Ha Mariah Carey-n múlik a dolog, Nicki Minaj biztosan nem fog az American Idol zsűrijébe bekerülni. Az énekesnő felháborodott, amikor megtudta, hogy a rapper a legnagyobb esélyes a munkára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mariah Carey tiltakozik Nicki Minaj ellen
2012. augusztus 22. 09:35
2012. augusztus 22. 09:45
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Nem hiszem el, hogy az amerikaiak nem tudják magukat túltenni ezen a bőrszín kérdésen. Ha feketék ülnek a zsűriben, az a baj, ha meg fehérek akkor az. Nem annak kellene fontosnak lenni, hogy szakmailag hozzáértő emberek üljenek ott??!
8 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
ophely88,
Black Hearth2,
janet7,
Icebreaker.gold,
LittleVampire,
An_d_a,
House Of Wax
2012. augusztus 22. 09:45
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline |
most már nem mindegy hogy ki zsürizik vagy ki nem csak döntsék már el aztán fogjanak hozzá ennyi
2012. augusztus 22. 09:48
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Őszintén? Engem már nagyon nem érdekel az Emöriken Ájdol... Sem másik tehetségkutató. Régen nem az a fő szempont, hogy ki az akinek TAPASZTALATA, HOZZÁÉRTÉSE VAN, hanem hogy ki az aki eladható... Sok eszük van, mondhatom!
Egyébként nem csodálkozok rajta, hogy Mariah ellenzi Minaj zsűribe kerülését... DE a nyugalom megzavarása érdekében, inkább megtartom magamnak a véleményemet.
Egyébként nem csodálkozok rajta, hogy Mariah ellenzi Minaj zsűribe kerülését... DE a nyugalom megzavarása érdekében, inkább megtartom magamnak a véleményemet.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
LittleVampire
2012. augusztus 22. 09:51
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline |
ez már csak a pénzről és befolyásolhatóságról szól(öszintén nem???)
2012. augusztus 22. 09:58
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Istenem .. Mikor teszik már magukat túl a bőrszín kérdésen? Hány zsűri van? 3 vagy 4 tag? Ha 4, akkor kettő legyen fehér, a másik kettő pedig nem, ha már ennyire odavannak a bőrszín témával, mintha ezen múlna, hogy ki nyer vagy ki kit enged tovább, szeret vagy pártol. Nem mindegy hány fehér vagy fekete ember ül ott? A jelentkezőkön és a tehetségükön van a hangsúly. Miből vannak ezek az amerikaiak? Fából? Kemények mint a tejszínhab, látom... Ne ezen agyaljanak, hogy milyen hatást kelt hanem hogy Kopi Minázs mit keres ott. Mariah helyében el sem vállaltam volna de ezek után biztosan szerződést bontanék.
2012. augusztus 22. 10:08
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
hát ők döntsék el nekem mind1
2012. augusztus 22. 10:08
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline |
Én is felháborodtam ezen de nem értek egyet Mariah-val nem a bőrszíne vagy neme miatt nem kéne oda. Egyszerűen nem illik bele a zsűrizésbe, ráadásul hát... Inkább nem folytatnám. x |
2012. augusztus 22. 10:11
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline |
sztem Nicky tehetséges,de még nem olyan tapasztalt,h egy ilyen versenyben reálisan tudná zsűrizni az indulókat.
ti pedig jöttök ezzel a bőrszín témával (előttem komizók) ti mennyire örülnétek annak,ha 2 cigány zsűrizne? engem sem érdekel a bőrszín,de Amerikában kb 10x jobban utálják a feketéket!
ti pedig jöttök ezzel a bőrszín témával (előttem komizók) ti mennyire örülnétek annak,ha 2 cigány zsűrizne? engem sem érdekel a bőrszín,de Amerikában kb 10x jobban utálják a feketéket!
2012. augusztus 22. 10:17
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (ZsófiiCicus @ 2012.08.22. 10:11)
sztem Nicky tehetséges,de még nem olyan tapasztalt,h egy ilyen versenyben reálisan tudná zsűrizni az indulókat.
Amerikában utálják a feketéket? ..
2012. augusztus 22. 10:24
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát szerintem nem illik oda!
2012. augusztus 22. 10:26
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nem Mariah az egyetlen,aki kiakadt Remélem nem lesz benne a zsűriben.Az már mindennek a legalja lenne.Gondoljatok bele,hogy pont az osztaná az észt,aki már a válogatón is kiesne és akinél szinte az összes jelölt tehetségesebb.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. augusztus 22. 10:30
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Nem csoda, hogy felháborodott, egy vicc lenne Nicki Minaj a zsűribe. Kíváncsi lennék, hogy ki jelentkezne egy olyan műsorba, ahol egy ilyen tehetségtelen nő dönt arról, hogy bejut-e. Aki megnéz pár videót az élő fellépéseiről, abban szerintem fel sem merül, hogy bekerülhet egy tehetségkutató zsűrijébe.
2012. augusztus 22. 10:31
Idézet (ophely88 @ 2012.08.22. 09:58)
Istenem .. Mikor teszik már magukat túl a bőrszín kérdésen? Hány zsűri van? 3 vagy 4 tag? Ha 4, akkor kettő legyen fehér, a másik kettő pedig nem, ha már ennyire odavannak a bőrszín témával, mintha ezen múlna, hogy ki nyer vagy ki kit enged tovább, szeret vagy pártol. Nem mindegy hány fehér vagy fekete ember ül ott? A jelentkezőkön és a tehetségükön van a hangsúly. Miből vannak ezek az amerikaiak? Fából? Kemények mint a tejszínhab, látom... Ne ezen agyaljanak, hogy milyen hatást kelt hanem hogy Kopi Minázs mit keres ott. Mariah helyében el sem vállaltam volna de ezek után biztosan szerződést bontanék.
Szerintem nem meglepő, hogy így gondolkodnak. Nemrég olvastam, hogy egy fekete szereplőt kerestek egy autószalon reklámjához, és benne volt a leírásban, hogy legyen fekete, de ne TÚL fekete. Ezt meg merik csinálni. Addig, amíg nem büntetik az ilyen diszkriminációt, számítani fog, kinek milyen színe van. XXI. század.
2012. augusztus 22. 10:33
Utálom Minajt... ennek is, semmi tehetsége... Minek kellett felkapni, nem értem...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.