Így élne Barbie és Ken a valóságban.
2012. szeptember 08. 12:44
Hát ez érdekes Én sohasem szerettem barbie-t és semmilyen babát sem, szó szerint kicsi koromban kidobtam a kukába ha kaptam egyet, mert nagyon fiús voltam és mindig autó kellett nekem Egyébként nagyon jó lett a cikk
2012. szeptember 08. 15:04
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Van valami ebben a fotósorozatban. Valami, ami nagyon tetszik.
Amúgy igaza van a fotósnak, hiszen szerintem egy "igazi" pasi nem érezné magát túl kellemesen ilyen "mégakakimisrózsaszín" világban..
Nagyon jók a képek.
Amúgy igaza van a fotósnak, hiszen szerintem egy "igazi" pasi nem érezné magát túl kellemesen ilyen "mégakakimisrózsaszín" világban..
Nagyon jók a képek.
2012. szeptember 08. 15:06
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Amúgy én sem voltam rajongója Barbie-nak, mármint szerettem babázni, de az ilyen Barbie-féle álomvilág sosem vonzott..
2012. szeptember 08. 15:50
selena2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179358 offline |
énis cserettem babázni de a barbie-nekem nagyon tulzás volt kissé.
2012. szeptember 08. 16:58
Én szerettem babázni és a barbie filmeket még mindig megnézem kishúgommal. A képsorozat ötletes, de gyerekeknek ne nagyon mutogassák.
2012. szeptember 08. 17:02
Még azt szeretném hozzátenni, hogy bár tényleg nagyon jók a képek Barbie egy álomvilág megtestesítője. Több millió kisgyerek rajong érte és ezt nem kéne tönkretenni.
2012. szeptember 08. 19:18
Viksönvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 166946 offline |
Anna333413 eljesen eggyet értek...Szeintem nem kéne azt hiresztelni hogy ken meleg.. És nem kéne ilyen fotókat csinálni!! Igaz hogy 13 éves vagyok de akoris szeretem Barbit.. És a kis unoka huomnak nem nagyon teccene az utolso kép.!! hoy Barbinak rövid a haja:) !!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.