hallgassák mástól,biztos van aki énekli ezeket.A fiúk még fiatalok elöttük az élet ki tudja mit fognak még felmutatni.Adele 21 éves és tényleg egy tehetség nagyon szeretem de Ő teljesen másról énekel mint a fiúk.A fiúk nem a 19-25 éves korosztályt akarják megfogni hanem a fiatalabbakat azért sok az úgynevezett tinip*csa magyarul Directioner(vagyis annak mondja magát közben a szülinapját sem tudja)
Én tényleg nem az a fan vagyok aki szétszed ha rosszat mondanak róla.Mindenkinek van egy véleménye és a tied ez,az enyém is teljesen más Ez van ezt kell szeretni
Igen Ő is írt rá dalokat,mégis fikázzák azért mert a fiúk éneklik.Hallgassák mástól,biztos van aki énekli ezeket.A fiúk még fiatalok elöttük az élet ki tudja mit fognak még felmutatni.Adele 21 éves és tényleg egy tehetség nagyon szeretem de Ő teljesen másról énekel mint a fiúk.A fiúk nem a 19-25 éves korosztályt akarják megfogni hanem a fiatalabbakat azért sok az úgynevezett tinip*csa magyarul Directioner(vagyis annak mondja magát közben a szülinapját sem tudja)
Én tényleg nem az a fan vagyok aki szétszed ha rosszat mondanak róla.Mindenkinek van egy véleménye és a tied ez,az enyém is teljesen más Ez van ezt kell szeretni
2012. augusztus 23. 09:35
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
De káár.
HarryStylesSuperFan egy nagyon szépen megmondtad! Teljes mértékben egyetértek veled!
HarryStylesSuperFan egy nagyon szépen megmondtad! Teljes mértékben egyetértek veled!
2012. augusztus 23. 09:36
Idézet (Luckie @ 2012.08.22. 08:32)
Egyetértek!
2012. augusztus 23. 09:56
VeRaavisszatérő vendég |
Idézet (One Direction 4ever @ 2012.08.23. 08:15)
VeRaa
Visszajöttem a fogorvostól akk folytatnám is! xD
Igen, a fiatalabbakat akarják megfogni!
A fiatalabbakat TUCATZENÉVEL (amit játszanak sajnos) lehet megfogni! (11 éves vok nem tom h ki mit esz ezen a bandán de hát ez van) Tucatzenét könnyű csinálni! És ha mások írják a dalokat akkor a fiúknak egy dolguk van! Elkornyikálni a stúdióban! Nem? De!
Erre a tucatzenére az én korosztályom vevő!De tekintsünk a színfalak mögé! Ezt megtettem az előbb. És nézzük csak! Nincs komolyabb érzelem vagy mondanivaló abban amit kornyikálnak! A What Makes You Beautiful egy szót mondana: Szeretlek. Erről halál könnyű énekelni! Már a szerelem a legtöbb zenében a téma ami kezd elég lapos lenni! Ezt ők lapossá teszik! Pl: Adele olyan súllyal énekel erről a szerelemről hogy az hiteles, jó és nem szenny. De ez a fiúkról nem mondható el! (még mindig nem mentünk át vitába ugye?)
Pöttömke
2012. augusztus 23. 10:18
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 199 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline |
Hát ennyi...ilyen a sztár élet a rajongók melett vannak gyülölök is.De ezzel a szememben nagyot nött,mert érdeklik más véleménye és mindennek meg szeretne felelni.Én a helyében nem töröltem volna az utálkozó leveleket el sem olvastam volna hanem kitörültem volna...na de mindegy..mindenki nem szeretheti őt sem..sajnálom szégényt..és akinek csak annyi esze van,hogy ilyeneket irogassan az sem lehet egy nagy Q-us..
2012. augusztus 23. 11:32
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én is belefáradnék, ha egy 3 hónapos ügyet hoznának fel most aktuálisként, és hordana el mindenki mindennek. Ő döntése, hogy hova regisztrál és honnan törli le magát. Nekem nincs twitterem, nem onnan értesültem a hírekről, szóval meg leszek Zayn twittere nélkül, de már néha tényleg nagyon felháborító, amit egyesek művelnek...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.