Starity

Perrie Edwards: „Össze akarom hozni Niallt és Jade-t!”

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 24. 20:12 #281
MadamA
MadamA
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 263
Csatolások: 0
Azonosító: 134451
szerintem nagyon rossz, ha egy barátnőd, akár a legnagyobb jószándékkal is, össze akar hozni valakivel, még ha az tetszik is. Ezt tapasztalatból mondom. Nagyon kínos tud lenni... Én Nialnek és deminek adnék még 1 esélyt, de persze az ő szerelmi életük nem az én dolgom, és nem is perrie edwards-é.
2012. augusztus 24. 20:18 #282
FinlandForever
FinlandForever
visszatérő vendég

StátuszJoyeux anniversaire, Romain Grosjean!!!! ♥♥♥♥
Hozzászólás: 170
Csatolások: 128
Azonosító: 179792
Őszintén szólva, én khmm... rühellem őket, (Bocs...) De ezt most nem lehet kihagynom, akár ők, akár nem... Nos... Hagyják már békén szerencsétlent, milyen ez már? Kényszer kapcsolat...
2012. augusztus 24. 20:33 #283
- törölt felhasználó -    
Niall nagyon aranyos srác, Jade pedig a Little Mix legaranyosabb tagja, szóval remek ötlet volt, szerintem összeillenek...Jade jobban illik Niall-hez mint Demi. Szóval hajráá Perrie <3 heart.gif
2012. augusztus 24. 21:33 #284
rekuci.98
rekuci.98
új tag

StátuszVampire Diaries 4. évad 2012 okt.11.
Hozzászólás: 59
Azonosító: 181624
Niall majd megtalálja az igazit nem kell sürgetni még van idő nem kéne beleszólni mások szerelmi ügyeibe szerintem
2012. augusztus 24. 23:05 #285
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
niall majd megtalál..ennyi smileeee.gif de sok sikert nekik! smileeee.gif
2012. augusztus 25. 09:29 #286
Pepa1DHarry
Pepa1DHarry
visszatérő vendég

StátuszForever Directioner.1D is my life.<3;)
Hozzászólás: 185
Azonosító: 181738
rekuci.98 igazad van..minek avatkoznak bele mások szerelmi ügyeikbe?ez igy nemjó..:|
2012. augusztus 25. 12:18 #287
borsoskamilla
borsoskamilla
új tag

StátuszJó nap a mai !!! :))
Hozzászólás: 24
Azonosító: 171359
Nem is Demi dobta...... Niall dobta Demit Jennifer Lopaz miatt szóval ennyi........Meg szerintem Demi sokal szebb mint ez a másik csaj pedig én nem vagyok annyira odáig Demi lovatoért.....Úgy hogy szerintem esélytelen h össze jönnek bár nem tudom, de ha ezt a csajt választja Demi helyett akkor jó nagy barom mert ez a csaj iszonyú ronda......(meg minek avatkozik bele Perrie semmi köze nincs hozzá ha össze akarnak jönni majd össze jönnek de kényszer kapcsolat ez hülye)
2012. augusztus 25. 12:20 #288
borsoskamilla
borsoskamilla
új tag

Meg Niall még fiatal még van ideje megtalálni az igazit vagy ha nem is az igazit akkor is hagy döntse már el hogy össze szeretne jönni ezzel a csajal vagy nem
2012. augusztus 25. 12:22 #289
borsoskamilla
borsoskamilla
új tag

Perrie pedig foglalkozon a saját szerelmi életével ne a másokéval.........Inkább figyeljen Zaynre hogy miket csinál és ne veszitse el.....Ne mások személyes dolgába avatkozon bele
2012. augusztus 25. 12:26 #290
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Sok sikert nekik, még ha nem is ismerem őket annyira biggrin.gif De itt olyan szánalmas kommenteket találni... ha annyira kedvencetek, akkor nem szeretnétek, hogy boldog legyen? Olyan ellentmondó ez az egész...
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. augusztus 25. 14:12 #291
- törölt felhasználó -    
Szerintem ne avatkozzon bele. Niall majd elintézi magának, eddig is boldogult egyedül. heart.gif
2012. augusztus 25. 14:25 #292
- törölt felhasználó -    
miért ő mondja meg h kivel járjon? ohmy.gif
2012. augusztus 25. 15:29 #293
Phopi
Phopi
VS angel
Hozzászólás: 1281
Csatolások: 80
Azonosító: 172647
Ez vicces volt, Szntem úgyse fog összejönni.
2012. augusztus 25. 16:15 #294
Fridyyy27
Fridyyy27
új tag

