Mialatt Mariah Carey az ellen tiltakozik, hogy Nicki Minajzsal kelljen megosztania mentorszékét az American Idolban, addig jó látni, hogy van két másik szupersztár is, akik viszont nem bánják, hogy osztozniuk kell a reflektorfényen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears: „Demi Lovato tesz engem kitartóbbá”
2012. augusztus 24. 13:18
2012. augusztus 24. 13:26
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Örülök,hogy Demi és Britney nagyon jól kijönnek egymással!
2012. augusztus 24. 13:27
Demi tényleg egy erős személyiség.Mindenkit biztat és ez nagyon jó hatással van Britney-re is.Ezért is szeretem Demit
2012. augusztus 24. 13:29
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
én személy szerint egyiket sem kedvelem és szerintem egyik sem való mentornak, miattuk nem fogom nézni ezt a műsort...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. augusztus 24. 13:32
8 éve követem figyelemmel Britney karrierjét, de az Ő X-Faktor óta mintha teljesen kicserélték volna. Sokkal közvetlenebb lett az emberekkel, ami szerintem részben Deminek is köszönhető. De számomra talán azt a legjobb látni, hogy ennyire jól kijönnek egymással, hogy állandóan nevetgélnek, a meghallgatások szüneteiben amőbát játszanak stb.
2012. augusztus 24. 13:35
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
Bírom mind kettőt és örülök neki hogy ilyen jól megvannak.Am nem is tudtam hogy Mariah Carey nem bírja Nicki Minaj-t.Szerintem ő az egyik leg zseniálisabb előadó!!
2012. augusztus 24. 13:39
Legalább vannak olyan hírességek akik nem irigyek egymásra és jól kijönnek., jó ezt látni. Ezt Britney nem csak most de már pályafutása alatt is bebizonyította hogy mellette lehetnek akár milyen emberek ő nem játssza a dívát és akár ki beszólhat neki ő félvállról veszi, sőt csak jókat mond róla. És karrierje alatt erre már számtalanszor volt példa. Örülök neki hogy megértik egymást Demi-vel. De ahogy én látom a 4 mentor remekül kijön egymással, ami egy műsorban nagyon fontos. Jó kis csapat ez és már alig várom hogy adásban legyen.
2012. augusztus 24. 14:07
Én örülök hogy kijönnek egymással, szerintem jól tették hogy őket egy zsribe rakták!
2012. augusztus 24. 14:13
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
beyaaldama egyetértel veled
2012. augusztus 24. 14:15
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
Milyen aranyosak Végre vannak jószivű emberek is
2012. augusztus 24. 14:24
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline |
Nem láttam még ennyire összetartó zsűrit mint ők.
Nagyon örülök annak,hogy Demi és Britney jóban vannak és nem egymás ellen.Demi nagyon jó hatással van Britneyre.Remélem,hogy az X-Faktor után is ilyenek maradnak egymással szemben.
Nagyon örülök annak,hogy Demi és Britney jóban vannak és nem egymás ellen.Demi nagyon jó hatással van Britneyre.Remélem,hogy az X-Faktor után is ilyenek maradnak egymással szemben.
2012. augusztus 24. 14:36
Szerintem is Demi nagy erőt tud adni a jelenlétével. Örülök, hogy belátja, hogy még fiatal és, hogy a tapasztalt zsűrik mellett kicsit nehezebb dolga akad. Ebből is látszik, hogy azért tudja hol van a helye és Disney ide vagy oda ő akkor is tehetséges szerintem. Britney legenda szerű a botrányai ellenére is és így mindketten tanulhatnak a másiktól. Pluszba meg azért van némi hasonlóság is az ő "törésükben" is...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.