MadHatter!
Úgy látszik valaki nem tudja elfogadni, hogy valahol nem foglalkoznak Britney-vel, így kényszeresen fölhoz olyan dolgokat ami hozzá köthető... XD
Csakhogy ezért itt szinte mindenki hülyének nézi...
Csetelj Christina Aguilerával!
2012. szeptember 09. 01:18
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline |
Jó ötlet...más sztárok is csinálhatnák!!
2012. szeptember 09. 08:10
anagyselenafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 167855 offline |
már nem azért de ki beszélt itt x- faktorrol?
2012. szeptember 09. 10:10
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
Idézet (nagyleona98 @ 2012.09.08. 20:12)
hát..ez am tökjóó.. de az íro: "8 óra körül lehet vele beszélni" akkor most mikor?? -.- hahóóóó 8:30?? vagy 8:15?? XD szakadok
na mind1..a lényeg,és nem fogok...nem vagyok oda christináért..csőőőőőő
na mind1..a lényeg,és nem fogok...nem vagyok oda christináért..csőőőőőő
hahóóó! ez nem charter járat, v menetrend. "szakadok..." én is az IQ-on, na meg a hozzáállásodon. ott az idő eltolódás, na meg a tény, h nem óramű pontosságal éli az életét, szóval amikor géphez jut, tervei szerint ET 2pm/PT 11am, akkor gépel. amúgy akik ezt még képtelenek helyesen értelmezni, azok nem járnak föci órára, ahol ezt elmagyarázzák?
mellesleg indítványoznám a starityn egy szabály bevezetését, miszerint mindenki ahhoz a témához, cikkhez, személyhez tudjon hozzászólni, aki jelölve van kedvencének (ja és bizonyos időtartam elteltével, pl 1-2 hónap, mert simán bejelöli, majd visszavonja, szóval kijátszható lenne a dolog). egy rakás súrlódás lenne elkerülhető ezzel, mert a legtöbb inkább értelmezései problémákra vezethető vissza, valamint lelki elkorcsosodást jelez. hihetetlenül flegmák, beképzletek, és neveletlenek itt egyesek. nagyba nyálazzák a kedvenceiket (néha gyomorforgató debilséggel), aztán 1-2 uncsi órájukban átpattannak pár helyre kiélni komplexusaikból eredő gonosz hajlamaikat.
2012 decembere vajon milyen világvégét tartogat? netán az emberi demagógia gigantikus méretekben szedi tovább áldozatait addig amíg a legcsekélyebb humánum is kivész az emberi jellemből? akkor inkább csapódjon be pár meteorit, legalább ál-méltósággal haljon ki fajunk.
és most megyek beveszem a gyógyszerem. (ez egy alacsony labda, szóval aki kezeli, elég gyenge pontot szerez magának.)
u.i.: az nem vélemény, h "nem érdekel" - ez passzív agresszió és önigazolás, h "többt érek annál, h ezzel foglalkozzam". ja, és pocsékolod a helyet, elveszed mások elől.
mindenkinek vannak jogai, a (be)szólás szabadsága is ilyen, de a kereteit nem ismerni (ez viszont már a kötelesség fogalmába esik), nem mentség az alól, h pl a többiek butának, jellemtelennek, fontoskodónak, rosszindulatúnak bélyegezzen meg.
2012. szeptember 10. 09:47
Szeretem a zenéjét, de annyira nem érdekel, hogy chateljek is vele.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.