Zayn Malik teljesen beindul, ha jó csajokat lát
2012. augusztus 28. 21:18
Hát igen Zayn-ben nem csalódtam. De egyébként igaza van. Ha egyszer nem éri be Perrie-vel. xd Nekem nagyon nem szimpi a csaj. De hát ez van nekem túl műnek tűnik..
2012. augusztus 28. 23:44
utálom azt a kis langyi popzenekart..ezt a One Directiont, de nem tagadom hogy ez a Zayn gyerek bejön:DDD tetszik amikor valaki ilyen kis szexi és szoknyapecér:P meg még az egyik szőke srác sem rossz közülük..viszont a nevét már nemtudom mivel nemvagyok kis rajongócska....-.-
2012. augusztus 29. 09:02
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline |
Ennyit Perrie-ről.
2012. augusztus 29. 10:40
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3575 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline |
Lolita007
Attól h tudod valamelyik srác nevét nem leszel "kis rajongócska". És szerinted mégis mitől langyik? Csak mert egy fiú bandát alapítottak az nem azt jelenti h melegek.
Egyébként jó h ennyire őszinte.
Attól h tudod valamelyik srác nevét nem leszel "kis rajongócska". És szerinted mégis mitől langyik? Csak mert egy fiú bandát alapítottak az nem azt jelenti h melegek.
Egyébként jó h ennyire őszinte.
2012. augusztus 29. 11:37
papucsállatkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 183161 offline |
Ugyan már, 19 éves, szerintem ez teljesen természetes. Ebből is látszik, hogy nem túl érett még, de hát van ideje bőven
2012. augusztus 29. 18:48
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
egy 19 évestől elmegy :9 de sajnálom a barátnőjét xD
2012. augusztus 30. 09:03
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
Selli gomez fan na ez értelmes egy hozzászólás volt! Miért bakker kiről jelenjen meg cikk? Fluor-ról?! Ugyanmár! Nem azért mondom,mert totál odavagyok Zayn-ért(bár igen,igaz!) de azért leállhatnának az értelmetlen hozzászólásokkal! Lehet,most vissza po*ázni,de leszarom! Gyertek csak,én megmondom nektek a magamét! Hagyjátok Zayn-t!!!!!!!!!!!!! Ő egy normális ember!
2012. augusztus 30. 09:57
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Én csak azt tudom mondani, akit hidegen hagy a srác, ne olvassa el a cikket. (Engem sem érdekel, de azért nem írok ilyeneket, hogy "ki nem sz*rja le", "miért folyton róla van szó"... Azért van róla szó, mert sokan szeretik őt, persze vannak kivételek - mint én - de azért még a többség tudni akarja, mi van vele.)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.