Zayn Malik törölte Twitter-profilját
2012. augusztus 22. 11:41
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Nem értem, hogy az a sok értelmetlen okos ember miért szólongat be olyannak, akit utál. Én inkább hagynám békén azokat a francba. Amúgy meg egyetértek Zayn-nel, ez a folytonos hülye üzenet nagyon kifárasztja az embert... Nekem nincs Twitterem, de mégis remélem egyszer majd meggondolja magát és visszatér a rajongók kedvéért. Zayn, igenis erős vagy! <3
1 felhasználónak tetszik:
Biuss1999
2012. augusztus 22. 11:41
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline |
áhh..énse bírnám,de hát a sztárság ezzel jár! Nem csak azok léteznek akik szeretnek,hanem azok is akik gyűlölnek. Namost én pont az ilyeneket ítélem el!! Mire jó az neki,hogy "zaklatja" és sértő/értelmetlen üzenetekkel bombázza akár Zaynt,akár mondjuk Justin Biebert. Én személy szerint azért remélem,hogy újból regisztrálni fog a Twitterre,mert nagyon szeretem őt!♥
2012. augusztus 22. 11:43
Nem értem mire jó, hogy sok utálkozó levelet írnak.
Sajnálom Zayn-t!
Sajnálom Zayn-t!
2012. augusztus 22. 11:44
Molnár Beccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.14. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 180306 offline |
Rohadjanak meg a kis utálkozó p*csák! :@ Sikerült minden directioner agyát felb***nijuk :@ Dögöljenek meg!!
2012. augusztus 22. 11:47
borsoskamillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 171359 offline |
Nem igaz ........Felőlem utálhatják az one directiont , de valaki szereti őket minek kell ilyeneket írogatni ??
Ez csak azoknak rossz akik szeretik az 1D-t
Baszák meg
Ez csak azoknak rossz akik szeretik az 1D-t
Baszák meg
2012. augusztus 22. 11:47
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Várunk vissza Zayn<3
2012. augusztus 22. 11:54
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline |
komolyan nem értem mire jó az h írogatnak neki... ez szánalmas, de azért remélem hogy aki ezt akarta boldog h elérte amit akart.... grat, tényleg -.- am meg aki utálja őket/őt ne jöjjön ide pofázni.... én sem megyek pl. a JB-s cikkekhez, hogy leírjam mennyire utálom..... -.- szóval remélem a sok kis mocsok gyűlölködő boldog!! :@@
Zayn :$$ ♥
Zayn :$$ ♥
2012. augusztus 22. 11:56
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline |
Nem értem mire jó a sok utálkozás!
2012. augusztus 22. 12:01
One_Direction 4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 179413 offline |
Én sem értem az utálkozokat...
2012. augusztus 22. 12:03
HSoNiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 184237 offline |
Valaki azt mondja hogy az utálkozók miatt törölte magát valaki a rajongókat hibáztatja....én directioner vagy és most ezért nevezhettek natornak is de lesz*rom...mert szerintem is a "rajongók"(már ha lehet annak nevezni őket)miatt törölte magát..folyamatosan csak kritizálni tudták a kinézetét hogy már megint új tetkója van és hogy Perrie a csaja vagy éppen még mindig nem szokott le a cigiről...már nem azért de nekik mennyi beleszólásuk van ebbe ?!?!Semmi...Őszintén én se tudnám ezt elviselni...ettől függetlenül remélem hogy még látjuk őt twitteren
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.