Zayn Malik törölte Twitter-profilját
2012. augusztus 22. 09:09
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Megértem,nem lep meg.
2012. augusztus 22. 09:11
Sztem az hülyeség lenne , ha megint regisztrálna :|
2012. augusztus 22. 09:11
Nagyon remélem hogy újra regisztrál!!!!! Utálom a hülye utálkozókat!!! #ComeBackZayn
2012. augusztus 22. 09:16
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Bele fognak pusztulni a direksönerek. -.-
Mindenki kap utálkozást, és mégsem törlik magukat...
Mindenki kap utálkozást, és mégsem törlik magukat...
2012. augusztus 22. 09:23
Gondolom, hogy ez a Directionereknek nagyon rossz lehet. Nekem se esne jól ha az egyik kedvencem letörölné magát a Twitterről, de az hogy Zayn tette teljesen hidegen hagy.
2012. augusztus 22. 09:27
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nem értem miért kell ilyet csinálni ha valaki nem birja hát szarja le de ezért vannak a rajongok hogy ezeket elnyomják
2012. augusztus 22. 09:30
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Szegény Zayn!
2012. augusztus 22. 09:30
Mrs.onedirectionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 174915 offline |
Világvége emberek... mindenki úgy csinál, mintha Zayn meghalt volna, közben pedig csak már a töke tele volt az utálkozókkal. én directioner vagyok, de nem halok bele abba, hogy letörölte magát. attól még, hogy nincs Twittere, ugyanúgy fogja csinálni azt amit eddig csinált. köszöntem.
2012. augusztus 22. 09:36
vivi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 148453 offline |
fúúú hogy nem bírnak nyugton maradni ezek az idióta ellenfanok nem hiszem el hogy nincs jobb dolguk ezek szerint nagyon unalmas lehet az életük hogy evvel foglalkoznak ( kicsit belegondolatnának az kis életükben 1x ha ők kapnának ilyen leveleket hogy esne nekik... bizosan nem hiszem hogy akkor is ilyen jó kedvük lenne -.-"""""""""" szánalom
2012. augusztus 22. 09:40
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline |
Én komolyan nem értem hogy miért utálják ennyire! Talán a sikereire féltékenyek!Mindenkinek ajánlom figyelmébe azt videot amelyben szegény Harry sírvafakad! 1 órán keresztül bőgtem,mert belegondoltam,hogy nekem hogyan esne ha olyanok zaklatnának akik nem is ismernek igazán!!!!
2012. augusztus 22. 09:43
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
ATTÓL MÉG HOGY VAN VÉLEMÉNYETEK AZ UTÁLKOZÓKRÓL, NEM KELL TRÁGÁR SZAVAKAT HASZNÁLNI- ÉS IGEN EBBEN A SZ*RT IS BELE TARTOZIK! - PRÓBÁLJATOK NORMÁLIS VÁLASZOKAT ÍRNI, NEM MINDENKI SZERETHETI.
2012. augusztus 22. 09:46
Nem értem Zayn reakcióját. Így most megszakította a kapcsolatot azokkal akik MOST életük minden percében számítanak rá. Nálam ezzel megtört valami és így nem tudok felnézni Zaynre, ahogy eddig. Így kiderült, hogy az utálóit jobban figyelembe veszi csalódtam benned Zayn. Játszottad a tökös fiút és kiderül, hogy egy gyenge és gyáva alak vagy. Csalódtam benned.!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 22. 09:55
Az utálkozók miatt? Ne haragudjatok, de ez már nevetséges! Ő sem azzal a szavakkal élt: hogy " törlöm magam, mert a sok gyűlölködőből már tele van a hócipőm"..hanem a sok ÉRTELMETLEN üzenetet unja már..
Egyébként...Twitter nélkül is van élet, tudtommal. A hasonló kaliberű sztároknak 25 millió blogjuk, meg mikroblogjuk van, KI VAN ZÁRVA, hogy a kapcsolat megszakadna a rajongók és Zayn között. Mit kell ezt ennyire felfújni? Látjátok, ez a baj! Mindent olyan nagy dobra vertek.
Egyébként...Twitter nélkül is van élet, tudtommal. A hasonló kaliberű sztároknak 25 millió blogjuk, meg mikroblogjuk van, KI VAN ZÁRVA, hogy a kapcsolat megszakadna a rajongók és Zayn között. Mit kell ezt ennyire felfújni? Látjátok, ez a baj! Mindent olyan nagy dobra vertek.
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.