Óriási sztárparádé az idei MTV VMA-n
2012. szeptember 10. 20:26
Szerintem tehetséges a One Direction, szeretem őket, és szerintem PONT nem itt kéne ócsárolni őket, egy róluk szóló cikkben, már bocs De GRATULA MINDENKINEEK!
2012. szeptember 11. 13:35
Hát elég gagyi lett ez az MTV :| Most is csak ilyen divatsztárokat jelöltek , persze tisztelet a kivételnek de pl. 1D , Skrillex , már a csapból is ők folynak , de egyszer majd vége ennek a nagy rajongásnak.
2012. szeptember 12. 18:23
nekem nagyon tetszettek főleg a One Thing tetszett a legjobban az előadásokból
2012. szeptember 13. 11:14
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline |
Gagát azért sajnálom, hogy nem jelölték vagy hogy nem volt ott. Mindenesetre gratulálok a jelölteknek és a győzteseknek. A legjobban nekem az 1D és Taylor tetszett. Ilyen díjátadó sem volt még, hogy Justin nem nyert semmi :'D
2012. szeptember 13. 19:19
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Tegnap láttam az MTV Hungaryn végre utólag, a srácok arik voltak és látszikhogy nem csak a tinicsjok, hanem Katy Perry is imádja őket, elvégre bulizott a számukra. szóval senki ne jöjjön azzal, hogy bénák meg nem érdemlikmeg a díjakat, elvégre egy szakmabeli profi nő is elismeri őket gratu nekik még egyszer, bár justin is érdmelet volna díjat
2012. szeptember 14. 09:52
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
ROCK videó : Coldplay - Paradise, he?
Nem sok meglepetés volt az idei VMA-n azok nyertek akikre számítani lehetett. Mondjuk az már valami, hogy Justin Bieber nevét sehol sem lehet látni
Nem sok meglepetés volt az idei VMA-n azok nyertek akikre számítani lehetett. Mondjuk az már valami, hogy Justin Bieber nevét sehol sem lehet látni
2013. április 18. 18:00
Öhm... hát szerintem pocsék ez a színvolnal.
Az egydüli ember,aki megéremleten nyert,az Demi Lovato.A többieket iknább nem is kommentálom azon viszont nagyon meglepődtam,hogy a 1D nyert Justin ellen.
Az egydüli ember,aki megéremleten nyert,az Demi Lovato.A többieket iknább nem is kommentálom azon viszont nagyon meglepődtam,hogy a 1D nyert Justin ellen.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.