50 Cent felháborodott a Negro cukorkán
2012. szeptember 02. 19:02
LittleCukiLányGirlxDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 165373 offline |
basszus -.-
azért ez durva.. hogy járhatott ez általánosba?! az oviban az az első, hogy megtanítanak képet felismerni -.- xD 50 cent -.- most nagyon menő vagymi??
azért ez durva.. hogy járhatott ez általánosba?! az oviban az az első, hogy megtanítanak képet felismerni -.- xD 50 cent -.- most nagyon menő vagymi??
2012. szeptember 03. 07:31
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
Lejáratja magát a magyarok előt és majd azok előtt is, akik kicsi utánanéznek a dolognak. A tudatlanság nagyút, és fele könnyen hülyét csinálhatsz magadból !
2012. szeptember 03. 07:44
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Hát és még ha tudná, hogy a szerbek is gyártanak Negrót... Mellesleg így 2 és fél hét Amerika után egyértelműen kijelenthetem, hogy ez a nép teljesen le van hülyítve. Az egyetlen létező nemzet az az USA, és Negrónak nyilván csak afroamerikaik ellen irányuló rasszista szándékkal lehet cukorkát elnevezni.
2012. szeptember 03. 15:12
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Istenem -.- Tényleg nem értik a lényegét :"D
2012. szeptember 03. 15:55
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Na, ha valamit utálok, az ez.
Az olyan embert, aki a jogaival büszkélkedik, mert attól, hogy ő néger állítása szerint kiváltságos jogai vannak. Mivel több ő? -kérdezem én....
Én úgy tudtam, hogy minden ember egyforma, és ha nekem azt mondják, hogy magyar vagyok, vagy hogy fehér ember, én nem hőbölgök, hogy ezt mondták rám, mert az vagyok. Attól, hogy én azt mondom egy afroamerikai emberre, hogy néger, ezzel megaláztam? Miért is?
De ugyanez lehet a cigányoknál is. Miért kellett anno romának mondanom őt (nos lehet, hogy nem tudtátok, de a roma szó cigányul jelenti azt, hogy cigány), holott a valódi tisztes magyar elnevezése cigány?
Szóval az ilyen parasztokat utálom, aki nem tudja elfogadni önmagát, a fajtát, amibe tartozik... Csak sajnálni tudom az ilyen mélyre süllyedt tudatlan barmokat, mint amilyen ez az ember.....
A többit meg csak birkáknak nevezném el, hogy így követik ezt a gyökeret.
Moderátoroknak meg üzenem, hogy a kommentemben nem jelent meg semmi csúnya szó, csupán pár földművelési és állattenyésztési procedúra kellékei.
Az olyan embert, aki a jogaival büszkélkedik, mert attól, hogy ő néger állítása szerint kiváltságos jogai vannak. Mivel több ő? -kérdezem én....
Én úgy tudtam, hogy minden ember egyforma, és ha nekem azt mondják, hogy magyar vagyok, vagy hogy fehér ember, én nem hőbölgök, hogy ezt mondták rám, mert az vagyok. Attól, hogy én azt mondom egy afroamerikai emberre, hogy néger, ezzel megaláztam? Miért is?
De ugyanez lehet a cigányoknál is. Miért kellett anno romának mondanom őt (nos lehet, hogy nem tudtátok, de a roma szó cigányul jelenti azt, hogy cigány), holott a valódi tisztes magyar elnevezése cigány?
Szóval az ilyen parasztokat utálom, aki nem tudja elfogadni önmagát, a fajtát, amibe tartozik... Csak sajnálni tudom az ilyen mélyre süllyedt tudatlan barmokat, mint amilyen ez az ember.....
A többit meg csak birkáknak nevezném el, hogy így követik ezt a gyökeret.
Moderátoroknak meg üzenem, hogy a kommentemben nem jelent meg semmi csúnya szó, csupán pár földművelési és állattenyésztési procedúra kellékei.
2012. szeptember 03. 18:56
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Ez mekkora baromság...........
2012. szeptember 03. 20:26
vampirefanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167498 offline |
hurok van a nyakán???? :-D csináljunk elefántot a bolhából tényleg az nem normális
2012. szeptember 13. 12:13
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline |
eddig sem bírtam a pasit, most meg még jobban lejáratta magát nála. már nem azért, de mielőtt még ítélkezne felettünk, legalább jobban megnézhette volna azt a szegény csomagolást. ez már nagy bunkóság. ebből is látszik, mekkora egy egoista... -.-
2012. szeptember 16. 21:03
Domicsibevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 153131 offline |
Jézusom! o.O
Ez már annyira gáz, hogy csak nevetni tudok rajta.
Egy fekete férfi hurokkal a nyakán!? Ez teljességgel szánalmas! De csak örvendeni tuok, hogy megint a magyarokban találtak kivetnivalót, egy általánosságban lényegtelennek tartandó cukorka gyanánt.. "A torok kéményseprője!" - térjenek már észhez komolyan!! -.-
Ez már annyira gáz, hogy csak nevetni tudok rajta.
Egy fekete férfi hurokkal a nyakán!? Ez teljességgel szánalmas! De csak örvendeni tuok, hogy megint a magyarokban találtak kivetnivalót, egy általánosságban lényegtelennek tartandó cukorka gyanánt.. "A torok kéményseprője!" - térjenek már észhez komolyan!! -.-
2012. szeptember 18. 10:42
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
50 Cent sem tud már mit kitalálni,hogy hogyan kerüljön vissza a köztudatba...ahelyett,hogy vádaskodna,utána kellett volna érdeklődnie...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.