50 Cent felháborodott a Negro cukorkán
2012. augusztus 29. 19:24
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline |
50cent! Ha valamit nem tudsz ott a google, ahogyan a híradóban is mutatták.. Ilyen egyszerű. De ilyenen felháborodni... Hát azért ennyi erővel, mi is mindennap felháborodhatnánk..
2012. augusztus 29. 19:35
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline |
Úr isten. na ennek az 50 centnek is egy platinaszőke agya van. Ez barom ez a személy. Egyáltalán mi a bánatnak jött Magyarországra??? Azért hogy lefényképezze a Negrót és feltöltse a facebookra a twitterre meg az ilyen szarokra??? Ezért jött. Akkor szégyelje össze vissza magát az ilyen ember. Akik megvédték a negrót annak köszi. Én különlegesen szeretem a Negrót. Az 50 cent meg menjem a picsbe.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. augusztus 29. 19:35
CoolDooggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 152923 offline |
"Aztarohadt, nézzétek, mit találtam Európában"
ebben a mondatban nem nagyon látok felháborodásra utaló szót,inkább rácsodálkozik emberünk nem hiszem hogy sértésnek vette a cukrunkat ,inkább röhögött rajta egyet. A kommentelők keverték a szart nem Fiddy.
ebben a mondatban nem nagyon látok felháborodásra utaló szót,inkább rácsodálkozik emberünk nem hiszem hogy sértésnek vette a cukrunkat ,inkább röhögött rajta egyet. A kommentelők keverték a szart nem Fiddy.
2012. augusztus 29. 19:40
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline |
phú ez aztán nagyon szőke!nem néztem volna ki belőle..XD és amúgy CoolDoogg igazad van
2012. augusztus 29. 19:42
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline |
Sophie07 tényleg azt írták hogy fasz fehérek?? Komolyan?? Atya gatya. Az ilyen pénzzel teli nyomott fekete emberek 90%a drogos. Na és akkor én meg írjam oda a twittere vagy instgrammra vagy ilyesmikre hogy fasz drogos feketék???? Igen? Írjam oda? Na meg álljatok csak ti fasz feketék. Tudjátok mit akkor most én írom ide a Staityre hogy Fasz Drogos Feketék. Olvashatot 50 cent olvashatod. Bocsika hogy ilyet írtam de nagyon ideges lettem ezen az izén.
2012. augusztus 29. 20:20
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline |
Na ne!!!! Ez már röhej!!!
2012. augusztus 29. 21:21
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Sophie07 @ 2012.08.29. 19:12)
amúgy olyat is olvastam a hozzászólások között instagramon, hogy "f*sz fehérek"...na igen..és még a fehérek utálják a feketéket...
Azigen.
2012. augusztus 29. 21:33
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
domika666
Igazad van. Dühítő valóban. Ha feketét szidsz rasszista vagy, de ők fordítva simán megtehetik hogy megélemlítség a fehéreket...Hiszen ki is merne bemenni egyedül mondjuk a Harlembe fehér létére? Ez most költői kérdés volt:) Szóval..sajnos amerikában iszonyú buták az emberek... Náluk csak feketét érhet rasszizmus. Pedig pont az amcsik a legnagyobb rasszisták a világon, Hitelr kismiska volt hozzájuk képest! Gondoljunk csak az indiánokra...ki lettek irtva..na és a feketékre. Nekik tényleg évtizedekik, századokig jogos volt a rasszista vád, de manapság már nem mert a zene megváltoztatta a fehérek látásmódját! A két ember a fekete és a fehér ezáltal közelebb került egymáshoz, és ez valódi csoda! De a feketék mindig is imádák kihasználni a rasszista kártyát, pedig már tényleg nincs okuk rá! Ha senki nem beszélne többet a rasszizmuról, megszűnne létezni nekem ez a véleményem:) Fiddy meg egy idióta, igazán csinálhatna inkább vmi zenét nem iyen hülyeségekkel foglalkoznia!! ja, és emgem meg zavar a white rágó Az akkor nem rasszista?
Igazad van. Dühítő valóban. Ha feketét szidsz rasszista vagy, de ők fordítva simán megtehetik hogy megélemlítség a fehéreket...Hiszen ki is merne bemenni egyedül mondjuk a Harlembe fehér létére? Ez most költői kérdés volt:) Szóval..sajnos amerikában iszonyú buták az emberek... Náluk csak feketét érhet rasszizmus. Pedig pont az amcsik a legnagyobb rasszisták a világon, Hitelr kismiska volt hozzájuk képest! Gondoljunk csak az indiánokra...ki lettek irtva..na és a feketékre. Nekik tényleg évtizedekik, századokig jogos volt a rasszista vád, de manapság már nem mert a zene megváltoztatta a fehérek látásmódját! A két ember a fekete és a fehér ezáltal közelebb került egymáshoz, és ez valódi csoda! De a feketék mindig is imádák kihasználni a rasszista kártyát, pedig már tényleg nincs okuk rá! Ha senki nem beszélne többet a rasszizmuról, megszűnne létezni nekem ez a véleményem:) Fiddy meg egy idióta, igazán csinálhatna inkább vmi zenét nem iyen hülyeségekkel foglalkoznia!! ja, és emgem meg zavar a white rágó Az akkor nem rasszista?
2012. augusztus 29. 21:39
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Sherpa @ 2012.08.29. 16:05)
De szerintem nagyon elkanyarodtunk az eredeti támától.Úgy hogy bocsánat az adminoktól az offolásért, de valahogy elkanyarodott a téma és szó szót követve ...eddig jutottunk.Én befjeztem! KÖszi a megértést a türelmet, és a jó kis vita fórumot! Egy dologban egyet érthetünk...50 cent inteligenciája, tudása, és műveltsége,(mint ahogy azt már legelső írásomban is írtam )annyit ér mint ahogyan nevezi magát! 50 centet.ÉS ezzel csak a saját ostobaságáról állított ki világ szerte szegénységi bizonyítványt.
Én megtaláltam a megoldást, hogy lehűtsük a kedélyeket:
Küldjünk fiftinek finom MAGYAR Négercsókot Ebből vajon mire fog következtetni ez a barom?
2012. augusztus 29. 21:41
SzMo99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 536 Csatolások: 86 Azonosító: 181441 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.08.29. 21:39)
Küldjünk fiftinek finom MAGYAR Négercsókot Ebből vajon mire fog következtetni ez a barom?
Ezen szakadtam
2012. augusztus 29. 22:52
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline |
ennyire h*lyék legyenek 1es rajongók?? hogy lenne fekete ember az, amikor direkt fehérrel van ábrázolva másrész azt hogyan lehet huroknak nézki egy kéménytisztítót? szánalom...
2012. augusztus 30. 00:33
Na széép... szánalom... a rajongók meg idióták.... jobban megkéne nézni a zacsit... teljesen látszik, hogy fehér az ember, és hogy az nem hurok, hanem seprű... okostojások... amerikai gondolkodás mód...
2012. augusztus 30. 08:59
Idézet
Toto ezen szakadtam
2012. augusztus 30. 09:28
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Most komolyan... Ha még igaz lenne, de nem az!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.