Betelt a pohár az angoloknál, akik rekordsebességgel tették Nagy Britannia egyik legtöbbet eladott könyvévé a regényt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anglia nem kér a Szürke ötven árnyalata könyvből és filmből sem
2012. augusztus 29. 12:04
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. augusztus 29. 12:05
Még nem hallottam erről a könyvről. Jó lett a cikk, gratulálok!
2012. augusztus 29. 12:09
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Biztos jó lehet az a könyv! ^^
2012. augusztus 29. 12:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
először is köszi ezt a hosszú, remek cikket!
másodszor pedig itt a példája annak, hogyan lehet egy POCSÉK könyvvel sokat zsebelni, mert ahogyan Clare is mondta, ez nem irodalmi érték. egy rossz ponyva, kár, hogy megjelent...
másodszor pedig itt a példája annak, hogyan lehet egy POCSÉK könyvvel sokat zsebelni, mert ahogyan Clare is mondta, ez nem irodalmi érték. egy rossz ponyva, kár, hogy megjelent...
ophely88
2012. augusztus 29. 12:12
Én mér hallottam róla az egyik újságban , kis részletet is mutattak benne , és én inkább felnőtteknek ajánlnám.
2012. augusztus 29. 12:29
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nagyon kíváncsi vagyok a könyvre.
2012. augusztus 29. 12:49
Soha nem vennék a kezembe egy ilyen könyvet, az egyszer biztos.
2012. augusztus 29. 13:17
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Nem túl jó könyv ez az igazság, tényleg olyan mintha egy tünci háziasszony álmodta volna lapra az egészet, a maga fantáziái alapján.
Még csak nem is túl perverz, mert akár a kortárs, akár a klasszikus erotikus irodalomban vannak ennél jóval szókimondóbb és elevenébe vágóbb könyvek is.
Az is biztos, hogy némiképp tárgyiasítja a főszereplőnőjét, de ezen csak az csodálkozzon, aki nem hallotta volna, hogy az írónő a Twilight ihletésére írta meg saját könyvét. A Twilight pedig, ha ez se tudná senki, a legeldeformáltabb módon tárgyiasítja a nők szerepét minden egyes részében.
A mostani könyvnél csupán az a különbség, hogy E. L. James belekeverte a szexuális perverzió hatásos leírását az egyébként lapos történetbe. Hozzá kell tenni azonban, hogy a könyv nem egy feminista kiáltvány részeként kapott íródott eleve sem, hanem pusztán szórakoztató céllal.
Tehát kedves, "ártatlan lelkű" kezdő olvasók ne úgy legyetek perverzek, mint arra a könyvben példát kaphattok rá! Ha már perverzek szeretnétek lenni, tegyétek kicsit egyenrangúbban
Egyébként bármely élvezetes elhajláshoz jogotok van, ha az nem veszélyeztet titeket közvetlenül!
A perverzitás egyenjogúságra épülő aktusán túl viszont a szabad irodalmat is ugyanúgy pártolni érdemes!
Tehát kedves, bigott, tenyeres-talpas, prédikáló könyvégetők, amennyiben ennyire eltüzelni vágytok valamit ,azt, akkor se könyvvel tegyétek. Akármilyennek is gondoljátok kicsi elvakult elmétekkel a könyvet, jónak, rossznak, vagy "megrontónak".
Az igazi rombolás ugyanis a könyvégetésben keresendő, ami talán a legrosszabb fajta perverzitás a világon. Hiszen egyesek a saját ízlésüket feljebb valóbbnak érzik másokénál!
MÁRPEDIG NEM AZ, TI MOCSKOS KÖNYVPUSZTÍTÓ PERVERZEK!
Még csak nem is túl perverz, mert akár a kortárs, akár a klasszikus erotikus irodalomban vannak ennél jóval szókimondóbb és elevenébe vágóbb könyvek is.
Az is biztos, hogy némiképp tárgyiasítja a főszereplőnőjét, de ezen csak az csodálkozzon, aki nem hallotta volna, hogy az írónő a Twilight ihletésére írta meg saját könyvét. A Twilight pedig, ha ez se tudná senki, a legeldeformáltabb módon tárgyiasítja a nők szerepét minden egyes részében.
