Kristen Stewartot az idegösszeroppanás kerülgeti
2012. augusztus 26. 19:33
lehet hogy hülyeséget csinált de ez már sok amit művel remélem észhez tér
2012. augusztus 26. 19:33
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
kicsit sajnáltatja magát azért hogy elvonja a figyelmet arról amit tett..
A saját életét tette tönkre egy meggondolatlan lépéssel, most is kigondolhatna valamit..
A saját életét tette tönkre egy meggondolatlan lépéssel, most is kigondolhatna valamit..
2012. augusztus 26. 19:34
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline |
Szegényt én már nagyon sajnálom
2012. augusztus 26. 19:38
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline |
Azért én sajnálom vmennyire
2012. augusztus 26. 19:42
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Szegény, én már az elején sajnáltam, nem érdemli meg. Amúgy meg csodálkoztok, hogy ilyen állapotban van amikor minden hülye ember olyan "jószívű" vele? Komolyan ti hogy kezelnétek ezt az egészet?
2012. augusztus 26. 19:43
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline |
Elárulná valaki, hogy miért kell ilyen cikkeket engedélyezni?
Egész nap ücsörög és nem csinál semmit? Ezt mégis honnan tudják? Ott vannak vele újságírók, paparazzik egész nap? Esetleg valami "közeli ismerős" árulta el ezeket az infókat?
Pontosan ezért tartunk ott ahol, mert az emberek mindent elhisznek amit az újságok írnak és a média közvetít..Birkák.
Egész nap ücsörög és nem csinál semmit? Ezt mégis honnan tudják? Ott vannak vele újságírók, paparazzik egész nap? Esetleg valami "közeli ismerős" árulta el ezeket az infókat?
Pontosan ezért tartunk ott ahol, mert az emberek mindent elhisznek amit az újságok írnak és a média közvetít..Birkák.
2012. augusztus 26. 19:44
Bla blabla, jajj de unalmas bla bla bla...
Igen, az ő hibája, de nem ő az egyetlen aki megcsalta a barátját. Arra sokan nem is gondolnak, hogy valószínűleg Patiszonnal nem volt minden rendben, és nem csak unalomból kereste más társaságát ... Mindegy, részemről téma lezárva, nem akarom magamat ismételgetni minden második nap
Igen, az ő hibája, de nem ő az egyetlen aki megcsalta a barátját. Arra sokan nem is gondolnak, hogy valószínűleg Patiszonnal nem volt minden rendben, és nem csak unalomból kereste más társaságát ... Mindegy, részemről téma lezárva, nem akarom magamat ismételgetni minden második nap
2012. augusztus 26. 19:46
na jóó emberek ne csináljuk itt a bajt hanem lépjetek már túl ezen ba**eg.ha nem lenne ennyire híres akkor senkit se érdekelné amit tett. hiszen nap mint nap csalják egymást az emberek.
2012. augusztus 26. 19:52
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
szegényke...
én naaaagyon sajnálom
Lépj túl rajta Kris majd ha a Breaking Dawn premierjén ott lesztek Robbal Próbálkozz
én naaaagyon sajnálom
Lépj túl rajta Kris majd ha a Breaking Dawn premierjén ott lesztek Robbal Próbálkozz
2012. augusztus 26. 19:53
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Egyetértek nyéki laura123
2012. augusztus 26. 19:53
Én mindent megteszek érte, de sajnos ez HollyWood.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.