Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így
2012. augusztus 29. 13:21
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline |
Elképzelhetőő! De az is lehet hogy lázad hogy ő már nem a kis hannah mondtana.
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2012. augusztus 29. 13:29
lehetséges.ismertem egy lány aki mikor rászokott a drogokra meg a fűre,drasztikus változáson esett át.sajnos ez elég szomorú eset,ha igy van,mert az ilyen embereknek tényleg segitség kellene
2012. augusztus 29. 13:33
Idézet (Misao @ 2012.08.29. 12:31)
„az egykori Hannah Montana már felnőtt”
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
- Rengeteg ember nőtt már fel,köztük gyerekként híressé vált sztárok is,mégsem nézz ki úgy a legtöbbjük mint egy csöves. Egy baja van ennek leányzónak: nem tud mit kezdeni magával. Megszokta,hogy körülötte a forog a világ (ink. a média) és még véletlenül sem a tehetségével szeretne a köztudatban maradni,hanem a marhaságaival. Milyen szorgalmasan építő karrier? Mikor adott ki új lemezt? Nemhogy lemezt,új dalt? Volt egy bebukott,koppintás filmje, azelőtt meg abban béna sorozatban ugrándozott ami már egy 10 évest sem kött le. Ez lenne a nagy karrierje?
Dehát valamivel mégiscsak kell szerepelni a címlapokon...Azt nem tudom,hogy drogozik-e,de valami nagyon nem kóser májlikával,mert éppeszű ember nem így viselkedik. Ő is azok közzé tartozik akik fiatalon cseszik el az életüket,és már csak egy speckó rehab fog segíteni rajta.
u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni.
JÉZUSATYAMÁRIA!
Te nagyon nem vagy képben. Ki néz ki úgy mint egy csöves? Nem értem mi a francot pattogtok itt egypáran. Hol éltek, zacskóban? Annyira szánalmas, hogy itt írogattok, úgy hogy igazából azt sem tudjátok mit beszéltek. Miley nem tud mit kezdeni magával? Most jött ki a filmje, ami akármilyen ócska koppintás, nem az ő hibája, hanem a forgatókönyvíróé. A HM meg amúgy sem a TE korosztályodnak készült, mert gondolom már rég betöltötted a 15-öt. Ja, és tudod, nem lehet minden hónapban lemezeket dobálgatni, van aki csak 4-5-6 évente ad ki új lemezt, de legalább az MINŐSÉGI. Meg könyörgöm, mit nem csinál egy épeszű ember? Éli az életét? Marhaságaival akar köztudatban maradni? MEVAN? Nem ő kéri hogy még ha fingik is, címlapokra kerüljön. Szerinted neki jó, hogy egyfolytában loholnak utána? Mert szerintem ezt még a legpénzéhesebb ember is egy idő után megunná. Nem lehet mindig azon gondolkozni, és mi lesz később? Az úgy nem élet hogy folyton rettegsz a következményektől. Addig használd ki hogy azt csinálsz amit akarsz, ameddig csak lehet. És ha rehabba kerül, akkor mi van? Nem a te dolgod, de nem is az enyém. Ha ő így döntött ámen. Nekem édes mindegy, mert én nem ő vagyok, ezért nem értem miért idegesít ez annyira.
"u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni." - Te nagyon el vagy tévedve tündérkém. Az a "májli-rajongó" szól neked vissza amelyik akar, mert az meg az ő véleménye, tessék azt is elfogadni.
Várom az oltást, cincáljatok szét. LULUPeas jobbra el. Béke.
2012. augusztus 29. 13:36
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Ez a világ legnagyobb baromsága.. szálljon már le a világ Mileyról, és basztasanak valaki mást.. mert ez már nagyon idegesítő.
2012. augusztus 29. 13:38
Kész vicc ez az egész. Ő Miley. Mindig is ilyen volt. Soha sem volt egy "tünci-münci" jó kislány és igen lehet, hogy követett el hibákat, de ő sem tökéletes. Senki sem az. Azért kell elítélni, mert önmagát adja?! Szerintem nagyon is követendő példát ad ezzel az egész "stílus váltással". Rámutatott arra, hogy akkor vagy a legboldogabb ha önmagad vagy. Ő ebben fejezi ki magát. Így mutatja meg a világnak, hogy milyen is ő valójában ha nincsenek ott a reflektorfények amik megvilágíthatják a jól felépített Disney imidzsét... Nekem jobban tetszik ez a vadócabb stílusa, de lehet hogy én vagyok ilyen degenerált...Én a Hannah Montana c. sorozatban ismertem és szerettem meg, de ahogy ő nőtt úgy nőttem fel én is és ezáltal rájöttem, hogy nem lehet mindenki hibátlan. Én a hibáival együtt is imádom és ha valaki ilyen módon előítéletes mint pár szakértő ebben a témában akkor azt mondom inkább leszek olyan "őrült" mint Miley mint egy rosszindulatú "jó kislány" aki mindenkinek csak játssza az eszét. Szerintem igen is érettebben gondolkodik...Miért kéne neki is beállnia azok közé akik azt hitetik el az emberekkel, hogy ők a világon a legjobbak? Miért ne mondhatná ki azt amit gondol? Miért ne csinálhatná azt amit szeretne? Ártott ezzel valakinek? Csinált valami elítélendő vagy bűnös dolgot? NEM...Akkor nem tök mindegy mit és hogyan csinál? Amíg nem árt vele másoknak addig semmi közünk az életéhez. Az ő kezében van, ő irányítja. Ha neki így jó én csak örülni tudok a boldogságának.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. augusztus 29. 13:39
Remélem hogy Miley önmaga lesz továbbra is és ez csak egy pletyka..
