Ez is egy igen értelmes cikk lett, köszönjük Suzy.
Most nem azért de kit érdekel, hogy törölte? Meg most had törölje, hisz szabad országban él. Az meg, hogy ezen veszekedtek e vagy sem már rájuk tartozik.
Zayn Malik törölte Twitter-profilját
2012. augusztus 22. 14:44
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline |
teljesen megértem, én is ezt tettem volna. de gondolhatott volna a rajongóira, akik nap, mint nap az ő fiókján csüngtek nyálcsorgatva. félreértés ne essék, én imádom őt. de határok között.
2012. augusztus 22. 15:09
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Réxykee00 Teljesen egyetértek..Csak azért arra kíváncsi lennék,h Zayn mit ártott nekik...Mert h ezt nem világos..De remélem h újra láthatjuk twitteren
2012. augusztus 22. 15:14
Na ne már! Itt olvasom, hogy azt mondjátok: "Te miattad, mert te antifan vagy! Nem, te miattad!" -.-" Zayn világosan elmondta: "...belefáradtam a sok értelmetlen üzenetbe.." Ezt nem lehet megérteni? Én szeretem a 1D-t, de elegem van, hogy mindig csak mutogatás van. Zayn elmondta, miért, mi miatt. Le lehet szállni Róla. És fanok: ne hibáztassátok az antikat, nagy kunszt, hogy nem szeretik a One Direction-t. Elsőnek én se szerettem őket. Megértem Zayn-t, és sajnálom, de nem tudom, Zayn mit ártott nektek/nekünk. Szerintem semmit. De ez az én véleményem. Ennyi lettem volna.
2012. augusztus 22. 15:20
nóra4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 183221 offline |
de miért??? nem kell foglalkozni azokal akik utálják..én is 1D-fan vagyok:)
semmit rosszat nem tet
és hála az utálóknak Harry is összeveszet Zaynel és Louis Harryvel grt.büszkék lehetek magatokra P
Zayn gyere vissza,nem kell foglalkozni velük...mi imádunk tégen.(csak azért mondom többe számba mert más nevében is mondom,ha nem baj)
szeretünk Zayn gyere vissza
semmit rosszat nem tet
és hála az utálóknak Harry is összeveszet Zaynel és Louis Harryvel grt.büszkék lehetek magatokra P
Zayn gyere vissza,nem kell foglalkozni velük...mi imádunk tégen.(csak azért mondom többe számba mert más nevében is mondom,ha nem baj)
szeretünk Zayn gyere vissza
2012. augusztus 22. 15:23
Gumicukor1Dfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 173225 offline |
Megértem, rossz lehetett olyanokat olvasni... Bár itt pár hozzászóló között is akadnak utálkozók...
2012. augusztus 22. 15:30
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Én ezen egyáltalán nem csodálkozok
2012. augusztus 22. 15:31
Úristen,hogy fogjuk ezt úlélni ? Görög államcsőd,alfrikai éhezés,az ózonréteg elvékonyodása,pusztulnak a veszélyeztetett állatfajok,Zayn Malik meg törölte magát a Twitterről!
Itt az Armageddon.
Komolyra fordítva a szót,Zayn azt írta,hogy az értelmetlen üzenetek miatt törölte magát. Úgyhogy nem kell itt a fanok és antifanok között háborút indítani. Előbb utóbb vissza fog regisztrálni Twitterre,ha fontosak neki a rajongói.
Itt az Armageddon.
Komolyra fordítva a szót,Zayn azt írta,hogy az értelmetlen üzenetek miatt törölte magát. Úgyhogy nem kell itt a fanok és antifanok között háborút indítani. Előbb utóbb vissza fog regisztrálni Twitterre,ha fontosak neki a rajongói.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. augusztus 22. 15:39
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
CarrieJones-nek igaza van !
2012. augusztus 22. 15:55
Most nem azért de sok értelmetlen üzenet, azoktól, akik utálják őt! Tőlük kapott értelmetlen üziket, többek között azért, mert állítólag megcsalta Perrie-t. Ez mondjuk lehet, hogy igaz, de itt és most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez nem a fanok miatt van. Oké, lehet, hogy kap értelmetlen üziket Directionerektől, de jól tudta, amikor jelentkezett az x-faktorba, hogy mi jár azzal, hogy híres. Jól tudja, hogy azzal, hogy csak annyit ír ki néha néha, hogy 'jól vagyok, élek', mi már annak is örülnénk. Én nagyon remélem, hogy visszajön, mert bár fent van még twitteren, az még sem ugyan az.... Ja, és oké, hogy rájuk tartozik, h veszekedtek-e, mi akkor is a szívünk viseljük ezt a dolgot, és nem hiszem, hogy ez mással nem így van, példaául, ha most Justin Bieber törölte volna le magát, akkor hány Belieber sírna itt? (Nem bántásnak..) Amúgy meg, nem kell elolvasni, sem komizni, ha nem érdekel. Nem muszáj feltétlenül leírni, hogy : 'Törölte magát, és akkor mi van?' erre tényleg senki sem kíváncsi..
2012. augusztus 22. 15:55
Zayn oan kis butuska vagy. Azzal h letorolted magad gyávának fognak tartani és nem mellesleg most az utálkozok is elérték célukat. Probáld a rosszat kizárni és csk a jot figyelembe venni.Rengetegen vannak akik szeretnek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.