Rács mögé került Kim Kardashian
2012. augusztus 23. 23:12
komolyan ki az aki elhitte? Nehogy már valakit bevisznek a zsaruk, és a maszk ilyen mértékben megmarad a fején.
ott meg nemhiszem, hogy engedik a sminkelést...
ott meg nemhiszem, hogy engedik a sminkelést...
2012. augusztus 23. 23:29
Annyi ilyen cikk van,hogy félrevezeti az embert,hogy ha igaz sem fogom elhinni amíg elolvasom Unalmasak már nagyon!!!!!!!!!
2012. augusztus 23. 23:44
hát amikor olvastam a címet már előre tudtam hogy megint mint eddig most is csak megakarnak szivatni szépen szólva
könyörgöm már, ez nem egy ÚJSÁG ahol direkt ezt csinálják hogy megvedjék
itt úgy is elolvassa mindenki aki feljön az oldalra, úgy hogy most már belehetne fejezni ezeket a r*hadt félrevezető címeket, mert totál kiakadok ha majd az egyik kedvencemmel is így megszívatnak itt
nem bírom az ilyet
itt úgy is elolvassa mindenki aki feljön az oldalra, úgy hogy most már belehetne fejezni ezeket a r*hadt félrevezető címeket, mert totál kiakadok ha majd az egyik kedvencemmel is így megszívatnak itt
nem bírom az ilyet
2012. augusztus 24. 06:45
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Bármennyire is szeretem Kimet a színészkedés nem neki való.Amúgy én nem dőltem be a cikknek mert már egy amerikai lapon már olvastam.Nem is értem miért kell a cikkírókat szidni.Ha annyira zavar titeket akkor írjatok ti cikket.
2012. augusztus 24. 08:13
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Ha nem lenne ilyen félrevezető címe, valószínűleg senki nem olvasná el, vagy kevésbé lenne figyelemfelkeltő, szóval abba lehet hagyni ezt a "jaj már megint egy ilyen cím" panaszokat.
Egyébként meg szívesen látnám őt igaziból is a börtönben, szimplán csak azért, hogy ne az ő ügyeiről szóljon minden. Persze lehet, hogy ha verekedésbe kerülne, tönkremennének azok a gyönyörű körmei.
Egyébként meg szívesen látnám őt igaziból is a börtönben, szimplán csak azért, hogy ne az ő ügyeiről szóljon minden. Persze lehet, hogy ha verekedésbe kerülne, tönkremennének azok a gyönyörű körmei.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2012. augusztus 24. 09:03
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
cím megint félrevezetett, de mikor először olvastam tényleg megijedtem, de utána rögtön gondoltam, hogy valami szerep lehet.
2012. augusztus 24. 09:22
éreztem h valami filmszerep kedvéért van ez az egész...a kép kicsit árulkodik
2012. augusztus 24. 09:42
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2012.08.23. 22:09)
Most meg mit szidjátok a cikkírót meg a címet? De mondjuk azt sem értem, hogy az író meg miért foglalkozik azokkal, akik leszólják a cikket. Van pár "jó" komment.
azért foglalkozik a cikkíró velük, mert nem hagyja magát és kiáll az igazáért, mert ő ilyen ember. és mert felhúzzák az okoskodó, cikkíráshoz semmit sem értő emberek...
Idézet
de utálom az ilyen félrevezető címeket -.-' a neonon szoktak ilyenek lenni, de látom már a starity is felvette ezt a stílust.
azért ne hasonlítsd a Starityt a Neonhoz, mert ha jól tudom r*hadtul nem hasonlít a cikkeink stílusa... számtalan kommentet olvastam már a neonon, amiben a cikkírók stílusát szidták, de itt én még nem találkoztam olyannal, hogy valaki azt írta volna, hogy túl gyerekes és értelmetlen lenne egy cikk...
Idézet
itt úgy is elolvassa mindenki aki feljön az oldalra
itt úgy is elolvassa mindenki aki feljön az oldalra
nem újság, hanem egy online magazin. magyarul ugyanaz, mint egy újság, csak nincs kinyomtatva és nem kell megvenni. és nem mindenki olvassa el, és ezt tapasztalatból és magamból kiindulva mondom, mert én se olvasok el mindent, csak azt ami érdekesen hangzik és ami érdekel
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.