Miley Cyrus már nem akar házasodni
2012. szeptember 04. 15:23
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
szerintem pletyka. Miley nem szórakozna a házassággal.
2012. szeptember 04. 15:42
slemmervikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 179536 offline |
hát nem tudom mit higyjek szerintem ez csak egy pletyka. nem nézem ki mileyból.miley nem ilyen hogy játszadozna a házasággal.meg szerintem nem is baj ha nem akar házasodni még fiatalok ehhez.
2012. szeptember 04. 16:16
én is remélem h pletyka sztem ha meg igaz akk miley nem tudja eldönteni mi jó neki ha füügegetlen vagy ha házas életet éljen. Sztem amúgyis annak nem való egy férj aki még akkor is vagdossa magát ha van egy boldog kapcsolata egy szerető férjel eggyütt xd
2012. szeptember 04. 16:23
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline |
Perez Hilton? Sztárblogger? Én inkább egy olyan embernek nevezném, aki mindenféle hülyeséget kitalál az ismert emberekről, és kikürtöli a honlapján keresztül. A bolond, naiv emberek pedig el is hiszik, hogy ez igaz.
Miley sosem volt ennyire "nemtörődöm" stílusú, ilyen komoly dologgal pedig tényleg nem viccelne.
Ezzel a húzásával még jobban megutáltam Hilton-t, már ha ez még lehetséges volt.
Miley sosem volt ennyire "nemtörődöm" stílusú, ilyen komoly dologgal pedig tényleg nem viccelne.
Ezzel a húzásával még jobban megutáltam Hilton-t, már ha ez még lehetséges volt.
2012. szeptember 04. 16:33
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
pedig eleinte nagyon akarta.. xd
2012. szeptember 04. 16:36
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
jaaj istenem Miley ezt nem kellett volna...
de mondjuk sszerintem ez nem biztos,hogy igaz,hogyha pedig nem biztos benne,hogy sokáig fog tartani,és hogy hamarosan vége lesz Liammel.. hát azért sajnálnám Mileyt nagyon,pedig én Liam ellenes vagyok,de akkor is! Mileynak csakis jót akarok! remélem csak hülyeség.
de mondjuk sszerintem ez nem biztos,hogy igaz,hogyha pedig nem biztos benne,hogy sokáig fog tartani,és hogy hamarosan vége lesz Liammel.. hát azért sajnálnám Mileyt nagyon,pedig én Liam ellenes vagyok,de akkor is! Mileynak csakis jót akarok! remélem csak hülyeség.
2012. szeptember 04. 17:47
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline |
Ki tudja hogy ez egyáltalán igaz-e.
2012. szeptember 04. 19:15
Hát ez nevetséges! Csak mert fiatal és nem olyan komoly miért kell nektek ezt ilyen komolyra venni?! miley egyszerűen csak tini! Lehet hogy már felnőtt de a Hannah Montana mellett nem volt annyira ideje hogy kiélje magát..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.