2012. augusztus 29. 13:42
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline |
Egy forrás azt nyilatkozta... bla bla...
Szerintem ezekben semmi furcsa nincsen. Szerencsére Miley nem az a fajta ember, aki sokat ad mások véleményére... Komolyan kezdek aggódni azért, hogy ha a sajtó így folytatja Miley meg zavarodik... Lehet pont ez a céluk...
Igazán le lehetne már akadni Miley-ról!
Szerintem ezekben semmi furcsa nincsen. Szerencsére Miley nem az a fajta ember, aki sokat ad mások véleményére... Komolyan kezdek aggódni azért, hogy ha a sajtó így folytatja Miley meg zavarodik... Lehet pont ez a céluk...
Igazán le lehetne már akadni Miley-ról!
2012. augusztus 29. 13:52
Komolyan mondom ez már nevetséges. Miért kell mindenféle rosszindulatú pletykát kitalálni erről a lányról? Ha nem csinál semmit akkor is kitalálnak róla valamit,ha csinál valamit akkor meg pláne.Csak éli az életét , nem értem miért nem szállnak le róla.
2012. augusztus 29. 13:53
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 383 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline |
Jó! Persze Drogok ) hahaha
Szerintem ő egy NORMÁLIS tini aki megpróbálja kihasználni fiatalsága mineden pillanatát. Például én mint normális tini,csak nem vagyok világsztár: cigiztem, vékony vagyok(bisztosan anorexia vááááááá) , ittam korlátozottan, levágadtam a hajam--volt vörösre befestve, és kipróbáltam egy fajta drogot. Bazz bisztosan holnaptól bekattanok :D:D:D:D Emerek mindenki lássuk be! Kipróbáltunk mi fiatalok már hülyeségeket, akkor ő miért ne tehetne?
Szerintem ő egy NORMÁLIS tini aki megpróbálja kihasználni fiatalsága mineden pillanatát. Például én mint normális tini,csak nem vagyok világsztár: cigiztem, vékony vagyok(bisztosan anorexia vááááááá) , ittam korlátozottan, levágadtam a hajam--volt vörösre befestve, és kipróbáltam egy fajta drogot. Bazz bisztosan holnaptól bekattanok :D:D:D:D Emerek mindenki lássuk be! Kipróbáltunk mi fiatalok már hülyeségeket, akkor ő miért ne tehetne?
2012. augusztus 29. 13:56
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline |
hát szerintem hülyeség hogy drogozik
2012. augusztus 29. 13:56
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Nos.. a cikkhez hozzászólva..teljes mértékben hidegen hagy hogy Miley épp levágatja a haját vagy sem, füvezik -e vagy sem..Ennyi idősen már el kellene jutni arra a szintre hogy kezelni tudja az életét, ha meg nem megy, akkor ez van!
Az istenért sem szólnék bele, de azért mégis megteszem! Ha az oltást várod, akkor azt most nem tőlem kapod meg.
1.Miley új filmje, hogy is mondjam.. nem koppintás, hanem feldolgozás. Teljesen különbözik a két fogalom..Én inkább egyszerűen értékelhetetlen filmnek nevezném, és nem a forgatókönyv tehet róla, hanem a színészi teljesítmények a filmben.. Ha kicsit jobban utána nézel rájössz, hogy miért mondom ezt!
2. Említetted hogy nem ő kéri hogy mindenhová kövessék és társai...ez igaz, nem kéri, de miért van az, hogy más nagyobb sztárokról ilyen cikkek nem jelennek meg, mint róla? Azért, mert ők tudják ezt kezelni, tudják mit mikor és hogyan tehetnek meg, ha nem akarják hogy az életük a nap végén az újság címlapjára kerüljön. Miley saját maga ellen vívja ki a sorsot, és ezt most rosszindulat nélkül mondom.
3..."és akkor mi van ha rehabra kerül?" -Végülis, igen teljesen természetes dolog.. Nem, az a baj ezzel hogy Miley-nak elég tág rajongói tábora van sac/kb 5-16 éves korig, és a sok hülye, már elnézést, de példaképként tekintenek rá, és ezzel a viselkedési formával rossz példát mutat. Én nem mondom hogy ne bulizzon és hogy ne élje az életét, csak ezt nem feltétlenül a médiában és twitteren kellene megtennie.
