Starity

Életműdíjat kap Ewan McGregor

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 30. 00:04 #21
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2012.08.29. 23:54)
Abszolút egyetértek. Sokan küzdenek hasonló problémákkal, de mégis elvannak valahogyan. Stephen Fry sosem volt szépfiú, mégis jól megcsinálja a maga karrierjét. Sean Bean kiöregedett, de azért még mindig keresik és jut neki a jóból is, nem csak a hülyeségből. Nem versenyez a mai fiatalsággal, elfogadja a korát és a lehetőségeihez, tehetségéhez méltóan válogat, és néha észben tartja, hogy pénzt is kell keresni. Szóval ja, nem kellene ezt ilyen tragikusan felfognia.  mellow.gif

Nekem az a benyomásom hogy úgy gondolja, a világ túllépett rajta. Azért senki sem gondolta volna az HBO beszerzi őt egy sorozatra, a nagy Ewant és a pilotnál nem jut tovább projekt. Úgy is gondolhatja hogy látjátok gyerekek már a nevem sem ér semmit, pedig a világon mindenki tudja hogy sokan nézték volna a sorozatot még akkoris ha rossz, Ewan miatt. Az viszont nem segít a döntésben hogy a motorozásról szóló filmjét a hazájában agyondícsérgetik és minden más filmjét, ott jobban érzi magát. És pedig teljesen mindegy hogy melyik utat választja mert így lehúzzák a szerepeit mainstream xarokban de ha a humor felé fordul, jön a nép majd azzal hogy ez nem neki való és valószínűleg nem tekintenének rá igazi komikusként vagy nem is vennék komolyan mert az 'annyira nem Ewanes'. Nagyon is rosszul fogja fel a dolgokat bár lehet hogy tényleg ennyire elege van mindenből de akkor meg nem értem hogy miért nem lép valamit valamerre? Jelentse be hogy mit akar vagy nézelődjön projektek után mert így, hogy a háttérben talán csinál valamit, talán nem, nem jó a fanoknak és látszólag neki sem. Eldönthetné már hogy mit akar kezdeni. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2012. augusztus 30. 07:30 #22
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Nem szeretném ha Ewam eltünne a süllyesztőben azért.Mindig a jó színészeket p@cs@zz@k ki, a hülye celebek meg sztárocskák pedig dőzsülnek a sok szerepben.Ehh..
A motoros kalandozásairl láttam a vidókat,nekem is tetszettek biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 30. 11:48 #23
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Rendesen letaglózott a hír. Nagyon fájt végigolvasni ezt a cikket. Ewan zseniális színész, nagyon sajnálom, hogy ennyire elkeseredett. Remélem, hogy ez csak átmeneti állapot nála. Hatalmas veszteség lenne, mert minden filmben fantasztikus alakítást nyújt és még a sz@r filmeket is felhúzza. Én szeretném még jó drámában látni. A díjat nagyon megérdemli, bár szerintem is fiatal még hozzá.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 30. 12:51 #24
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7118
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Nem tudom ki ő....
2012. augusztus 30. 19:16 #25
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Rap4ever8 @ 2012.08.30. 11:48)
Hatalmas veszteség lenne, mert minden filmben fantasztikus alakítást nyújt és még a sz@r filmeket is felhúzza.

A Haywire-ben nyújtott alakítása sem semmi. Az egy ritka rossz film és a csak a nagy nevek kellettek bele, de hogy ennyire katasztrofális karaktere volt .. mindenkinek, szinte mindenkinek ... unsure.gif Nem vagyok színész de át tudom érezni a fájdalmát. Éveken keresztül, hosszú éveken keresztül tanul hogy színész lehess, letett már az asztalra és egyszerre megjelennek azok, akik még tervben sem voltak mikor ő koptatta a padot. És ha ez még nem elég, nem csak a válogatókra jár feleslegesen de csak a ratyi szerepek maradnak neki amiket muszáj elvállalni mert a TV műsorok rendezéséből nem tudja kifizetni a számláit. Lehúzzák a filmet és őt is, mondván pocsék az alakítása. Persze, sok esetben a film is rossz vagy nem adnak elég esélyt a kibontakozásra.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2012. augusztus 31. 00:13 #26
eddie and gemmafan
eddie and gemmafan
visszatérő vendég

Státuszi love you Nathan Sykes<333 Sanyóca4ever ,Macklemore<3333333
Hozzászólás: 120
Azonosító: 180471
kedves szerkeztő.tudom hogy nem a cikkhez kapcsolódik ez a dolog de csak azt szeretném megkérdezni hogy miért nem tudok irni az üzenőfaladra?
2012. szeptember 02. 18:01 #27
Black Widow
Black Widow
új tag

Státuszszavazz, és visszamegy! (: ♥
Hozzászólás: 75
Csatolások: 16
Azonosító: 184307
megérdemli! (:
nem is tudtam, hogy Tommal jóban van biggrin.gif
2012. szeptember 06. 20:22 #28
marvellany
marvellany
time-traveller

StátuszLet the sky fall when it crumbles we will stand tall face it all together...
Hozzászólás: 1426
Csatolások: 133
Azonosító: 172167
Ez a Tomos cimbizés nekem is új. De gratulálok neki smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok