Perrie szívesen lenne Zayn felesége
2012. augusztus 26. 16:51
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline |
NemTudomSzerintemNemházasodank:)Boegseeezs1D...people
2012. augusztus 26. 16:56
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
Hát nagyon remélem,hogy ebből semmi nem lesz!!!! Nem akarom,hogy Zayn egy ilyen számító nőt vegyen el!
uhh ne már:O már megbékéltem Perrievel de ezt azért ne! amugy az nyugtat h ebből ugyse lesz semmi:D
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Hát hogyha lenne is ebből házzaság akkor nem tartana sokáig! -.- Zayn még fiatal nagyon fiatal a házzasághoz! Sajnálom Perrie de Zayn szerintem még várni fog kb 3 évet! Igazából nem is azt mondom hogy rühellem Perrit de nem is szeretem! Szerintem Perrie csak kihasználja Zaynt hogy ő is híresebb legyen. Lehet hogy csak ezt én gondolom így de nekem ez a véleményem róluk vagyis, Perrieről!
2012. augusztus 26. 16:58
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Nem hiszem,hogy ebből lesz házasság...
2012. augusztus 26. 16:59
Inkább nem olvasom el a gyűlölködő kommenteket.
Egy valamiben biztos vagyok: hogy nem egy hamar fog megtörténni ez a dolog, de ki tudja? Lehet, hogy egy nap majd tényleg össze házasodnak. Mindenesetre én drukkolok nekik, pedig Zaynt annyira nem bírom, mint Perrie-t.
Egy valamiben biztos vagyok: hogy nem egy hamar fog megtörténni ez a dolog, de ki tudja? Lehet, hogy egy nap majd tényleg össze házasodnak. Mindenesetre én drukkolok nekik, pedig Zaynt annyira nem bírom, mint Perrie-t.
2012. augusztus 26. 17:01
Én effektíven csak olyannal kezdenék járni, akinek a felesége is szívesen lennék, de tudom, hogy ez mostanában már nem divat.
2012. augusztus 26. 17:03
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
Hat szerintem se lesz ebbol hazasssag
De hat...
De hat...
2012. augusztus 26. 17:03
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Ez a házasság,esküvői dolgot sosem értettem. Végülis egy legális papír a birtoklási vágyra. Csak az enyém,hozzámentem,elvettem jaj de jó! Lányoknak álom,hogy húú nagy fehér ruhába,felhajtás stb. Barátnők irigykednek,főleg akik még nem tették meg. Húú d eszép,de csinos,milyen boldogság. Aztán persze sok esetben válás..megcsalások,és a papír csak megnehezíti a dolgokat. Jó vannak kivételek,és rendes házasságok,de azért asztárvilágban,főleg ilyen éretlenül sosem működnek. De azt árulja már el valaki,hogy ezek az ifjú titánok miért nem hajaznak legalább egy hetero pasira? Nem írtam szándékosan férfit,mert még nem azok. Sokan írják..hozzámennének ők is..de kérdem én ismeritek belső tulajdonságait,amikor nem játsza a sztárt? Bár manapság kit érdekel,legyen híres,tele lóvéval,és csak az enyém,én birtoklom..igaz néha jól elver,megcsal szarba sem vesz. De jólesik hoyg közben tízezrek ácsingóznak rá
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. augusztus 26. 17:05
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
mind2en fiatalok még a házzasághoz,de ők tudják........
2012. augusztus 26. 17:08
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline |
annyira bírom amikor csak úgy kiszednek egy mondatot az interjúból és máris kész a cikk,de remélem sokáig együtt maradnak szerintem szép páros
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. augusztus 26. 17:11
hát nem ismerem perrit de látom azért nem sokan szeretik
de miből gondoljátok h fel akar kapaszkodni rajta?
esküvő meg nem lesz, nem kell minden egyes szót halálosan komolyan venni
mármint zayn-ből nézem ki a legkevésbé hogy házasodni akarna
de miből gondoljátok h fel akar kapaszkodni rajta?
esküvő meg nem lesz, nem kell minden egyes szót halálosan komolyan venni
mármint zayn-ből nézem ki a legkevésbé hogy házasodni akarna
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.