Ma hajnalban kiderült, kik kapták meg az idei MTV VMA ezüst asztronautáit, amelyek a legjobb klipeknek járnak. Az estét a gyönyörű Rihanna nyitotta meg, Kevin Hart, a műsor házigazdája pedig ígéretéhez híven nem kímélt senkit a jelenlévők közül, csípős humorából mindenkinek jutott egy-egy „kedves” szó. Az Év videójáért járó elismerést Rihanna kapta We Found Love című klipjéért, míg a One Direction három, Chris Brown és M.I.A két díjat zsebelt be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriási sztárparádé az idei MTV VMA-n
2012. szeptember 07. 10:22
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Nicki ruhája tetszik bár szerintem más parókát kellet volna választania ,én még mindig nem értem hogy hogy került a nem csak a jelöltek közé de hogy még díjat is kapot mia enyi erővel Gagát,Adam et és Britneyt meg Madonát is jelölheték volna
2012. szeptember 07. 10:24
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Gratulálok a nyerteseknek
2012. szeptember 07. 10:30
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline |
Gratula a nyerteseknek!! Egész este fenn voltam, hogy végignézhessem a dijátadot! Igazából a VMA Lady GaGa nélkül olyan, mint a kenyér só nélkül .. ízetlen Akik jok voltak: Pink, One Direction, Alicia Keys és kb ennyi!! Nickiről meg aztán ne is beszéljünk!! XD
2012. szeptember 07. 10:40
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline |
Gratulálok nekik One Direction *-* Ők a legjobbak!!! Taylor ha nem is nyert én akkor is imádom Katy igazán megérdemelte a dijat
2012. szeptember 07. 10:41
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
hű. hát gratulálok
2012. szeptember 07. 11:10
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Justin nem nyert semmit? Hát, nagy kár. Pedig majdnem ő nyert, mert először ő vezetett, csak a Directionerek jobban belehúztak és így ők lettek az elsők. Örülök nekik is, a 1D-re és Justin-ra is szavaztam sokat, csak meglepett, hogy nem ő nyert :S
2012. szeptember 07. 11:21
Biiavagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 184938 offline |
Az MTV-n lesz ismétlés
2012. szeptember 07. 11:22
Huh mekkora sztárparádé...ezt mindennek nevezném csak sztárparádénak nem. Akkor lenne sztárparádé ha olyan hírességek csücsültek volna ott mint: Britney,Eminem,Beyoncé,Janet Jackson, Shakira, Mariah Carey, Jennifer Lopez, 50 cent, Snoop Dog,Madonna,Usher..
Az egyedüli megérdemelt díj Beyoncé-Countdown!
Az egyedüli megérdemelt díj Beyoncé-Countdown!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.