Így élne Barbie és Ken a valóságban.
2012. szeptember 11. 15:53
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline |
Nagyon jó képek lettek.
2012. szeptember 11. 18:21
Tumblr-ön olvastam azt, hogyha Barbie igazi lenne, testalkatát tekintve alul súlyos, sőt valószínűleg anorexiás lenne. Olyan kicsi derekat pedig csak akkor lehetne elérni, ha éjjel-nappal fűzőbe lenne préselve az ember. A mellmérete a törékeny testalkata miatt valószínűleg hazavágná az egyensúlyérzékét és a gerincoszlopát. De mégis, a társadalom ezt tekinti tökéletesnek.
Feltételezem, ezek a képek is erre akarják felhívni a figyelmet, hogy senki sem hibátlan, még az oly' sokak által kedvelt Barbie sem. De amint látom sokaknak mégis csak az jön át, hogy milyen "klassz" fotók. Arra viszont nem gondol senki, hogy ezekkel a képekkel - akármennyire is az ellentétét akarja elérni -, Dina Goldestein csak arra emlékezteti a nőket, hogy milyenek a társadalom elvárásai velük szemben, milyennek kéne lenniük. Emiatt van ma is akkora nyomás a fiatal nőkön - és ezeket a standárdokat a saját szüleik állítják fel nekik, már 2-3 (!) éves korukban, mikor megveszik ezeket a babákat, még akkor is, ha nem tudnak róla. Abba pedig már nem is megyek bele, milyen erős homo- és transzfóbiát sugárzanak ezek a képek, mert nevetséges.
Feltételezem, ezek a képek is erre akarják felhívni a figyelmet, hogy senki sem hibátlan, még az oly' sokak által kedvelt Barbie sem. De amint látom sokaknak mégis csak az jön át, hogy milyen "klassz" fotók. Arra viszont nem gondol senki, hogy ezekkel a képekkel - akármennyire is az ellentétét akarja elérni -, Dina Goldestein csak arra emlékezteti a nőket, hogy milyenek a társadalom elvárásai velük szemben, milyennek kéne lenniük. Emiatt van ma is akkora nyomás a fiatal nőkön - és ezeket a standárdokat a saját szüleik állítják fel nekik, már 2-3 (!) éves korukban, mikor megveszik ezeket a babákat, még akkor is, ha nem tudnak róla. Abba pedig már nem is megyek bele, milyen erős homo- és transzfóbiát sugárzanak ezek a képek, mert nevetséges.
2012. szeptember 11. 19:32
Elég elgondolkodtatóak a képek...bár én még így is odavagyok Barbie-ért
2012. szeptember 11. 20:09
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
WTF
2012. szeptember 11. 20:42
Végre valaki vette a bátorságot és hajlandó volt eloszlatni a pink-ködöt a Barbie kultuszról! Éppen itt volt az ideje. De hogy őszinte legyek, elsőre majdnem sikerült lefordulnom a székről...
/bár szerintem ha egy pasi abban a rózsaszín világban élne, mint Ken, csupa üresfejű libával összezárva, hosszútávon bizonyára ártana neki, vagy legalábbis a nemi identitásában elbizonytalanítaná.../ xDD
/bár szerintem ha egy pasi abban a rózsaszín világban élne, mint Ken, csupa üresfejű libával összezárva, hosszútávon bizonyára ártana neki, vagy legalábbis a nemi identitásában elbizonytalanítaná.../ xDD
2012. szeptember 11. 21:07
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
A történet elég debil már bocsi. :|
Legalább valami aranyos történetet is kitalálhatott volna, nem ilyen b*zi fiúról szólót meg egy hajat levágató csajsziról szólót -.-''
Legalább valami aranyos történetet is kitalálhatott volna, nem ilyen b*zi fiúról szólót meg egy hajat levágató csajsziról szólót -.-''
2012. szeptember 12. 03:00
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Hát ezeket a képeket már láttam jó pár hónapja. Van aki csak játszott velük, nem kell túl komolyan venni a dolgokat szerintem. A fotós meg kreatív volt. Lehet van benne valami ,de azért nem kell túlmagyarázni...
2012. szeptember 12. 13:47
Idézet (Vikci2000 @ 2012.09.09. 15:56)
még mindig barbiezok pedig 11 éves vagyok baj ez?
Hát igen baj!
És az is hogy tiltottál még véletlenül se válaszolhassak a leveledre..
2012. szeptember 12. 14:03
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
uristen:DxD magassarkuja van Ken-nek?? ez nagyon is különös..Szerintem se egy nagy szám..többet vártam/vártunk..Én nem barbiezok..ti?
2012. szeptember 12. 15:19
fua !má évek óta nem babázok nem nagyon érdekel
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.