50 Cent felháborodott a Negro cukorkán
2012. augusztus 28. 18:37
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
ezen jót röhögtem hogy lehet valaki ennyire ostoba
2012. augusztus 28. 18:39
Ez hülyeség...fekete ember hurokkal a nyakán? Az emberek hülyék!
2012. augusztus 28. 18:40
Ha azok is lennénk akkor sem mindenki.Amúgy meg vegyen szemüveget!
2012. augusztus 28. 18:41
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline |
te jó isten... Hát akárhogy nézem, ez soha nem lesz hurok, ez nekem tökre kéményseprő...
2012. augusztus 28. 18:47
az a rasszismus.pfuj komolyan mondom egyesek igen ostobák,meg vakok is mert nem néger felakasztott ember van rajta hanem egy kéményseprő.akkor ha már igy állunk szemüveget a rasszistáknak
2012. augusztus 28. 18:47
Idézet (metalfren @ 2012.08.28. 15:27)
50 Cent lehetne a Negro új reklámarca! XD A Negro reklámot át lehetne alakítani rappes stílusban és amerikába is betörne a Negro
Ja csak kint úgy kéne nevezni hogy "Nigro" az lenne az igazi rasszista cukorka...főleg ha fehér lenne a töltelék benne!
2012. augusztus 28. 18:55
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ennyi gyökeret egy rakáson. Megáll az ész. Rasszista te jó ég. Mondjuk, meg sem lepődöm, nekik minden rasszista, mindennel csak a bajuk van. Ezen felakasztott fekete ember van, rasszisták, ebben a filmben fekete embert ölnek, rasszisták. Nem igaz, nem igaz hogy nem tudnak továbblépni a bőrszín kérdésen. Persze itt most ez másodlagos, általánosságban nem értem a felháborodás okát. Ami viszont megnevettet, azok a kommentek. Olyan ember osztja az észt aki azt sem tudja hogy Magyarország hol van de sokaknak Európa térképen való elhelyezése is gondot jelent. Maguknak való népség, tudatlanok és nagypofájúak. Mellesleg én sehol a weben nem hirdetném, nem osztanám meg senkivel sem, hogy elképzelésem sincs Európa földrajzi elhelyezkedéséről.
2012. augusztus 28. 19:03
Idézet (Dupla222 @ 2012.08.28. 17:46)
Az amcsik semmit sem tudnak a világról.
http://www.youtube.com/watch?v=vPPoLauVX94
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
XD
Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy egyes emberek mennyire hülyék...
http://www.youtube.com/watch?v=vPPoLauVX94
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
XD
Még mindig meg tudok lepődni azon, hogy egyes emberek mennyire hülyék...
Igen! Ha az Amerikaiak primitívségét, végtelen ostobaságát akarjuk szemléltetni akkor én is ezt a két klippet vettem volna példáúl.Minimális angol szükségeltetik ahhoz hogy megértsük...de ha ez megvan akkor jön az elszörnyülködés hogy az átlag amcsi mennyire oda van a lobogójáért meg hogy világ vezető hadi nagy hatalom,de hogy semmit nem tudnak a saját történelmükről és a világról az itt mutatkozik meg.És akkor jön egy füstös,rapper és minket vádol a világ másik oldalán,rasszizmussal??? Ezeknek telljesen elment az eszük! Amerika új neve lehetne ezek után "Butarika"
2012. augusztus 28. 19:07
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline |
ostoba állat ez a 50 Cent is meg a többi aki azt mondja ,hogy a negro rasszista
2012. augusztus 28. 19:22
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
nem értem, hogy ennek mi köze a rasszizmushoz.. utána nézhetne a dolgoknak, mielőtt leszól valamit
2012. augusztus 28. 19:25
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Sherpa @ 2012.08.28. 19:03)
Igen! Ha az Amerikaiak primitívségét, végtelen ostobaságát akarjuk szemléltetni akkor én is ezt a két klippet vettem volna példáúl.Minimális angol szükségeltetik ahhoz hogy megértsük...de ha ez megvan akkor jön az elszörnyülködés hogy az átlag amcsi mennyire oda van a lobogójáért meg hogy világ vezető hadi nagy hatalom,de hogy semmit nem tudnak a saját történelmükről és a világról az itt mutatkozik meg.És akkor jön egy füstös,rapper és minket vádol a világ másik oldalán,rasszizmussal??? Ezeknek telljesen elment az eszük! Amerika új neve lehetne ezek után "Butarika"
Nekem az tetszett hogy nem tudták mondani köztársaságot U betűvel kezdve. Csak én érzem hogy ez .. nagyon béna? U-val. Ott pedig kiakadtam hogy hány világháború volt eddig és a csóka azt mondta hogy három. Általában nem szoktam helyeselni hogy néhány ember válaszából vonjuk következtetést de az amerikaiak primitívségében és tudatlanságában van valami. Franciaország fővárosa Portugália, Új-Zéland egyelő Ausztráliával és Wales egy falu, ilyeneket és ehhez hasonlókat hall tőlük az ember és ők vannak felháborodva a nagy semmin.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.