Katie Holmes szerény gyermektartással, de szcientológia nélkül lép ki Tom Cruise-al való házasságából. A TMZ értesülései szerint Katie semmi egyebet nem kap exférje 250 millió dolláros vagyonából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Napvilágra kerültek a Cruise-Holmes-válás részletei
2012. augusztus 24. 17:39
2012. augusztus 24. 17:52
hát pedig aranyosak voltak együtt de ha nekik így jó
2012. augusztus 24. 17:53
Ahhoz képest, hogy Tom mekkora görény volt vele, Katie egész korrektül oldotta meg a válást!
2012. augusztus 24. 18:00
Én nem bánom hogy elváltak ,Tom számomra mindig is egy nagyon fura embernek tűnt. Katie biztos talál majd egy jobb embert nála. Mellesleg Surinak is sokkal jobb helye van az édesanyjánál.
2012. augusztus 24. 18:11
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
sztem annyira lefutott mindkét ember a kis törpe meg az óriás nő is hogy semennyire sem érdekelnek
2012. augusztus 24. 19:30
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
engem ez nemigazán izgat, sose követtem az ilyeneket :')
2012. augusztus 24. 19:51
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline |
Honnan tudjátok hogy Cruise milyen? Ja mert olvastátok a bulvárt, hát ez kész. Élvezettel olvasom, hogy Tom mennyire gonosz, tönkre tette az egyház, a Suri az anyjánál van a helye, szőrnyű férj volt stb stb. Nevetséges, talán a szomszédjuk voltatok, vagy közeli ismerőseik? Persze hogy nem. Szerintem Tom nagyszerű színész, és eddig bárki vele dolgozott, csak szuperlatívuszokban meséltek róla(gyerekei szerint meg nagyszerű apa). Szóval nem kéne máson pálcát törni, akit nem is ismertek.
2012. augusztus 24. 20:22
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
kate egy idiota utááálom remélem elöbb utobb elveszik tőle a gyereket
2012. augusztus 24. 21:14
Szerintem nagyon összeillettek...de ők tudják nem minden ezen múlik.Tom bármikor kaphat egy gyönyörű lányt magának;)Azon kivül hogy össze illettek én nagyon nem bírtam Kate-t azt hitte megkapta élete legjobb pasiját gazdag stb stb és ennek köszönhetően lerít róla a nagyképű nekem bejött az élet viselkedés.Hát most koppant...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.