Kristen Stewartot az idegösszeroppanás kerülgeti
2012. augusztus 26. 22:01
SweatDreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 183352 offline |
érthető hogy miért kap idegösszeroppanást. már kezdem sajnálni.
2012. augusztus 26. 22:05
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
elhiszem hogy idegösszeroppanás kerülgeti előbb kellett volna gondolkozni de a média is túlzásba viszi nehogy még valami erősebbel is terhelje a szervezetét gondolok itt a piára meg drogra
2012. augusztus 26. 22:48
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline |
Igaz, hogy csúnya dolog volt az, amit tette, de én már sajnálom. Érthető ez a dolog.
2012. augusztus 26. 22:58
rekuci.98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 181624 offline |
Ez már elég durva szegény már megkapta ami jár neki most már békén lehetne őt hagyni és robert megbocsájthatna neki. Alapból nem is biztos h megcsalta csak pletyka
2012. augusztus 26. 23:06
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline |
Izzy.Demon., szerintem ha kiborué akkor az részben jogos mert szerintem ellégé bánhatja és őő így fejezi ki a és a sajtó is magába szállhatna egy megcsalás megcsalás nem embert ölt... és nekem nem romlott egy kicsit sem a szemembe mert a magán élete az ővé én a filmjei miatt szerettem meg nem a magánélete miatt
2012. augusztus 26. 23:31
Izzy.Demon. Az utolsó pont: Nem azért rúgják ki a filmjeiből mer a hisztis hülyék nem hajlandóak megnézni mer a kedvenc lóképű pattinsont megcsalta, hanem emberek azt gondolják h a rossz híre rossz hírt hoz a rendezőkre és a filmjeikre.(sztem) Amúgymeg sajnálom a nőt, lehet h rosszat tett, de manapság 80% h ez megtörténik minden kapcsolatban és még senkit sem büntettek ennyire ezért. Főleg a sztárokéban mert a sok stressz és körberajogás idegessé és őrültté teszi őket és úgy érzik akkor mindent megtehetnek, csak h kikapcsolódjanak egy kicsit még párjaikat is lecserélnék. A sajtó azóta állandóan őt piszkálja amit ő egyre rosszabbul visel. Sztem ti sem bírnátok ha tönkretenné az életeteket egy kis hiba meg egy kis hiszti. Nem vok nagy fanja, de ez kegyetlen, őrületbe fogják kergetni, ez biztos...
2012. augusztus 26. 23:37
evelyn2000új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 184539 offline |
Beaaaa egyetértek. most már hiába sajnálkozik.am elején sajnáltam,de most már azért kicsit sok.megcsalta és kész.attól még nem fogják visszafogadni,mert nem eszik normálisan és úgy néz ki,mint egy zombi.max szánalomból. most az kéne csinálnia h összeszedi magát és , ha majd normálisan fog kinézni akkor keres magának vkit és nem robert után sírdogál. erről ennyit :/
2012. augusztus 26. 23:51
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline |
Lehet fokozni a véleményeket, bár egységesen úgy tűnik mindenki megsajnálta Kristent. Korábban is lehetett olvasni róla, hogy rosszul viseli a "kedves" újságírókat, most meg pláne hogy nem jókat írnak róla. Egy olyan világban ahol mondasz valamit, lehet hogy másnap kifordítva találod, szóval nehéz neki az tény! Elvileg van egy szuper jó menedzsere aki szerintem nem 2 ft-ot kap, szóval segíthetnének neki már az ördögbe is helyretenni őt. Eltelt már 1 hónap az omniózus eset óta, muszáj neki továbblépni, nem olyan nagyon szerelmes ez hirtelen nagyon rendes Robert ha még szóba sem áll vele egy kicsit sem! Rob sem volt mellette teljesen szent életű, azért ezt ne felejtsétek el!
2012. augusztus 27. 06:59
Sajnálom szegényt. >.< Ilyen az élet. Majd összeszedi magát és nagy ívből lesajnálja majd, hogy Pattinsonka nem áll szóba vele.
2012. augusztus 27. 08:34
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline |
mostanában semmi sem akar neki ösze jönni
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.