Rihanna ráébredt, hogy Robert Pattinson szingli, így szabad nála a pálya.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna Robert Pattinsont akarja
2012. augusztus 26. 16:32
2012. augusztus 26. 16:36
Szegény Robert
Rihanna meg már tényleg nagyon szánalmas! Először szakított ezzel a Johnnal, utána azt nyilatkozta, hogy Chris Brown a nagy szerelme, most meg Robertet akarja? Kiadhatna inkább valami új dalt a megmaradt rajongóinak ahelyett, hogy a pasikat kajtatja.
Rihanna meg már tényleg nagyon szánalmas! Először szakított ezzel a Johnnal, utána azt nyilatkozta, hogy Chris Brown a nagy szerelme, most meg Robertet akarja? Kiadhatna inkább valami új dalt a megmaradt rajongóinak ahelyett, hogy a pasikat kajtatja.
2012. augusztus 26. 16:36
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
prézli teljes mértékben egyetértek veled!
2012. augusztus 26. 16:37
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
RiRikém, Te ezerszer jobbat érdemelsz, ne haragudj! De az mondjuk csúnya dolog volt, hogy az a Meyer csak azért randizott Katyvel, hogy Rihannához jusson. Én mind a kettőt (Katyt és Rihannát) sajnálom. De jobb, hogy kezd letenni Chrisről, az az eszement nem érdemli meg őt!
2012. augusztus 26. 16:38
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Basszus ez már nagyon-nagyon idegesítő. Pár órája azt olvastam,hogy Oprah műsorába sírva mondta, hogy még midnig szereti Chris Brownt aki ráadásul megverte most meg a homi vámpírt akarja. Basszus döntsék már el,hogy mi van..
2012. augusztus 26. 16:42
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
rihanna nagyon leadott az igényeiből :'DDD
2012. augusztus 26. 16:52
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Na csak azt ne!Rihanna egy hülye liba! Szegény Robnak elég volt Kristen! Szerintem Rob nem éppen Rihannához fog szaladni! Vannak nála okossabb nők is!
2012. augusztus 26. 16:53
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline |
Mekkora baromság!!Komolyan ez már,már fáj!Száájanak már le szegény Robról és Kristenről, de gyorsan!!!Ez az ő életük, nem kell még bonyolítani az amúgy is bonyolultat hülye cikkekkel!!!Látom most hogy nem nagyon van róluk hír, unatkoznak az emberek és egyre nagyobb f*szságokat kereálnak!Hát "gratulálok"!Képzelőerőből nincsen hiány az már biztos!Komolyan aki meg el is hiszi, azt inkább nem is minősítem!....
2012. augusztus 26. 17:03
Azt hiszem, hogy magasról...khmm...teszek rá. Egyiket sem szeretem, tehát..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.