Perrie Edwards: „Össze akarom hozni Niallt és Jade-t!”
2012. augusztus 23. 12:21
Annyira gáááz, ahogy utáljátok ezt a Perrie lányt Jobbat érdemelne? Micsoda hülye szöveg Úgy se lesz SOHA a tiétek a OneDirection egyik tagja sem, tehát soha az életben, akkor meg nektek nem tök mindegy, hogy kivel járnak és kivel boldogak? Kik vagytok ti, hogy megmondjátok, hogy ki való neki? Ostobák! Akármekkora fannak is mondhatjátok magatokat, akkor se lesz soha beleszólásotok az ő életükbe, ezt jobb ha az eszetekbe vésitek.. Már egyszerűen bántja a szememet ez a fanatizmus
2012. augusztus 23. 12:22
nekem ez a Perry vagy hogy nem simpi :/ Akármeynire is de nem birom..csak akkor nem birom ha Zayn közelében van De vviszont a Little Mix csapatot szertem XD Furcsa ne mind1...Amm Niall nem illik Jade-hez egyántalán nem :/
Niall azal a kis szőke ezelötti csajal illet össze...izé Holly Scaly Asszem..
Niall azal a kis szőke ezelötti csajal illet össze...izé Holly Scaly Asszem..
2012. augusztus 23. 12:38
SelenaBabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 1 Azonosító: 164837 offline |
Nem vagyok oda Perrie-ért jó ötlet,csak nem illenek egyáltalán össze,Perrie ne foglalkozon mások életével...!!
2012. augusztus 23. 12:39
NooiMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 170457 offline |
Fashionbébíí Amíg nem tudsz mindent, addig inkább ne üsd bele az orrod Ha nem tudnád, és valószínűleg nem is tudod, Perrie már egyszer megcsalta Zayn-t, és a Directionerek többsége ezért nem bírja ) -.-
2012. augusztus 23. 12:40
SummerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 181525 offline |
Szerintem se Jadel se Demivel ne hozzák össze csak ha ő is akarja Bár Jadel szerintem nem illenek össze Engem nem zavarna ha Demivel jönne össze de Demi modta hogy nem áll készen egy kapcsolatra,és ha szakítanak Niall könnyen lecsúszhat és ha csalódna Demiben depis lenne meg minden :$ Jó én bírom Perriet is de ne szóljon bele a magánéletükbe majd ők eldöntik mi lesz
2012. augusztus 23. 12:41
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
Sajnálom, Perrie, de inkább ne üsd bele az orrod!!!
2012. augusztus 23. 12:43
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline |
elég nagy vicc a cikk amúgy emberek, mert Jade jelen pillanatban tökéletesen megvan a barátjával, Sammel. A Little Mixből egyedül Leigh-Anne-nek nincs barátja, ő viszont múltkor nyilatkozta, hogy sem Harryvel, sem Niallel nem randizna. Perrieről meg le lehet szállni, olyan vicces, hogy amikor Zayn törli magát twitterről, akkor mindenki "jajj Zayn, meg rohadék utálók, hogy lehetnek ilyen szemetek, nektek ez hogy esne?" Ha meg másról van szó, úgy tudjátok szapulni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Kicsit gondolkodjatok el...
2012. augusztus 23. 12:45
Idézet (NooiMo @ 2012.08.23. 12:39)
Fashionbébíí Amíg nem tudsz mindent, addig inkább ne üsd bele az orrod Ha nem tudnád, és valószínűleg nem is tudod, Perrie már egyszer megcsalta Zayn-t, és a Directionerek többsége ezért nem bírja ) -.-
Hát te tudod, én nem veszekszem a nagy Directionerekkel De szerintem a legtöbben csak azért utálják merthogy az egyetlen kis Zayn Malikkal jár, és ez megbocsáthatatlan, ismerek nem is egy ilyet, persze ha te nem vagy ilyen akkor bocsánat nem kell magadra venni
2012. augusztus 23. 12:45
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
Jade-nek van barátja, szóval Perrie nyugodtan lemondhat erről a tervről!
2012. augusztus 23. 12:48
bigyuska100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 164446 offline |
Hát szerintem nem nagyon illenek össze de nah .. meg jó kedves Perrie-töl hogy össze akarja hozni de az ő dolguk ,hogy kikel jönnek össze nema másoké .. meg szerintem Zayn is meg Niall is jobbat érdemel
2012. augusztus 23. 12:50
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline |
Szerintem békén hagyhatnák már szegényt, majd ő talál magának barátnőt :/
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.