Egyébként nem értem hogy itt miért kell átmenni személyeskedésbe és kígyót-békát kiabálni a másikra.. mindenki azt gondol és mond amit szeretne az adott témában, elvileg még szabad a vélemény nyilvánítás!
Idézet (LULUPeas @ 2012.08.29. 13:33)
JÉZUSATYAMÁRIA!
Te nagyon nem vagy képben. Ki néz ki úgy mint egy csöves? Nem értem mi a francot pattogtok itt egypáran. Hol éltek, zacskóban? Annyira szánalmas, hogy itt írogattok, úgy hogy igazából azt sem tudjátok mit beszéltek. Miley nem tud mit kezdeni magával? Most jött ki a filmje, ami akármilyen ócska koppintás, nem az ő hibája, hanem a forgatókönyvíróé. A HM meg amúgy sem a TE korosztályodnak készült, mert gondolom már rég betöltötted a 15-öt. Ja, és tudod, nem lehet minden hónapban lemezeket dobálgatni, van aki csak 4-5-6 évente ad ki új lemezt, de legalább az MINŐSÉGI. Meg könyörgöm, mit nem csinál egy épeszű ember? Éli az életét? Marhaságaival akar köztudatban maradni? MEVAN? Nem ő kéri hogy még ha fingik is, címlapokra kerüljön. Szerinted neki jó, hogy egyfolytában loholnak utána? Mert szerintem ezt még a legpénzéhesebb ember is egy idő után megunná. Nem lehet mindig azon gondolkozni, és mi lesz később? Az úgy nem élet hogy folyton rettegsz a következményektől. Addig használd ki hogy azt csinálsz amit akarsz, ameddig csak lehet. És ha rehabba kerül, akkor mi van? Nem a te dolgod, de nem is az enyém. Ha ő így döntött ámen. Nekem édes mindegy, mert én nem ő vagyok, ezért nem értem miért idegesít ez annyira.
"u.i: Elvakult kis májli-rajongók kíméljenek a visszaszólogatásuktól,ez csak az én véleményem,tessék elfogadni." - Te nagyon el vagy tévedve tündérkém. Az a "májli-rajongó" szól neked vissza amelyik akar, mert az meg az ő véleménye, tessék azt is elfogadni.
Az istenért sem szólnék bele, de azért mégis megteszem! Ha az oltást várod, akkor azt most nem tőlem kapod meg.
1.Miley új filmje, hogy is mondjam.. nem koppintás, hanem feldolgozás. Teljesen különbözik a két fogalom..Én inkább egyszerűen értékelhetetlen filmnek nevezném, és nem a forgatókönyv tehet róla, hanem a színészi teljesítmények a filmben.. Ha kicsit jobban utána nézel rájössz, hogy miért mondom ezt!
2. Említetted hogy nem ő kéri hogy mindenhová kövessék és társai...ez igaz, nem kéri, de miért van az, hogy más nagyobb sztárokról ilyen cikkek nem jelennek meg, mint róla? Azért, mert ők tudják ezt kezelni, tudják mit mikor és hogyan tehetnek meg, ha nem akarják hogy az életük a nap végén az újság címlapjára kerüljön. Miley saját maga ellen vívja ki a sorsot, és ezt most rosszindulat nélkül mondom.
3..."és akkor mi van ha rehabra kerül?" -Végülis, igen teljesen természetes dolog.. Nem, az a baj ezzel hogy Miley-nak elég tág rajongói tábora van sac/kb 5-16 éves korig, és a sok hülye, már elnézést, de példaképként tekintenek rá, és ezzel a viselkedési formával rossz példát mutat. Én nem mondom hogy ne bulizzon és hogy ne élje az életét, csak ezt nem feltétlenül a médiában és twitteren kellene megtennie.
Egyébként nem értem hogy itt miért kell átmenni személyeskedésbe és kígyót-békát kiabálni a másikra.. mindenki azt gondol és mond amit szeretne az adott témában, elvileg még szabad a vélemény nyilvánítás!
2012. augusztus 29. 14:07
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Idézet (xAlexis @ 2012.08.29. 13:57)
jaj Mileyka egyre rosszabb vagy! undorító ahogy viselkedsz. Selena sokkal jobb nálad. háháh
Előre is bocsi az illetlen kommentért, de ezt most muszáj, mert igaz. "Selena jobb nála"? Jaj drágám, a következő viccet.. Egyébként a s*ggem is szebb hangot ad ki mint Szelcsike, amúgy meg most senki sem beszélt róla, nem értem minek kell megint felhozni. Ja és te viszont szánalmasan viselkedsz. Ha nem tudsz semmi értelmeset mondani, inkább kussolj és jobban jár a világ!
2012. augusztus 29. 14:12
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline |
Attól, mert levágatta a haját valamint a természete is megváltozott nem azt jelenti, hogy drogozik is. Szerintem csak erőteljesen próbál kilépni a kislányos, disney-s imidzsből.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.