Státusz:)
Hozzászólás: 23
Azonosító: 140267
nem azért de Perrie miért szol bele? ki o,hogy megmondja?!
2012. augusztus 25. 20:00 #295
- törölt felhasználó -    
Idézet (Blaze @ 2012.08.24. 09:36)
Az ilyen beszólásokon ma már csak röhögni tudok. Darling. Miért is takarodna el Zayn közeléből? Azért, hogy majd Zayn megvárjon téged, és boldogan éltek míg meg nem haltok, igaz? Én tényleg nem értem, hogy miért kell ennyire utálni Perrie-t. Azon pedig csak csodálkozok, hogy egyesek még mindig nem vették észre, hogy Perrie&Zayn boldogok együtt! A fr@ncba is, tegyétek már félre a féltékenységet és az irigységet, és lássatok a szemetektől! És akkor még egyesek így is igaz rajongóknak hívja magát. Ez kész.
Hű, ezt most jól megmondtad. rohog.gif Először is, mi az, hogy nyomorék a Little Mix? Hallottad már őket énekelni? Néztél róluk videókat? Nem, biztos, hogy nem. Ajánlom, hogy kezdd el, és csak azután írj ilyen hozzászólásokat (amikkel egyébként csak magadat minősíted). Tehetséges lányok, a stílusuk fantasztikus, és mindegyik lány egytől-egyig elbűvölő. Kár, hogy ezt nem tudod elfogadni. És akkor most megkérdezem, hogy tudod-e ki az a Jade?! Ez is biztos hogy nem. Megfertőződjön Niall Jade miatt? Uram atyám, most segíts meg.. Jade-ből sugárzik a jókedv, kedves, aranyos, közvetlen, nagyon tehetséges, a stílusa kifogástalan, és még sorolhatnám. Tényleg, nézz utána, és csak azután ítélkezz. Thanks.

