50 Cent felháborodott a Negro cukorkán
2012. augusztus 28. 16:48
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Biztos sok volt az ideje!!!! :/
2012. augusztus 28. 16:49
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Ki ez az ember? Egy ostoba, senkiházi ember, aki azt hiszi, övé a világ, mert felkapott lett.
Egy kicsit igazán vehetné a fáradtságot, és utánanézhetne a dolgoknak, mielőtt valami orbitális farokságot kitalál ezzel megbélyegezve egy egész országot.
Vagy hé, most már mi leszünk az elsőszámú közellenség
Azért remélem ez nem fogja azt jelenteni, hogy valami idióta rákényszerít minket a Negro betiltására, mert én kicsi korom óta imádom azt a cukorkát...
Egy kicsit igazán vehetné a fáradtságot, és utánanézhetne a dolgoknak, mielőtt valami orbitális farokságot kitalál ezzel megbélyegezve egy egész országot.
Azért remélem ez nem fogja azt jelenteni, hogy valami idióta rákényszerít minket a Negro betiltására, mert én kicsi korom óta imádom azt a cukorkát...
2012. augusztus 28. 16:54
Előbb nézz utána a dolgoknak mielőtt kinyitod a kicsit szádat :/... Szánalmas az, hogy mindenki elkezdi ezért ócsárolni ezt a márkát..., de persze ez nem csak a kiposztolónak szól ha nem az undorító hozzászólóknak is akik úgy írnak baromságokat a képhez, hogy azt sem tudják miről van szó...
2012. augusztus 28. 17:03
Ez már tényleg durva. Túlzás, hogy azt hiszik, hogy a cukorkát 50 Cent miatt gyártják. Ha utána néztek volna, akkor azt is tudnák, hogy már lassan 100 éves a Negro.
2012. augusztus 28. 17:04
Annyira bírom az ilyen ostoba tudatlan embereket.
Nem is tud semmit, de elkezd pattogni és az emberek ezért a magyarokat szidják. Szánalmas -.-"
Amúgy nem tudom, hogy láthatnak bele abba a kéményseprőbe egy felakasztott fekete embert? O.O
Caroline W.Lightning: egyetértek, én is imádom ezt a cukorkát
Nem is tud semmit, de elkezd pattogni és az emberek ezért a magyarokat szidják. Szánalmas -.-"
Amúgy nem tudom, hogy láthatnak bele abba a kéményseprőbe egy felakasztott fekete embert? O.O
Caroline W.Lightning: egyetértek, én is imádom ezt a cukorkát
2012. augusztus 28. 17:09
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Rachel16 egyetértek veled honnan jön ezeknek a felakasztott fekete fószer?
2012. augusztus 28. 17:18
50 Cent sem az eszéről híres de ezek szerint nem áll módjában változtatni azon, hogy az IQ-ja növekedjen. Először is nézzen utána a Negro cukorkának mielőtt elkezdené becsmérelni.
2012. augusztus 28. 17:27
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline |
A hülyeségért neki meg a rasszistázó társaiknak sem kell sorban állnia, az már biztos... Maguk az amcsik olyan buták, hogy csak na. xDD
EGy magyar ember azért kapott odakint fizetésemelést, mert tudta a Pithagorasz-tételt...
EGy magyar ember azért kapott odakint fizetésemelést, mert tudta a Pithagorasz-tételt...
2012. augusztus 28. 17:29
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Azért tisztelem az ilyen emberek fantáziát mert hát a fantáziára szükségvan ennyi változatos hülyeség kitalálásához!!!
2012. augusztus 28. 17:38
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Caroline W.Lightning @ 2012.08.28. 16:49)
Ki ez az ember? Egy ostoba, senkiházi ember, aki azt hiszi, övé a világ, mert felkapott lett.
Ennél jobban én se tudtam volna megfogalmazni, minden egyes szavaddal egyetértek.
2012. augusztus 28. 17:46
Dupla222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 143012 offline |
Az amcsik semmit sem tudnak a világról.
http://www.youtube.com/watch?v=vPPoLauVX94
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
XD
Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy egyes emberek mennyire hülyék...
http://www.youtube.com/watch?v=vPPoLauVX94
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
XD
Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy egyes emberek mennyire hülyék...
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.