A tíz legnagyobb csalódást okozott film
2012. szeptember 07. 20:48
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline |
Star Wars összes részének nagy rajongója vagyok, tehát a Baljós árnyak c. epizódok is imádom. Másnaposok kettő sem csalódás, már annak, aki nem látta az első részt. Az Álomháború sem a világ vége, X-Men sem rossz, a többit pedig nem láttam
2012. szeptember 08. 10:02
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline |
Másnaposok 2, Star wars, Keresztapa? azok még a normális filmekhez tatozik *.* mármint én csípem őket
2012. szeptember 08. 10:15
jóó háá ezeknek annyi jelentősége van hogy semmi!
az első helyezettel viszont egyetértek nekem is iszonyat csalódás volt az a film.
Baljós árnyak-at pedig 7-szer néztem meg moziban négy különböző moziban egy moziban többször is! szóval én nem voltam csalódott a Baljós árnyak miatt.
hááá de mondom az ilyen listáknak nincs nagy jelentőségük.
az első helyezettel viszont egyetértek nekem is iszonyat csalódás volt az a film.
Baljós árnyak-at pedig 7-szer néztem meg moziban négy különböző moziban egy moziban többször is! szóval én nem voltam csalódott a Baljós árnyak miatt.
hááá de mondom az ilyen listáknak nincs nagy jelentőségük.
2012. szeptember 08. 10:20
Én teljesen egyetértek . pedig szeretem a pókembert , de a harmadik része túl uncsi volt számomra
2012. szeptember 08. 10:36
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Az Álomháborúval nem értek egyet. Mikor megnéztem az előzetest, egyből kitört belőlem, hogy 'Aztarohadt. Ezt látnom kell'. Szó szerint tűkön ültem már, utoljára ennyire a Harry Potter filmeket vártam, mikor pedig végre eljutottam odáig, hogy megnéztem, elsőre szerelmes lettem belé. Ahogy már előttem is írták, egy teljesen más világot mutat be, látványos és még sorolhatnám, viszont nekem elsősorban a történetet tetszett. Csak belegondolni és átérezni az egészet, igazából ez a titok. Belőlem pl. olyan érzéseket váltott ki, amit még más soha. Szerintem nem véletlenül a kedvenc filmem a mai napig.
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. szeptember 08. 11:03
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
szerintem a Másnaposok 2 az jó volt.. Igaz nem jobb mint az első része, de..
2012. szeptember 08. 12:22
Hát a Star Wars meglepett, és nem értek egyet mert szerintem nagyon jó film, és ha a mai filmek fele olyan jól lennének mint a Star Wars akkor már sikerfilmek lennének.
2012. szeptember 08. 12:28
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline |
én nagyon szeretem például a Johnny Depp filmeket, és a Karib-tenger kalózait, és nemrégiben nagyon vártam a karib 4-et, de nem érte el a kívánt hatást:( én azt is ide sorolnám:(
2012. szeptember 08. 13:15
Captain_Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 183247 offline |
A Másnaposok 2-től többet vártam.
2012. szeptember 08. 14:05
TVDbiggestFAN 8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 162113 offline |
szarintem az indiana jons az egy nagy kaki az összes de a star wars,superman,másnaposok2.,ocean's 12,keresztapa3.és a pókember tök jó
és a twilight hol van az nagyon tré film
és a twilight hol van az nagyon tré film
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.