Perrie szívesen lenne Zayn felesége
2012. augusztus 27. 07:47
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
endem nem érdekel se zayn se perrie..
2012. augusztus 27. 08:31
Perrie nekem egyáltalán nem szimpi. Nagyon fiatalok még a házassághoz.
2012. augusztus 27. 08:53
Skrill3xGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 181527 offline |
Meg az kene hogy osszehazasodjanak mert nem tiom mit csinalnak!!! OmG
2012. augusztus 27. 09:43
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
hát,hajrá!! ha boldogok együtt talán házasság is lehet belőle Zayn
2012. augusztus 27. 10:23
nem hiszem, hogy még összeházasodhatnának...:///
2012. augusztus 27. 10:26
szerintem mindenki igent mondana Zayn- nek, ha Ő megérné a kezét...
2012. augusztus 27. 10:30
Mi?????Ha Zayn megkérné a kezét én felkeresném és nem tudom,hogy mit csinálnék vele(mármint perrievel)Ez a csaj nekem az elejétől nem szimpi,Zayn nem ilyen lányt érdemel!Van nála ezerszer szebb,jobb lány is...Nem ilyet érdemel Zayn,mert perrie gusztustalan csaj és a hangja is rossz!
2012. augusztus 27. 10:33
Igazad van Jojoga!Nem hiszem,hogy össze kéne házasodniuk,mert még fiatalok,tudom sok sztár így meg úgy,de nekik még énekelniük kell,még előttük az élet!Lassan az lesz a következő hír,hogy "Perrie Edwards gyereket vár"?
2012. augusztus 27. 11:11
Remélem Zayn boldog Perrie mellett, mert ha boldog akkor nekem sincs semmi bajom a csajszival ♥
2012. augusztus 27. 11:31
mukii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 173546 offline |
Szerintem Zayn-nek csak csettintenie kéne és 1000-szer jobb lányt találna. imádom Perriet amikor kilométerek válasszák el Zayn-től. Nem illik hozzá, többször megcsalta Zayn-t meg volt hogy SMS-ben szakított vele. Most meg már hogy az 1D sikeres már egyből hozzá menne. Na ne már xdd
2012. augusztus 27. 11:45
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline |
Ki nem?D
amúgy valamiért, egyátalán nem szimpatikus a csaj, és nem azért mert Zayn barátnője...alapból...néztem képeket, és olyan műnek tűnik az egész banda...éééés nem a Directioner énem beszél most, de tényleg irritál ez a csaj..legszívesebben kirohannék a világból mikor meglátom, vagy valahol olvasom a nevét...nagyon sokszor látom itt-ott h Little Mix így-úgy, és érdekes módon legtöbbször az 1D-vel kapcsolatban...fel akar/akarnak kapaszkodni Zayn és az 1D hátán...és amúgy ha valaki 1x megtett valamit, nagyon sok esély van rá hogy megteszi még 1x v. többször...közvetlen környezetemben tapasztaltam...érdekes hogy teljesen máshogy viszonyulnak a rajongók Daniellehez és Eleanorhoz...vagy lehet h csak én látom így...egy hamar nem lesz itt házasság, vagyis remélem lesz esze Zaynnek...
amúgy valamiért, egyátalán nem szimpatikus a csaj, és nem azért mert Zayn barátnője...alapból...néztem képeket, és olyan műnek tűnik az egész banda...éééés nem a Directioner énem beszél most, de tényleg irritál ez a csaj..legszívesebben kirohannék a világból mikor meglátom, vagy valahol olvasom a nevét...nagyon sokszor látom itt-ott h Little Mix így-úgy, és érdekes módon legtöbbször az 1D-vel kapcsolatban...fel akar/akarnak kapaszkodni Zayn és az 1D hátán...és amúgy ha valaki 1x megtett valamit, nagyon sok esély van rá hogy megteszi még 1x v. többször...közvetlen környezetemben tapasztaltam...érdekes hogy teljesen máshogy viszonyulnak a rajongók Daniellehez és Eleanorhoz...vagy lehet h csak én látom így...egy hamar nem lesz itt házasság, vagyis remélem lesz esze Zaynnek...
2012. augusztus 27. 13:41
örülök Zayn boldogságának..de egy értelmesebb lány is boldogíthatná..és bocsánat Perrie és LM rajongók de ki nem állhatom ezt a lányt ._.
2012. augusztus 27. 13:48
Egyre jobban kezdem azt hinni, hogy Perrie és a Little Mix Zayn hátán akarnak felkapaszkodni. Nincs bajom velük, a számaik is tetszenek, de nagyon hírnév hajhászat ez az egész. Kíváncsi leszek, tíz év múlva, amikor a sok tini elfelejti a 1D-t, akkor is Zayn felesége akar-e majd lenni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.