Remika, jó kérdés.
De amúgy tényleg hagyná békén már a sajtó is, akkor talán jobban viselné ezt az egészet. Az oké, hogy az ő hibája (részben), de legalább hagynák már végre békén szegényt.
Kristen Stewartot az idegösszeroppanás kerülgeti
2012. augusztus 27. 14:45
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Részben az ő hibája,de azt a másik embert miért nem zaklatja a sajtó?Leszálhatnának már róla.
2012. augusztus 27. 15:08
mogyiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 183458 offline |
Mostmár le lehetne szállni erről a témáról.. nem csodálom, ha már ennyire rosszul van. Nem erről kéne írni, hanem arról ha kap valamit felvették egy filmbe meg ilyenek! A magánélete az ővé! Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál vele, mert az az ŐVÉ!
2012. augusztus 27. 16:00
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
elég volt már! komolyan mondom...én NEM szeretem sem Kristent,sem Robertet de ez már SOK! hagyják már őket békén és most ennek is mi értelme? mi értelme ezt csinálni Kristennel?! le lehetne már szállni a témáról mert nagyon kezdem unni. de szerintem nem csak én... :/
2012. augusztus 27. 16:54
Elhiszem! De kellett neki egy 40 éves palival kavarni, amikor ott volt Edvárdka is..
2012. augusztus 27. 17:06
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Hahj,de unalmas ez a téma.:S
Oké nem irigylem,mert elképesztően sz_r most neki...de...jó nyilván ő sem akarja, hogy róla szóljon minden nap a sajtó,viszont jól tudta, hogy ez a megcsalás kiderül akkor nem lesz megállás!
Oké nem irigylem,mert elképesztően sz_r most neki...de...jó nyilván ő sem akarja, hogy róla szóljon minden nap a sajtó,viszont jól tudta, hogy ez a megcsalás kiderül akkor nem lesz megállás!
2012. augusztus 27. 18:15
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Engem is az idegösszeroppanás kerülget már ettől a nőtől...Nagyon unom.
2012. augusztus 27. 20:09
ÉN MEG MÁR EZT A LOVE SZTORIT UNOM BAGYON.MOST KOMOLYAN A VILÉG ANNYIRA OSTOBA HOGY AZT HITTE HOGY EZEK ÖRÖKRE EGYÜTT MARADNAK????????????NE HOGY MÁR!!!!!!!!HISZ MÉG FIATALOK AZT CSINÁLNAK AZ ÉLETÜKKEL AMIT AKARNAK!!!!!!!!
2012. augusztus 28. 08:26
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
hol a p-ban van a kép amin rosszul néz ki??
2012. augusztus 28. 09:03
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Atyaúristen. Ez a sztori tényleg ebből az egy szem paparazzi sorozatból keveredett ki? Én pl. nem látok különbséget ez és bármely random Kristen-lesifotó közt, de biztos bennem van a hiba. Valaki mondja már meg, hogy hol kell keresnem a villogó "idegösszeroppanásban szenvedek" feliratot.
2012. augusztus 28. 10:36
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Na jó.Én,azt hiszem nekem most telt be a pohár.Bevallom,én is írtam egy cikket róla,de én abban nem mocskoltam.Én nagyon szerettem Kristent,és igen,én is csalódtam bele.De miért kell egy MAGÁNÉLETI botlás után minden egyes alkalommal belerugni egyet?Szerintem éppen megbűnhődött már,azzal,hogy elvesztette Robertet és vele együtt sok rajongóját!Hányan csalják emg NAPONTA a párjukat?Rengetegen,sajnos,iylen a mai világ.Különös módon,amikor Angelina Jolie egy jól működő házasságot tett tönkre,akkor azt el lehet nézni...és amikor Johnny Depp elhagyta a családját mondhatni egy másik nő miatt az is elnézhető.Szegény Johnny(bár ő is egy nagy kedvencem,szóval ezt nem könnyen írtam le!).
De mivel Kristen egy nő,és most ő a gyenge láncszem ott lehet bántani,ahol csak érik.
Hogy írhat valaki egy paparazzi fotóról,oylat,hogy az idegösszeroppanás szélén áll?Az egy dolog,hogy párokat boronálnak így össze,de ez...
És mondjak valamit?Nekem nem tűnik,úgy,hogy idegösszeroppanás szélén áll.
És ha mégis,az az ő SAJÁT problémája,amit remélhetőleg hamar meg fog oldani.Nem az enyém,nem is a többi emberé,és főleg nem a médiáé!
Szóval,én minden ellenére a legjobbakat kívánom Neki,és ha a hír igaz lenne,akkor remélem hamar túlteszi magát a történteken.
De mivel Kristen egy nő,és most ő a gyenge láncszem ott lehet bántani,ahol csak érik.
Hogy írhat valaki egy paparazzi fotóról,oylat,hogy az idegösszeroppanás szélén áll?Az egy dolog,hogy párokat boronálnak így össze,de ez...
És mondjak valamit?Nekem nem tűnik,úgy,hogy idegösszeroppanás szélén áll.
És ha mégis,az az ő SAJÁT problémája,amit remélhetőleg hamar meg fog oldani.Nem az enyém,nem is a többi emberé,és főleg nem a médiáé!
Szóval,én minden ellenére a legjobbakat kívánom Neki,és ha a hír igaz lenne,akkor remélem hamar túlteszi magát a történteken.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.