A mostani könyvnél csupán az a különbség, hogy E. L. James belekeverte a szexuális perverzió hatásos leírását az egyébként lapos történetbe. Hozzá kell tenni azonban, hogy a könyv nem egy feminista kiáltvány részeként kapott íródott eleve sem, hanem pusztán szórakoztató céllal.
Tehát kedves, "ártatlan lelkű" kezdő olvasók ne úgy legyetek perverzek, mint arra a könyvben példát kaphattok rá! Ha már perverzek szeretnétek lenni, tegyétek kicsit egyenrangúbban
Egyébként bármely élvezetes elhajláshoz jogotok van, ha az nem veszélyeztet titeket közvetlenül!
A perverzitás egyenjogúságra épülő aktusán túl viszont a szabad irodalmat is ugyanúgy pártolni érdemes!
Tehát kedves, bigott, tenyeres-talpas, prédikáló könyvégetők, amennyiben ennyire eltüzelni vágytok valamit ,azt, akkor se könyvvel tegyétek. Akármilyennek is gondoljátok kicsi elvakult elmétekkel a könyvet, jónak, rossznak, vagy "megrontónak".
Az igazi rombolás ugyanis a könyvégetésben keresendő, ami talán a legrosszabb fajta perverzitás a világon. Hiszen egyesek a saját ízlésüket feljebb valóbbnak érzik másokénál!
MÁRPEDIG NEM AZ, TI MOCSKOS KÖNYVPUSZTÍTÓ PERVERZEK!
e-batta
2012. augusztus 29. 14:15
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én egy hete láttam ezt a könyvet neten. A Twitterre írta ki Barbee, hogy olvassa és azt mondta jó De szerintem ez felnőtteknek szól, mármint ilyen 30 körülieknek, úgyhogy engem nem érdekel. Amúgy se szeretek olvasni.
2012. augusztus 29. 14:21
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
A könyvet kompletten nem olvastam, csak bizonyos részleteket belőle, de nekem annyi pont elég volt. Engem nem tudott lekötni egyáltalán és arra sem sarkalt hogy elmenjek a helyi sex shopba hogy bevásároljak egy korbácsot és egy bilincset...
Nem értem ezt a hatalmas felhajtást körülötte, de tényleg. Igazából a könyv témájával nincs bajom, mert nem ez az első és nem is az utolsó könyv amiben az S&M megjelenik. Jó, mondjuk talán néhol túl nyersen van megfogalmazva ez az egész, de minden ember el tudja dönteni hogy neki ez belefér -e vagy sem. A felháborodást sem értem a női szervezetektől, hiszen ez csak egy könyv. Nyilván, nem kell egy 14 éves gyerek kezébe adni, és máris nem kell azon parádézni hogy sérül a lelki világuk vagy sem.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ennek a finomabb változatát filmesítsék meg ez miatt. Persze, nem kell a fiatalokat arra ösztönözni hogy dohányozzanak, drogozzanak és szexeljenek, de ezzel nem fogják megváltani a világot. Ilyen világban élünk, és attól hogy ezek felett átsiklunk, még igenis vannak olyan emberek akik így élik az életüket.
Nem értem ezt a hatalmas felhajtást körülötte, de tényleg. Igazából a könyv témájával nincs bajom, mert nem ez az első és nem is az utolsó könyv amiben az S&M megjelenik. Jó, mondjuk talán néhol túl nyersen van megfogalmazva ez az egész, de minden ember el tudja dönteni hogy neki ez belefér -e vagy sem. A felháborodást sem értem a női szervezetektől, hiszen ez csak egy könyv. Nyilván, nem kell egy 14 éves gyerek kezébe adni, és máris nem kell azon parádézni hogy sérül a lelki világuk vagy sem.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ennek a finomabb változatát filmesítsék meg ez miatt. Persze, nem kell a fiatalokat arra ösztönözni hogy dohányozzanak, drogozzanak és szexeljenek, de ezzel nem fogják megváltani a világot. Ilyen világban élünk, és attól hogy ezek felett átsiklunk, még igenis vannak olyan emberek akik így élik az életüket.
2012. augusztus 29. 14:28
Hát azért ez elég nagy hiszti egy könyv miatt xD
2012. augusztus 29. 14:45
Én egyáltalán nem értem hogy, hogyan jelenhetett meg a könyv. Bár csak részleteket olvastam belőle, de annyi elég is volt, egyszerűen idegesített az egész történet, meg amúgy sem kötött le túlzottan, bár a paródiát szívesen elolvasnám...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.