Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így
2012. augusztus 29. 12:20
Addig, ameddig csak mások által koholt kamuhírekkel ostromolják a médiát Miley rosszakarói, nem fogom elhinni hogy DROGFÜGGŐ. Igen, nagyon nem szeretem a csajt, de attól még hogy nem úgy néz ki mint a lányok 80 százaléka, még nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni ..
Lassan majd a 2007-es Britneyhez fogják hasonlítani,nem? A hülye szempontjaik alapján ez is logikus lenne
Lassan majd a 2007-es Britneyhez fogják hasonlítani,nem? A hülye szempontjaik alapján ez is logikus lenne
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 29. 12:22
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Szerintem nem drogozik. Jajj azok a vágásnyomok származhatnak kutyától is, tudom hisz van egy kis kutyám, és tény és való, hogy sokat karmolásszák az embert, sőt Miley-nak nemcsak egy kutyája van! De bírom az ilyen cikkeket....
Hustler
2012. augusztus 29. 12:23
Nem hiszem,hogy drogproblémái lennének Miley-nak,egyszerűen csak felnőtt!
2012. augusztus 29. 12:28
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Porcicca teljesen egyetértek veled!
2012. augusztus 29. 12:28
Nem izgat mi van vele , ha neki jól esik csinálja...
2012. augusztus 29. 12:31
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
„az egykori Hannah Montana már felnőtt”
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
TbRéku
2012. augusztus 29. 12:33
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Ez tényleg durva. Oo
De ha drogozik, az csakis az ő hibája lehet. Nem szabadott volna rászokni a cigire sem. De hát az ő élete, felőlem csináljon amit akar...
De ha drogozik, az csakis az ő hibája lehet. Nem szabadott volna rászokni a cigire sem. De hát az ő élete, felőlem csináljon amit akar...
2012. augusztus 29. 12:33
Solarosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 180481 offline |
Attól még hogy "felnőtt" nem kéne ilyeneket csinálnia...ha megnézzük a régebbi képeit akár csak a tavalyit össze sem hasonlítható vele.Nagyon megváltozott,de hát az ő élete és ha ez neki jó...
2012. augusztus 29. 12:34
ha drogot is fogyasztana, akkor Liam kedvéért biztos abbahagyná!!!!
2012. augusztus 29. 12:36
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ez nevelés kérdése. A szülő dolga, hogy még időben jó irányba terelje a gyerekét, de Miley-nál ennek teljes hiányát véltem felfedezni. Nem most kell aggódni, mikor már nyakig ül benne...
Cassie3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.