Vancsikám, egyem azt az oltós fejedet heart.gif rohog.gif De most komoly, miért zavar titeket? Majd ha te akarod a baridat vkivel összehozni, én is ellenkezni fogok. Perrie húgaként szereti Jade-t, most miért ne tehetne neki jót? Niall-nek meg állítólag tetszik Jade. Arról nem tehetünk, hogy ekkora féltékeny libuskák vagytok. Én is szeretem a 1D-t, de amit ti csináltok, az merő szánalom. Ezzel írjátok le, milyenek is vagytok valójában. Vanikám leírta, milyen lány Jade. Hozzáteszem: gyönyörűséges. Össze is illenek. Itt írjátok h minek szól bele. Minek? Hogy segítsen Jade-nek. Ez baj? És arról álmodoztok, hogy összejöttök Niall-el, Liam-mel, Harry-vel, Zayn-nel, vagy éppen Louis-al? Álmodozni lehet, de nem válik valóra.
figyeljétek:
Idézet
borsoskamilla
Nem is Demi dobta.. Niall dobta Demit Jennifer Lopaz miatt szóval ennyi..Meg szerintem Demi sokal szebb mint ez a másik csaj pedig én nem vagyok annyira odáig Demi lovatoért..Úgy hogy szerintem esélytelen h össze jönnek bár nem tudom, de ha ezt a csajt választja Demi helyett akkor jó nagy barom mert ez a csaj iszonyú ronda..(meg minek avatkozik bele Perrie semmi köze nincs hozzá ha össze akarnak jönni majd össze jönnek de kényszer kapcsolat ez hülye)
Meg Niall még fiatal még van ideje megtalálni az igazit vagy ha nem is az igazit akkor is hagy döntse már el hogy össze szeretne jönni ezzel a csajal vagy nem
Perrie pedig foglalkozon a saját szerelmi életével ne a másokéval..Inkább figyeljen Zaynre hogy miket csinál és ne veszitse el..Ne mások személyes dolgába avatkozon bele
Féltékeny vagy anyákám?? Úristen.. nem akarok vitázni, leírtam amit akartam, de ez sok. Ronda?? Mondd, te normális vagy? Pont hogy Ők természetes szépségek. És te? Hozzájuk képest semmi vagy. Zayn sose hagyja el. Tudja, hogy megütötte a főnyereményt. Ennyi lettem volna mára _nevet.gif wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Blaze, Lady Suzy
2012. augusztus 25. 21:52 #296
- törölt felhasználó -    
Szerintem is Perrie-nek a saját életével kellene foglalkoznia. Majd Niall eldönti, hogy akar-e járni ezzel a csajjal.
2012. augusztus 26. 00:46 #297
Bence12344
Bence12344
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 179417
Fuj xDDDD de csunya már elnézést de Niall még demi hez is jobban illik mint ehez jobbat érdemel xD szöke + vörös ütős xDD amm sztem nem kéne bele szólni Niall nek demi tetszik oszt ennyi tongue.gif hajrá Niall tongue.gif
2012. augusztus 26. 08:51 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet
Nem is Demi dobta.. Niall dobta Demit Jennifer Lopaz miatt szóval ennyi..Meg szerintem Demi sokal szebb mint ez a másik csaj pedig én nem vagyok annyira odáig Demi lovatoért..Úgy hogy szerintem esélytelen h össze jönnek bár nem tudom, de ha ezt a csajt választja Demi helyett akkor jó nagy barom mert ez a csaj iszonyú ronda..(meg minek avatkozik bele Perrie semmi köze nincs hozzá ha össze akarnak jönni majd össze jönnek de kényszer kapcsolat ez hülye)
Perrie pedig foglalkozon a saját szerelmi életével ne a másokéval..Inkább figyeljen Zaynre hogy miket csinál és ne veszitse el..Ne mások személyes dolgába avatkozon bele

Mindenekelőtt ajánlom figyelmedbe a helyesírás gyakorlását. wink.gif A másik pedig. Mi az, hogy Jade Thirlwall iszonyú ronda??!! Édesem, menj el szemészetre! Jade egy természetes szépség, még smink nélkül is elképesztően gyönyörű! Sajnálatos módon ezt te nem vetted észre. Vagy csak irigykedsz rá, amit egyébként nem is csodálnék. Szóval, erről így ennyit. És akkor itt megjegyezném, hogy Jennifer Lopez nem Lopaz.
Ja, és Domcsi: meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. augusztus 26. 09:16 #299
doci.
doci.
visszatérő vendég

StátuszMy bed is my best friend, fuck you all.
Hozzászólás: 257
Csatolások: 8
Azonosító: 173538
Ez kész.Most minek szidjátok ennyire a Little Mixet?Hogyha tényleg igazi rajongók lennétek,akkor örülnétek annak,hogy a kedvenceitek boldogok..Bár ti már nem rajongók,hanem megszállott fanatikusok vagytok.Kíváncsi vagyok akkor mit rendeznétek le,ha a kis Harrykétek jönne össze egy csajjal.Úgy csináltok mintha valamelyiknél is lenne bármi esélyetek,de szólok nektek,ne reménykedjetek,SOSE LESZ,SEMELYIKŐTÖK!!!EGYIK SRÁCNAK SE A BARÁTNŐJE.Tömören ennyi smileeee.gif
2012. augusztus 26. 11:50 #300
Harry-Harru
Harry-Harru
új tag

StátuszFáj, de hihetetlenül.
Hozzászólás: 76
Azonosító: 177112
Én úgy tudtam hogy Jadenek van pasija o.O Na de mindegy smileeee.gif nekem mindegy hogy ha össze jönnek ha boldogok akkor én is az vagyok. Egyébként nagyon szeretem a Little Mixet és a 1D-t is smileeee.gif hát sok sikert smileeee.gif
19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok